KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NOLE je pobjedio, ovo sto je on danas uradio to je vanzemaljski, vjerovala sam u njega do zadnje sekunde, a plasila sam se, uh!!!
I vaterpolisti su prvi, maloprije himna na pocetku rukometnog finala, a cekamo dodjelu medalja i za vaterpolo pa opet himna, najbolji smo!!!!
BRAVO MOMCI, danas je Sv. Sava imao produzeni rad, pa Slava se slavi 3 dana, znaci ono sto je uradio u petak red je i danas.
Danas je i mm rodjendan i sve je naj naj...
SRECNA SAM DO NEBA

Hvala Daci i smeh na pomoći oko uveličavanja slike, i Daci na poslatom mail - u. Problem sam rešila tako što mi je kuma, koja ima fotokopir aparat, uveličala sliku na željenu veličinu. Sada bar znam ko i kako može da mi pomogne. Ali, vama dvema hvala, jer da nije vas, ne bih ni došla do rešenja.

Dobro vece svima...
lp2-1.jpg

:zzima::zpozdrav2:Dobro jutro. Opet ja prva a jutros bas nisam zurila. Pozavrsavala brdo poslica pre sedanja na prvu jutarnju kaficu ina cose.
Danas idem na teren, Ledine i Surcin. Brrr:zzima: bas mi se ne ide ali moram. Jedino me tesi sto cu u pauzi svratiti kod Gogaz da se malo ugrejem z:)
Kada ce vec jednom prolece. Srecom nista nepada pa ovo i mozedase podnese, bar su putevi suvi. Ljubim vas pa se pisemo

Back