Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Dobro jutro drugarke. Princes cestitam na prinovi. Ja bih tako rado kupila mikrotalasnu ali mm poludi i na sam pomen. Rekao je da ako je kupim odmah leti kroz prozor. on tvrdi da je stetna i ne nmozes ga razuveriti. Cak mi je jedna drugarica nudila da mi je kupi na poklon ali se iskreno bijim njegovog besa jer onda moze svasta da uradi.. Kod mene danas i sutra udarno, mislim da mi nema spavanja a i ko bi spavao po ovoj vrucini. Ja jos po ceo dan kraj rerne. Ni klima ne pomaze, ali i tome ce doci kraj. Mogu zamisliti kako je ZD na njivi. E to zaista nebih mogla.Jedino mi nikad nije bilo jasno zasto se mra na njivu posle podne a ne ujutro rano cim svane i dok nije jos tako velika vrucina. Mozda je glupo pitanje ali ja sam totalni laik sto se tice poljoprivrede.
Evo popila kaficu sa vama pa dalje na posao.
Evo popila kaficu sa vama pa dalje na posao.

sta da se radi .Sto se tice leta volim ga zbog kupanja a suncanje nedolazi u obzir jer nisam tip da bi mogla lezat na suncu......

I da se, daleko bilo, nekom od nas nešto desi, onda bi kukali, a ovako samo srljamo i guramo napred, i borimo se za svaki dinar, kao da leba nemamo da jedemo.