KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro i od mene. Malo se naspavala pa cemo videti za dalje. Juce bila na svadbi. Iako mrtva umorna igrala sam i veselila se bez prestanka. Bila je bas lepa svadba, a moja drugarica majka mladozenje je jos jednom dokazala da je zena zmaj. Naime njoj su pre par meseci otkrili rak pluca i to bas na nezgodnom mestu. Imala je 4 hemoterapije mada je i dalje jako kriticno. Ipak nije odustala da sinu napravi svadbu, izdrazala ceo dan na svadbi, prisla svakom gostu, cak i malo zaigrala. Svaka jos cast, a to jutro sam bas bila zabrinuta za nju jer se jako lose osecala. Valjda je radost zbog srece dece prevagnula i dala joj snage. Inace ona ima 4 dece , od t0ga 3 je udati i ozenjeno i ima 5 preslatkih unucica a evo u avgustu ce dobiti i 6. Dace Bog da se opravi pa da i njega izgrli.
Danas malo odmaram ali sutra opet moram da zapnem. Imam za sredu 2 torte i dosta posla., a pocinje i skola. Gotivo sa mini raspustom:rida::rida:

Dobro jutro svima, devojcicama, devojkama, zenama, bakama, svekrvama, pa i tastama:mrgreen:
Pada kisa kao luda, pa ko je shisha neka pada kad vec hoce.:manikir:
Mi planirali Frusku Goru, ali...
Imali i rezervni plan, plan B;)
Ostali smo kod kuce, nalalali se, deca su juce odnesena, svak na svoju stranu sa drustvom, ostaju tamo tri dana, a mi cemo jedan rostiljcic na terasi, tv, muzikica, ja na kompu:mrgreen:i pustam mozak na ispasu.
Sutra se radi, pa onda danas neka bude uzivancija.
Vama svima zelim, da pored ovog depresivnog vremena ostanete nasmejane i dooooobro raspolozene i da uzivate gde god da ste:heart:
Ljubi vas Jacojka:cmok2::cmok2::cmok2:

Mislim kakvo je to pitanje:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ja sam rezervisala sve crkvene i državne praznike.Odaradih ja i jednu i drugu Novu godinu, i Božić, Uskrs, pa sam prešla i na ove ostale praznike
Vredna li sam,Bože, Bože...
:rotf::rotf::rotf:jest vala dobro i kazes, nemoj da si omasila koji, slucajno:mrgreen:
Razumem te, znam puno njih koji danas rade, ja cu sutra i prekosutra i nisam neraspolozena zbog toga, pa neko mora jel?

Mislim kakvo je to pitanje:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ja sam rezervisala sve crkvene i državne praznike.Odaradih ja i jednu i drugu Novu godinu, i Božić, Uskrs, pa sam prešla i na ove ostale praznike
Vredna li sam,Bože, Bože...

Jao setila sam se nisam radila za Dan državnosti...Ali kakva država ,takav i praznik.Njega sam preskočila:zcepanje:
:rotf::rotf::rotf:blesava si...ali u pravu:rotf:

Vishnjice, uzivaj mila, nema veze sto pada kisha...ko je shisha;)

Dobro veče. Mi stigli sa Divčibara. Dan je bio odličan, taman nas kiša pustila da ispečemo meso, pa smo se onda zavukli u kuću, izležavali se i zezali...Padala je celo posle podne, i pratila nas skroz do kuće, ali raspoloženje nam nije pokvarila...

E mi smo prelepeo proveli dan.Nakon moje divne tzv.vampir smene, proveli se malo na rodjendanu, a onda po najvećem pljusku otišli za Novi Sad.Upoznala sam jednu divnu ženicu sa foruma i njenog muža. Kad je dobro društvo, vreme prosto proleti.
A onda smo svratili kod devera i njegove porodice.I opet za Beograd, po kišiiii.Brisači nisu prestajali da rade.Jeste da je vreme pasje, ali mi smo se mnogo lepo proveli

Moja bolesna kuca i ja nismo izlazile iz kuće (lažem, ona jeste da obavi šta treba i malo da laje - čisto da ostane u formi).
Nisam radila ništa.
Samo sam njoj skuvala pileću supicu i dala joj da jede po malo.
Otkriću vam još nešto: Čitav dan sam u pižami. Samo mi bilo hladno pa sam obukla i bade mantil i obula čarape. :zcepanje:
I baš mi prijalo. Samo da ovo pašče nije bolesno...

Back