rile_laki_oblak Iskusan Poruka 5.346 28.10.2009. u 14:46 - kul ujka... #1 sta mislite vi, jel biste se smuvali sa nekom, na primer, forumasicom kojoj je ujka skroz kul i svira gitaru i kad nesto besedi, svi ga slusaju?
sta mislite vi, jel biste se smuvali sa nekom, na primer, forumasicom kojoj je ujka skroz kul i svira gitaru i kad nesto besedi, svi ga slusaju?
dežurno zvocalo Elita Poruka 22.606 28.10.2009. u 14:49 - kul ujka... #2 rile_laki_oblak: sta mislite vi, jel biste se smuvali sa nekom, na primer, forumasicom kojoj je ujka skroz kul i svira gitaru i kad nesto besedi, svi ga slusaju? Kliknite za proširenje... Pa ja ću onda da se udam za ujku, koji će mi forumašica
rile_laki_oblak: sta mislite vi, jel biste se smuvali sa nekom, na primer, forumasicom kojoj je ujka skroz kul i svira gitaru i kad nesto besedi, svi ga slusaju? Kliknite za proširenje... Pa ja ću onda da se udam za ujku, koji će mi forumašica
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 28.10.2009. u 14:50 - kul ujka... #3 rile_laki_oblak: sta mislite vi, jel biste se smuvali sa nekom, na primer, forumasicom kojoj je ujka skroz kul i svira gitaru i kad nesto besedi, svi ga slusaju? Kliknite za proširenje...
rile_laki_oblak: sta mislite vi, jel biste se smuvali sa nekom, na primer, forumasicom kojoj je ujka skroz kul i svira gitaru i kad nesto besedi, svi ga slusaju? Kliknite za proširenje...
EGYPTIAN CAT Domaćin Poruka 3.869 28.10.2009. u 16:12 - kul ujka... #4 Gledaj ujku - muvaj forumasicu .