E, pa drage moje jako mi je žao što moram da vam baš ja to saopštim ali naše Jally Belly više nema medju nama. Napustila nas je pre mesec dana. Borila se svom snagom ne samo fizički već i psihički ali je nemilosrdna boles bila jača. Nadjačala je jednu predivnu, pametnu i osećajnu ženu i jednu izbad svega jaku osobu sa vrlo dobrimi izražajnim karakterom. Do poslednjeg dana se trudila da svoje drage osobe obraduje i da im pokaže koliko ih voli. Otišla je a da spremljeni materiujal za tortu ne iskoristi i po ko zna koji put obraduje svoje unuče tortom za rodjendan.
Otišla je i ostavila prazninu pre svega svojima, onda i meni u duši, a iskreno se nada i vama koji ste je bar malo poznavali. Vest o njenom odlasku sam saznala nekolikodana pre sajma, kada se ovde atmosfera već uveliko zahuktavala i nisam imala srca da vam to javim. Lično mislim da je i sada rano da kvarim lepo raspoloženje ali kad si Princezo pitala onda sam odlučila da to i kažem. S druge strane možda je ovo i pravi trenurak da je spominjemo jer je i ona deo Tima snova, bila je sa nama kad god joj je to bilo moguće pa je ovo i njen sajam, njena ljubav i moglo je biti i njeno radovanje.
Rado bih stavila njenu sliku na forum da još jednom vidimo njene tople,plave oči pune ljubavi za ljude oko sebe ali me je jednom, kad sam stavila slike sa sajma, zamolila da skinem njenu. Poštujući njenu želju tada poštujem je i sada pa nam ostaje da je se sećamo onako kakvu smo je zapamtili. Slava joj.
Pišem u jednom dahu, očiju punih suza i zato mi ne zamerite ako ima grešaka.
Princezo hvala što si pitala za nju.