KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutroooooo! :D
Sina smo liferovali u vrtic pa sa Minom u grad, nabavka za rekreativnu..jooooooooooooj kostace nas koliko i samo putovanje majke mi :roll: malo hulakopkica, helankica, patike, ktijica za sapun, grickalice i sve ovako u deminutivu al' skupooooo :)
Prezivecemo! Da smo svi zdravi ii veseli!
Udarilo mi prolece u glavu!

Poslednja izmena:
Dobro jutro i dobar dancic.:D
Jos sam u pidzami, radim od 11h:mrgreen:
Sve vas ljubim i zelim vam lep dan, a vetar neka duva ko ga shisha:lol:
Nek` vam zamirise dan...:heart:
14bf823667.jpg

Cao svima :bye:
Vidim da ste lepo proveli praznik i da je većina išla kod mame ili svekrve na ručkic. Pošto sam ja mama, tašta i baka (doduše i snaja) ja sam bila domaćin i verovatno priuštila radost mojima bar koliko i oni meni. :heart:

Sneki nisi bila jedina. I meni su moji bili na rucku. Cak se i moja mama resila dodje iako se danima ne dize iz kreveta sem da jede i ode do kupatila.Najavila se jos pre mesec dana valjda da me spreci da negde otputujem jer mi jos prebacuje sto sam prosle godine putovala u Rim i ostavila jadnu majku na samrti.:(
Meni je jutro pocelo lepo. Posle kafice sa vama krenula sam do grada, svratila na pijac, u postu pa izvukla PrincesAndjelu iz pidzame, nasla se sa njom u Kostakafeu kod Kalenica pijace . Castile se toplom cokoladom sa Bejlsom i malo procaskale. "Kad je bal neka je maskenbal". Posle isla do snajderke jer sam resila da se ponovim i malo popravim raspolozenje.
Evo sada se vratila kuci, a mm se jos nije ni digao iz kreveta.

http://forum.krstarica.com/showthre...nske-torte?p=15199559&viewfull=1#post15199559

Neke od vas se verovatno sećaju ove moje poruke. E sada je ta moja dobra komšinica, pravi drug, veliki radnik i dobar čovek mene noćas iznenadila. Umrla je. :( Sama, u štali, povredila je krava i ona je iskrvarila.

Otišla je moja Micika, i ništa neće biti kao pre, i tužna sam, da tužnija ne mogu biti...

Vi ste moja druga porodica, pa se nadam da razumete moju tugu...

Poslednja izmena:
Domacice mnogo mi je zao sto si izgubila jednu dobru i plemenitu dusu takvih je malo na ovome svetu .Ja te potpuno razumem i ja sam isto izgubila dobru drugaricu i mislim da je nikad necu prezaliti .(((.Ni ja nesto nisam dobro pozlilo mi jutros oko 6 sati deca se prepala odvela me u hitnu. Dali mi injekciju i sad je vec bolje .Takav je zivot radim zurim a kad se razbolim samo o zdravlju mislim.LJubim vas pisemo se

Domacice mnogo mi je zao sto si izgubila jednu dobru i plemenitu dusu takvih je malo na ovome svetu .Ja te potpuno razumem i ja sam isto izgubila dobru drugaricu i mislim da je nikad necu prezaliti .(((.Ni ja nesto nisam dobro pozlilo mi jutros oko 6 sati deca se prepala odvela me u hitnu. Dali mi injekciju i sad je vec bolje .Takav je zivot radim zurim a kad se razbolim samo o zdravlju mislim.LJubim vas pisemo se

Čuvaj se mila

Dobro veče. :)
Da li je neko jeo žablje batkove i kakvi su? Svi ih hvale, a ja sutra imam priliku da probam žablje batkove na kineski način, pa sam malo skeptičan... :) Ne toliko po pitanju ukusa, ali pošto znam da su u pitanju slatke, male žabice... :mrgreen: Malo mi je... gadno... :lol:

Dobro veče. :)
Da li je neko jeo žablje batkove i kakvi su? Svi ih hvale, a ja sutra imam priliku da probam žablje batkove na kineski način, pa sam malo skeptičan... :) Ne toliko po pitanju ukusa, ali pošto znam da su u pitanju slatke, male žabice... :mrgreen: Malo mi je... gadno... :lol:

Ja ih licno nisam jela ali je moj suprug i kaze da nisu nista posebno:)

Dobro vece svima, a u stvari da je dobro i ne znam bas...
Citam sta pisete i stvarno se uvek zapitam sta je vrednije od nasih zivota i nas samih?
I da li smo svesni onih vrednih i lepih stvari, ili ih nesvesno guramo u stranu?

Poslednja izmena:
Drugari, hvala na podršci. Sjajne ste. :heart:

Ja sam odrasla osoba, i znam da je smrt sastavni deo života, ali me uvek iznenadi. I uvek bira najbolje. Život ide dalje, ali dugo će da boli onako tupo, a ona će uvek zauzimati mesto u mom srcu...

Ovo što se dešava noćas od 2 h je horor film...:(

Back