KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo da vam se javim,vec sam zavrnula rukave jer pravim neke kolace za sestru i drugare,pa nocas da krenem sa tortama za petak i u subotu u jutro posle nocne pravac u svoj rodni kraj,svojoj sestri,mami i tati...

ocu i ja u svoj rodni kraj!!!:besna::besna::besna:cestitam svima na nagradama,novinama i ostalom,nisam bas sve procitala,ali sta da radim...nadam se da cete mi oprostiti))ni ja ne idem na tortijadu,jer je maraton u nedelju i nema sanse da dobijem slobodan dan.a imamo i boginje.i mnogo nam je zanimljivo po citav dan u kuci,a ja kad dodjem sa posla pocinju sa izmotavanjem i izvoljevanjem.:roll:

...jao sto je to lepo cuti:heart::heart::heart:svoj rodni kraj, mama, tata:heart::heart::heart:

c021.gif
c021.gif
c021.gif

dobro jutroooo!!ja od jutros malo kasnim,ali bila sam toliko umorna da nisam mogla anije da ustanem.ne bi jos uvek da nemam malog ranoranioca koji hoce da gleda crtani.idem da kuvam kafu,jeli neko za?

Dobro veče drage moje, samo malko da vam se javim, da sam živa, zdrava, ali ne stižem. I sada samo malo da pročitam ćoše, u torte ne smem ni da pogledam, jer ode dva sata. A bonice, nemam pojma kad ću stići. Pri ovom mom poslu teško. Sutra idem u Prag, nagovorila sam i mm da ide sa mnom, da mi pravi društvo. Kod nas hladno, vetar, kiša, prosto grozno vreme. Pravi ludi april. Pre neki dan letnje vrućine a sada brrrrrrrrrr. Ja stižem kući posle uskrsa tu nedelju, pa se nadam, da ću imati vremena sa nekima od vas i da se sretnem makar malko. Još ću videti gde će to biti, jer imam već sad malo vremena. Treba mamu da smestim u starački dom, da sredjujem njenu kuću, što joj je jesenas izgorela kuhinja, kupovine, posete, a dolazimo svi četvoro jednim kolima. Već mi je muka od svega.
Uh, dosta sam vas gnjavila. Idem da planiram sutrašnju trasu.

Pa baš bi bilo lepo da nas ubaciš u raspored :).
Već vidim da imaš spisak isplanirnaih obaveza na listu A4 formata, ali ubaci nas pod tačku razno!
Ma i ovde hladno, opet sam uključila grejanje.
Lepo se provedi u mom omiljenog gradu.
Hoćuuuu u Prag!
Joj kore, odoh...

Back