Visnja Aleksic
Primećen član
- Poruka
- 825
Dobro jutro
ustvari dobar dan i od mene ...
ustvari dobar dan i od mene ...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ustvari dobar dan i od mene ...

Sama, u štali, povredila je krava i ona je iskrvarila.

bukvalno su mi oci zasuzile, tako smo i mi pre 3 nedelje izgubili predragog coveka i prijatelja. Ja jos uvek ne mogu da verujem da ga vise nema 
Domacice mnogo mi je zao sto si izgubila jednu dobru i plemenitu dusu takvih je malo na ovome svetu .Ja te potpuno razumem i ja sam isto izgubila dobru drugaricu i mislim da je nikad necu prezaliti .(((.Ni ja nesto nisam dobro pozlilo mi jutros oko 6 sati deca se prepala odvela me u hitnu. Dali mi injekciju i sad je vec bolje .Takav je zivot radim zurim a kad se razbolim samo o zdravlju mislim.LJubim vas pisemo se
neki ludi dan...i mi smo se na poslu potresli,danas izgubili pacijentkinju od 25 godina dok pucnes prstima sve se brise kao gumicom...na zalost za danasnje vreme ovo postaju svakodnevne vesti...

Ne toliko po pitanju ukusa, ali pošto znam da su u pitanju slatke, male žabice...
Malo mi je... gadno... 
Dobro veče.
Da li je neko jeo žablje batkove i kakvi su? Svi ih hvale, a ja sutra imam priliku da probam žablje batkove na kineski način, pa sam malo skeptičan...Ne toliko po pitanju ukusa, ali pošto znam da su u pitanju slatke, male žabice...
Malo mi je... gadno...
![]()