KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jutro , drage moje ! Drago mi je videti neke stare face da se ponovo " oglašavaju " . Zbog Vas sam se i uključila u celu ovu priču ! Ljubac svima !

Princesska , ako se ne varam beše mali Lavić u pitanju ...?

Rak u horoskopu,ali srce lava,ljubi ga majka...Mama se držala prilično hrabro, sve dok mi nije setra iznela iz operacionog bloka njegove patike u kojima je otišao sa njom.Tada sam se srozala,skroz ...
Ali sve je sada bolje,kući je i idemo dalje,a mama ima još nekoliko sedih,ali što Revlon farba neće da sredi

Dobar dan, evo i mene malko da vam mahnem. Malopre sam stigla sa mojih putešestvija. Bila sam na dva dana na drugom kraju maltene sveta, po kakvim sam putevima vozila. Par puta sam išla tako, da za 30 - 40 km nisam srela ni živu dušu, a kamoli neka kola. A o kvalitetu puta na nekim mestima neću bolje ni da mislim. Videli su asfalt pre jedno 150 god, ali pošto nema saobraćaja osim mene, kome i da ih popravljaju. Malko da se odmorim pa na pečenje. Opet neke moje doboške, jedna je i danas za sutra, ali kad su pare potrebne, ne kažem ne. Sutra je otvaranje letnje sezone kod nas u gradu, jer imamo kopana šljunkana jezera, pa će da bude fešta do kasno u noć.

Dobro vece :) ....ako Jele i treba evo i ja ti se pridruzujem jedno pivce za zivce nikad nije na odmet :) ...danas je kod mene bilo bas super prvo sam isla kod Nine u vrtic na priredbu (prvi put je recitovala pred publikom) a veceras kod Sare na polaganje za zuti pojas u karateu :)
sta da vam kazem srce mi je puno :)
Princess drago mi je da je sve ok ...evo i par slicica
Image3608.jpg
Image3643.jpg

Samo da vam mahnem, pozelenela od graška. :mrgreen: Sinoć, kada sam ispratila muža na pijacu i istuširala se, mislila sam da li prvo da otplačem, pa počnem da lupam jaja za kore, ili da odmah počnem sa jajima. :) I... nisam plakala...ali nikada mi nije bilo teško kao sinoć. Noge kao od olova, glava mi samo klanja, no prošlo je...Upravo sam je šlagirala, sličica ujutru...

Princezo, nisam u toku, šta ti je sa detetom?

Laku noć---
Meni su već nekoliko dana otčene noge,a od juče još više, da mislim da će pući.Sutra ću definitivno morati da uzmem lekić-A sad idem da skupim koji sat spavanja...i sutra je trka -frka...Ćerka ide na priprem sa odbojkaškim klubom,a mališa će ostati sa nama...I samo još sutra ujutro da 2 torte pokrijem fondanom, pa na posao u II smenu.Eh da mi je još koji sat više

Dobro jutro. Evo me opet ranom zorom sa vama. Doduse meni ovo i nije rano. Vec odavno ustala i u poslu. Najlepsa su mi ova letnja jutra kada sunce sija a jos nije prevruce. Oko neme tisina, moji momci spavaju a ja na miru pijuckam kaficu i uzivam. Sledece nedelje imam nevidjenu guzvu i molim Boga da sve lepo i na vreme odradim. Pozdravljam vas i uzivajte i u poslu i u odmoru

Dobro jutro i od mene :).Ja ovih dana sve neki problemi.Rashladna mi prosle godine radila kao sat ,otkako je ciko majstor dopunio ona poludila, toliko vlazi unutra da nesmijem ubaciti tortu .Cekam majstora da se nakani i dodje pogledati Iduci vikend imam puno posla i mislila ugraditi klimu jer nema sanse da vise mogu ovako .. medjutim klime nema, zamislite .E sad razmisljam dali da se smijem ili placem sve mi se skupilo .:(

Mamina princeza otputovala, uredno se javila čim je izašla iz busa u hotel (uh jedna briga manje :) ),torte završene, mm će da ih predveče odnese, mališa prvi put ustao sam :heart:, a ja stigla na posao, na vreme. Ruke ne znam da su moje, a jedva hodam, kao po oblacima, koliko su mi noge otekle...Ali tu je nesić i polako

ufff...dobro je proslo!torta se odrzala,nije vise pucala.devojka je videla tortu i odusevila se.stavili smo je u kutiju od stiropora tako da sam ja ucinila sve sto je bilo u mojoj moci.ali mislim da cim su je stavili u auto da je nastao problem jer su iskrivili kutiju i to malo vise.ali sta im ja sad mogu.stvarno mi je zao.okacicu kasnije sliku.
inace kutiju smo pravili od stirodura i srafili smo strane.i to nas je kostalo 600din.

Joj Wanja bas si se namucila. Znamo svi koliki je to stres. Ali vazno je da je proslo, sad znas bolje, pa ce i sledeci put biti bolje. Ja sam inace noge pravila od torte, ruke uvek od fondana, ne isplati se toliko mucenje, pa taman ih i ne racunala u kilazu :D Super si se snasla i za stirodur kutiju.
Btw, ja sam se svima uredno zahvalila na dobrodoslici i na savetima, ali na SVOM profilu :zcepanje: To je sve posledica FB, majke mi :)

Back