KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesam. Odštampala sam to što si mi ti poslala, pa mi ona sa tog uveličala.
E super onda, bas mi je drago, ja isto tako sebi uvelicavam ako treba veci neki format od A4, pa onda gledam koliko je to % uvecanje. Doduse, to sam mogla dok sam do proslog proljeca radila u dijelu firme koji su tad ugasili, sad sam u drugom i nije mi kopir bas tako dostupan, ali snadjem se ipak nekako.
Ma sta sve treba raditi za ovaj posao ih z:poz:

Moja kuma je imala prodavnicu bižuterije i u njoj kopir aparat. Kada je radnju zatvorila, aparat odnla kući, i kopira đacima knjige i nekim firmama šta im treba, i srećom, setih je se i ja. I sada sam taj problem rešila, jer sam zadivljena kako sam napravila siluetu. Večeras ću je šlagirati, jedva čekam. :D

Cao svima. z:poz:
Zima, zima pa neka je,
ako je zima nije lav,
ne boji se ko je zdrav.....:zima:

Obozavam ovako lepu zimu, suvu sa puno snega a uz to i sunce, jeste zubato ali se sve presijava i svetluca. Diovota jedna.

Poslednja izmena:
Cao svima. z:poz:
Zima, zima pa neka je,
ako je zima nije lav,
ne boji se ko je zdrav.....:zima:

Obozavam ovako lepu zimu, suvu sa puno snega a uz to i sunce, jeste zubato ali se sve presijava i svetluca. Diovota jedna.
Kod nas ni S od snegaz:(
Samo je hladno i hladno i hladno...e ja to ne volim, volim sneg, ali ovaj vetar koji "brije", ne dolazi u obzir...:zima2:
Inace, stigla sa posla, nahranila zabu, da ne krekece i sad je sve OKz:mrgreen:
Zelim vam lepo vece.
PS
Sneki `el ovako puno snega?:zblesav:
veliki_sneg_1.jpg

Heej, a sta kazete na jedan caj sa rumom (zato ja volim zimu).
Jaco ne vidim slicicu koji si stavila, ali ima snega ne bas u BG na ulicama, prljav je, vec u prirodi oko BG. Dodji da vidis sta je romantika. :cmok:

Poslednja izmena:

Back