KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro, ovaj komp me unistava. Veze ocajne, postovi se gube i sl. Ja odavno na nogama , a i spavala sam svega 4 sata. Moram da pozavrsavam neke poslice pa ako stignem da se jos na jedan sat pruzim bice divno. Treba da pravim sahovsku tablu pa me brine kako da uradim da mi kvadrati budu besprekorno ravni. Nezna da li da prvo oblozim celu tortu fondanom pa da redjem sahovska polja ili nesto drugo. Ako neko ima neki pametan savet molim za pomoc.I ovo kisno vreme dodatno ubija. Uzas.

Dobro jutro i od mene. Ja se juce vratila u Beograd - lepo smo se odmorili steta sto je vreme bilo bezveze ali imali s mo srecu da je kisa uglavnom samo nocu padala a preko dana bilo samo tmurno.... Deca se nauzivala "pomagali" u paljenju vatre grabuljanju secenju drva.....i jos se i igrali i svadjali - sve po redu.
A sutra na posao! Ali ovih cetiri dana mi deluj kao da sam bila 10 dana na odmoru.

Smeh, bas mi je zao za Donu ali ta sterilizacija u principu nije teska operacija....pa cete brzo to da prebrodite

[link=http://www.leptirica.com/]
4_good_afternoon.gif

Leptirica.com[/link]

Poslednja izmena:
Dobar dan .Kako ste mi ? Ja pomalo bauljam imam jos sto poslova da zavrsim ..mislim dodjite na slavu ,na slavu se ne poziva :D:D.Vreme kod nas bezveze malo kisa malo sunce greje .Sav posao privela kraju a jos nista nisam zavrsila .Zato sam se se odlucila da popijem kaficu sa vama pa kud puklo da puklo :hahaha::hahaha::hahaha:jer posao nece pobeci

Dobar dan .Kako ste mi ? Ja pomalo bauljam imam jos sto poslova da zavrsim ..mislim dodjite na slavu ,na slavu se ne poziva :D:D.Vreme kod nas bezveze malo kisa malo sunce greje .Sav posao privela kraju a jos nista nisam zavrsila .Zato sam se se odlucila da popijem kaficu sa vama pa kud puklo da puklo :hahaha::hahaha::hahaha:jer posao nece pobeci

E bas tako, sa nama ili bez, bitno je da si resila da predahnes:cmok2:
Stigla sa posla i uposlila mladjeg sina da mi farba saksije za cvece u crveno:mrgreen:
E, a sto on voli to da radi, mnogo voli da se "igra" sa bojama, odlocan je i crtac, tako da mu je voda curila na usta kad sam mu rekla sta mu je zadataki...ne sumnjam da ce biti odlicno uradjeno:)
Skuvala sam dve tegle dzema od jagoda, da se nadje ovih dana uz palacinke:zper:

Hajde sad ukratko-prepodne sve plakare izvrnula naopačke...Isprobasmo svu garderobu.ja naravno opet nemam šta da obučem.Srećom imam alternativu ,moju dragu prijateljicu u Minhenu i onda joj lepo prosledim šta da mi uzme. A onaj moj sin-skoro da sve može da obuče, samo su mu pantalone postale 3/4, a neke i kraće :).Čak ima lanene pantalone sa krštenja, koje su mu i dalje dobre u struku, a sada su mu iznad kolena. Jako rentabilno dete :)

Hajde sad ukratko-prepodne sve plakare izvrnula naopačke...Isprobasmo svu garderobu.ja naravno opet nemam šta da obučem.Srećom imam alternativu ,moju dragu prijateljicu u Minhenu i onda joj lepo prosledim šta da mi uzme. A onaj moj sin-skoro da sve može da obuče, samo su mu pantalone postale 3/4, a neke i kraće :).Čak ima lanene pantalone sa krštenja, koje su mu i dalje dobre u struku, a sada su mu iznad kolena. Jako rentabilno dete :)

`ocu i ja u Minken:lol::lol::lol:

Ja ne znam šta me sve od poslova čeka (malo šta konkretizovano, dosta toga u najavi... al' da ne davim) pa sam deo "odvadila" (ako ništa drugo - imaću čime da počastim ekipu na poslu: tamo nema šta se ne pojede :zcepanje:). Bila mi moja draga drugarica (ona iz okoline što joj ćerka, moje veliko mezimče, ima dečka u Zr-u ;)) pa mi je lepo pravila društvo dok radim... A i čula me neko veče... kako sam tužna i zabrinuta, pa došla da me malo razonodi... lepo je imati prijatelje koji znaju šta vam treba čak i pre nego što vi sami to znate da definišete :heart:.
Uglavnom... sutra ne idem na posao već rano krećemo za Bg... Donica mora na Veterinarski.
Za koji dan - biće ko' nova :).

Back