KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da je jutro, nije, ali da Vam želi i dobro jutro i dobar dan , to je tačno :).Od 09.00 jutros kad sam odvezla klince u školu i vrtić, pajem po beogradskim radnjama, super i mega marketima.A koliko sam paaaaraaa potrošila, mogla sam sebi baš par dobrih stvari kupiti.Ali o tome drugi put.Odoh brzinski ručak da spremim onim mojim malenima, jer će sami biti po podne, pa na posao.Ljubim ja vas...pa se piskaramo kasnije.
Smeh, biće Donče dobro, ne brini!

Poslednja izmena:
Cao svima :bye:
Nisam bila sa vama par dana i nedostajali ste mi. Doduše lapo sam provela praznike, dužila se i uživala sa mojom decom i velikom i malom pogotovo. Maleni su spavali kod mene 2 noći i baš smo se nauživali.
Vidim da ste sve bile vredne, neke su čak išle i na posao. Nadam se da ste se ipak malo i odmorile.

Drage moje, samo da vas pozdravim i da "prijavim" da sam se vratila sa odmora. Bas je bio odmor - ne pamtim da sam se ovako odmorila, valjda zato sto je bilo ruzno vrijeme, pa se nije moglo puno svrljati napolju :) I jos kad si kod mame, pa te ona pazi... ;) Sta da vam kazem - udebljala sam se i sad valja na dijetu :roll:

Nadam se da ste lijepo provele praznike!

Odoh malo da vidim sta ima na forumu i kakve ste sve majstorije pravile :bye::bye::bye:

Mi se vratili iz Beograda.
Dona nije operisana Ispostavilo se da je (opet) krpelj:evil:napravio dar-mar u organizmu. Zabunilo je stvar i to što je ranije lečenje ostavilo delimični imunitet.
Dobila lekić - biće dobro.
Eno je trči po dvorištu.:)

:rtfm:lepo sto si se javila:evil:
Ja cekam i cekam i cekam...zamalo da zapucam za BG...moz vas i nadjem, ako ne zalutam:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Jel` ti ja rekoh onaj dan da je bio krpelj po njoj, ti kazes skinula ga i dobila bocu ona za te zivuljke pa nece na nju, a ono krpelj...nego, postali su i krpelji imuni na te bocke sto kuce dobijaju, kao bubasvabe, ne mozes ih utamaniti ni sa cim.
E dobro da je ona dobro:heart:
Radilo se i danas, jos sutra pa u petak ne radim, prijavila slavu Djurdjevdan, to je bila slava moje pokojne mame, tata je imao slavu, ali nikada nismo slavivli, deda bio veeeeliki komunista pa nije davao da se slavi.

Smehic,veliki lajkic za vesti o doni mada mi je muka od krpelja posto smo mi jedini organizovani za covecju sortu sto se tice vadjenja
meni dan prosao na poslu sad pijemo velikuuu kafu pa se bacam na kolace za mamu posto opet idemo za Bosnu sutra uvece
Domacice bice i jagnje:)

Dobro vece. ja za danas zavrsila. Isporucila tortice , svi bili odusevljeni, a ja zadovoljna. sada idemo dalje.
Drago mi je da je sa Donom sve dobro i da nije morala na operaciju pa mozda docekamo od nje i neku prinovu.
Ljubim vas i vucem se u krpe.

samo da vam se javim i pozdravim sad dosla sa posla i umoooorna saaaam.
zena mi rekla da joj treba torta za ujutru pa me jutros zove mozeli do 4 sata a ne za cetvrtak ujutru.Ja sve navrat nanos i odradim jer inace to mi je musterija sa dubokim dzepom jako galantna svaki put pa morala sam da trcim.Misija zavrsena ona odusevljena pa sam sama sebi vikala bravo emaaa.Pa u 2 na poso i sad dosla .PIjem kafu i da virnem sta vi radite:bye::bye::bye:

Evo vam malo ljubavi iz čekaonice za laku noć:

IMG_0997-1.jpg

Dobro vece ,malo da virnem i vidim jesam li to sama nocas u trecoj smeni.Sa slatkisima cu zavrsiti ujutro i onda na spremanje slanisa.Danas sam uradila najveci deo posla i bas sam zadovoljna ...lepo mi spavajte a ja odo da radim :zag::zag::zag::zag::zag::zag:

Ja samo da vam mahnem jedva sve postizem, sama samcijata :( i jos sam se razbolela, punoooo, grlo me boli, nos mi curi :( :(.. i ja spremam slavu, i moram da vam se pohvalim da po prvi put u zivotu sam radila predjelo (naravno, po prvi put posno), i sto je meni najvaznije-PRVI PUT pravim kolace :D jako sam srecna, islo je sve potaman-NARAVNO UZ VELIKU POMOC MOJE DRAGE DRUGARICE CILENCE, i uz njenu nesebicnu podrsku!! :* :* :*
Smeh, drago mi je zbog Done, znala sam da ce biti ok..

Back