Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaca nam je svima uterala strah sa tim minusima.:rtfm: Ja cim ustanem prvo pomislim da ne zaboravim da se javnem i dobijem ukor.:sad2: Sta ja znam koliko je ona ukora predvidela do iskljucenja, a ja nikako ne bi htela da me iskljuce.:rotf::rotf::hahaha::hahaha:

Vesna hvala za dobrodoslicu,a za tortijadu sam zakasnila ovaj put ali za sledecu obecavam jer sad imam obaveza a na sajtu sam tek 3 dana ali nadam se da cu biti sad ovde jer nisam znala da ovako nesto postoji.Sram me iskreno

Nista nije glupo, Inka, svako ce da pravi prema sopstvenom nahodjenju. Ja sam procitala da torte idu i prema Paracinu i Cupriji, i za manastir gde su smestena deca sa posebnim potrebama. E jedino ko za njih nameni tortu, treba da bude posna i nista drugo...

Torte idu u dom za decu sa posebnim potrebama, u dom za decu ostecenog sluha i govora, staracki dom, za invalide i druge slicne ustanove...nemogu ni da se setim

Gorice ako citas, pomazi!!! Gde jos idu torte?
Ne sekirajte se, sve ce torte naci sebi mesto. Pa ni moja od prosle godine nije bas bila decija, ove godine hoce :D

Hvala lepo na pomoci,pade mi kamen sa srca.:bye:

Milice dobrodošla. Ja do sada nanizah bezbroj minusa, prema tome ne isplati se dalje ih zapisivati:) Daco, srećan divan dan sa zakašnjenjem. Kome je bio 15.-ti rođendan? Ne mogu da povežem tvoj lik sa detetom od 15 godina. Ubeđena sam da i ti imaš male klince

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back