KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro, neznam sta se to desava ali se ponavlja vec dva puta. Ja posaljem post kad ono ujutro njega nema:dontunderstand: gde se izgubio pojma nemam.
Evo bas sinoc sam izrazila saucesce nasoj Zadovoljnoj Domacici zbog gubitka drage joj prijateljice, i zabrinutost zbog zdravvlja nase HJace 67 a tog posta nema:dash:
To mi se dogodilo i pre dva dana. Uvece posaljem a ujutro ga nestane.
Nadam se da ce danasnji dan biti ispunjen lepsim vestima.:cmok2:

Cao svima :bye:

Jaco67 pazi se i čuvaj. Ne zaboravi da su žene ipak krhka stvorenja. Nemoj da ti šaljemo Dacu

34rvjwl.gif

Domacice zaomi je sto te zadesila takva tragedija i znam kako ti je tesko i ja sam imala smrtni slucaj u familiji i to na Veliki petak a sahrana na vaskrs ,tragican slucaj koje nas je sve iznenadila i sokirala tako da je ovaj veseli praznik prosao tako kako je tuzno.
A sto se tice jace067 sinoc je od mene dobila znate kakvu kritiku.
Mi se necuvamo uopste sve mislimo da sve mozemo i to trpi organizam pa kad dodje da nismo dobro onda vise nista nije vazno ni bitno.
Dobra ona stara da zdrav covijek ima 1000 zelja a bolestan samo jednu.Zato cuvaj te se:bye::bye::bye:

Poslednja izmena:
Dobro vece svima...
Eto gotov i danasnji dan...
Danza danom, nedelja, mesec, i godina...cas posla smo na njenom kraju i opet u krug...
Cuvajte se, puno se cuvajte, kada covek izgubi zdravlje, nista mu posle toga nije vredno...

Oh drage moje... ja sam se vratila sa krstenja oko 21h. ali, sam pomagala sestri kucala joj neki seminarski, pa dok sam se raspremila, dete presvukla,, ubacila u krevet..i tek sad stigoh za lap top.. Jao, ne znam odakle da pocnem..jako sam bila nervozna i ne ispavana, nocas do 4h sam radila torticu, jutros ustala u 8h da je zavrsim.. nikako mi nije islo za rukom...mislila sam da nema nista od mog pokusaja dvorca!! Znate i same sam pocetnik,,,ali... tek oko 14h je bila gotova, i nisam mogla da verujem da je uopste uspela!! a tek kad sam je pogledala nisam mogla da verujem da sam to ja napravila :D bila sam prezadovoljna, a slike gledate sutra, ne mogu nocas da ubacujem! I znam da cete me ohrabriti pozitivnim i negativnim kritikama za ubuduce. I to, koliko smo kasnili na krstenje, i kako uvek radim sve u zadnji cas, NISAM NI SLIKALA TORTU!!! :((( zamolila sam mm da to uradi ali je on samo slikao mene zajedno sa tortom pa cu morati da seckam sutra slicice. uhhhhh..raspisah se ja.. ljubim va pa se pisemo ujutru... idem da pogledam sta ste radile, da dam bonice pa u krevet! :* :*

Dobro jutro i od mene..ja skuvah sebi kaficu...cele noci me je "jahalo" moje malo dete...kad se operisala spavala je na mojim grudima pa sad ponekad cele noci trazi da spava uz mene i na meni!Kao da su me tukli tako sam slomljena..ali neka to su momenti koji brzo prolaze....sto bi moja mama rekla kad ti budes htela da je mazis onda ona tad nece hteti!!!!

Sneki nije nas sve manje,jer svi virkamo po malo a nikako riječi da idu van!Neke je odnio posao,
neke obaveze...a za sebe mogu samo reći da sam po cijele dane na poslu a kada ulovim vremena virnem na forum
letimični i to samo da vidim šta se dešava jer mi uvijek netko sjedi za vratom....

Ljubim Vas sve redom dame moje:)

Evo i ja da vam mahnem... lencarim i odmaram..sva sam slomljena, puno sam sinoc igrala i pevala..:orkestar::maramica::maramica:
isla sam na krstenje kod jedne mi slatke imenjakinje, kojoj sam ja inace ujna, ljubim je u ime :heart::heart:

Hvala Cilence... kako me moja drugarica hvali :* :*

Back