KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav drugarice :heart:kod mene ceo dan pada kisa .Ovaj 1 maj provela sam vecinom radno .Imam jos da filujem tortu pa na spavanje .I ja sam danas isla da posetim i iznenadim svoju drugaricu i uspela sam u tome. lepo smo se ispricale i popile kafu .Dosadno mi samoj pa hajde da virnem ima li koga na cosetu...:bye::bye::bye::bye:

evo i mene posle ovakvog dana jedva prezivi bokte od uzbudjenja oko ove moje svadbene.Ma razumijete vi mene sigurno sledeci put ce biti valjda manje treme.Jos da cujem sutra komentare i mlada dali je zadovoljna i onda mi je srce na mjestu.I ovde vam se svima mnogo zahvaljujem oko podrske i savijeta.

Dobro jutro dragi moji. i ja sam jucerasnji dan uglavnom provela odmarajuci i zavrsavajuci sitne kucne poslove ali danas se vec krece sa ozbiljnim radom. Ema torta je ispala divno i mislim da ce mladenci biti odusevljeni, a nove ponude ce samo da pljuste.
Smehicu, tvoje jucerasnje izdanje deluje jako primamljivo tako da me cudi da neko nije dosao u iskusenje da ti se pridruzi u toj opustenoj atmosferi.:zper: Pomazi Donu od mene. Nadam se da ce se uskoro oporaviti.:cmok2:

Draga moja Teta Iro, kako da mi se niko nije pridružio? Sad bi se moje mezimče uvredilo da zna da čita :heart:
Niko više nije ni bio obavešten - nismo smele dopustiti da nam bilo ko kvari idilu.
A bolesnike treba maziti i negovati i sasvim im se posvetiti :)
Danas ću da izađem iz pižame.
I da počnem da "vadim" od poslova koji me čekaju u narednih 10-tak dana.
Ko preživi - pričaće. ;)

Pozdrav svima:)
Popodnevna kavica na poslu...a vi?

Pošto mi nitko nije ogovorio na Moja prva torte,da vas pitam ovdje:
Kako stavljate Španski vetar/Japanski vjetar pod fondat?
Moj je recepr sa beze korom,žutom kremom i šlagom pa ne znam uistinu da li je to moguče.
Kakva su vaša iskustva?

Hvala svima:)

ja takve torte ne stavljam pod fondan jer bi im on samo pokvario ukus cak iako bi se odrzao. Odmah se ogradim da se fondan ne slaze sa tako neznim i vazdusastim tortama.
Hvala svima na brojnim pohvalama i bonicama. U guzvi sam pa nemam vremena da se pojedinacno zahvaljujem

dobro veče društvo.mi smo se danas baš pošteno našetali i nauživali.Opet Tašmajdanski park:heart::heart:.Usput se mlada gospodjica ponovila za cipelice. Ručkali i onda se uspavali.Evo tek sada pijem neskaficu koju mi je moja duša napravila. Baš mi prija malo da ne radim ništa.

Poslednja izmena:
Ljudi moji ja sam skroz sama u kuci prvi put posle nekoliko godina..Kako je dobroooooooooooooooooooo!!! jes' da sam pola dana pekla i pravila figuriice ali sve to uz muziku i tako opusteno.ma divota jedna!

E sto ja volim tako, odvrnem muziku, ceo komsiluk slusa samnom.
Kaze meni jedan dan starija komsinica:"Jasna (tako me zove), ja znam kad si ti kod kuce, cim cujem muziku odmah pomislim e sad si sigurno tu.":lol::lol::lol:

Hm oni nece ni jedno ni drugo:)

Pa valjda je vazno i sta ti hoces:lol:
Salim se malo, ali te razumem zaista.
Vec dve godine unazad idem sama na godisnji po 7 dana u V.Banju...zamisli posvecena sebi 24h dnevno, nikom ne kazem ni dobar dan ni laku noc, nema pitanja za gace carape, potkosulje, rucak, veceru, nema prljavih sudova, brdo vesa, nema torti, nema nikoga, samo ja...i puna banja ljudi, ali samo ja postojim za sebe, spavam dokle hocu, lezem kad hocu, idem da setam kad hocu...
Pitala prijateljica da ide samnom, kazem, ne moze...:mrgreen:
To je samo moje i moje vreme...:)

Back