ToniDelijeSever
Aktivan član
- Poruka
- 1.122
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gdje si ti, jesi napravila INTERKONTINENTAL i Coko moko tortu?
Jutro , drage moje ! Drago mi je videti neke stare face da se ponovo " oglašavaju " . Zbog Vas sam se i uključila u celu ovu priču ! Ljubac svima !
Princesska , ako se ne varam beše mali Lavić u pitanju ...?

....ako Jele i treba evo i ja ti se pridruzujem jedno pivce za zivce nikad nije na odmet
...danas je kod mene bilo bas super prvo sam isla kod Nine u vrtic na priredbu (prvi put je recitovala pred publikom) a veceras kod Sare na polaganje za zuti pojas u karateu 

Sinoć, kada sam ispratila muža na pijacu i istuširala se, mislila sam da li prvo da otplačem, pa počnem da lupam jaja za kore, ili da odmah počnem sa jajima.
I... nisam plakala...ali nikada mi nije bilo teško kao sinoć. Noge kao od olova, glava mi samo klanja, no prošlo je...Upravo sam je šlagirala, sličica ujutru...
.Ja ovih dana sve neki problemi.Rashladna mi prosle godine radila kao sat ,otkako je ciko majstor dopunio ona poludila, toliko vlazi unutra da nesmijem ubaciti tortu .Cekam majstora da se nakani i dodje pogledati Iduci vikend imam puno posla i mislila ugraditi klimu jer nema sanse da vise mogu ovako .. medjutim klime nema, zamislite .E sad razmisljam dali da se smijem ili placem sve mi se skupilo .
),torte završene, mm će da ih predveče odnese, mališa prvi put ustao sam
, a ja stigla na posao, na vreme. Ruke ne znam da su moje, a jedva hodam, kao po oblacima, koliko su mi noge otekle...Ali tu je nesić i polako
Bravo Princeska, stvarno si ZENA ZMAJ!!! Sad kad si tu, zasluzeno odmaraj na poslu![]()
. ufff!mene muci vini pu,kako pomerim tacnu tako puca fondan,a i ruke i noge sam napravila od torte i to je veeelika greska.tek treba da dodju po tortu i uopste ne znam sta da radim!!!
To je sve posledica FB, majke mi 

CEO DAN OVDE NEMA NIKOGA???!!!!!!! Jel to pala neka kolektivna svadja, rat,....?? Gde ste nestale sve?![]()
. Zapiši me da sam na času! Ruke mi se tresu od nepristojnih, nekulturnih ljudi koji pokušavaju na viku i dreku da uzmu nešto što im ne pripada. e pa šipak.Neće moći!!!Bar kod mene to ne prolaziTuuu. Zapiši me da sam na času! Ruke mi se tresu od nepristojnih, nekulturnih ljudi koji pokušavaju na viku i dreku da uzmu nešto što im ne pripada. e pa šipak.Neće moći!!!Bar kod mene to ne prolazi