Kuku, joj...a za šta?

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Zdravo

Prvo da pitam kakve veze ima koliko ko tema otvara? Valjda je bitniji kvalitet nego kvantitet.
Pitam ovo jer je bilo govora o doprinosu forumu, i bukvalno teranje moderatora da pošto- poto objavljuju nove teme, samo da bi otvorili više tema nego korisnik, što je apsurd, moderator kao prvo treba da moderiše koliko sam ja shvatio šta je čiji posao.

Drugo- kakvo je ovo kukanje zbog 3 ( i slovima  tri) dana bana? 😂
Pa ja sam ne dolazim nekad sedmicama, na drugim forumima je brajko moj metar dana, pa za to vreme čovek može i da shvati gde greši, za 3-5 dana samo može da se vrati još gori ili isti.

Ovo sam mogao i u predloge.

Bio sam svedok na jednom drugom forumu gde ban traje mesec dana. Doduše tamo su sve moguće psovke dozvoljene, vlada neka vrsta anarhije, pa taj koji je banovan na mesec dana je neko od koga većina hoće da se odmori.

Samo kažem, ja sam flegman.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa to upravo i pričam, zašto se moderacija bukvalno muči i "takmiči" sa bilo kim?
Forumaši neka pišu koliko hoće, moderacija neka vodi računa da briše svađe koje malo-malo pa izbiju negde;
S'obzirom šta moraju da rade, a i oni su ljudi koji moraju i da spavaju i da ne budu non stop ovde, bukvalno su "saterani u ćošak" jer moraju da imaju toliko i toliko tema, i onda je jedina preostala opcija copy/paste, koja se ne sviđa koliko vidim nikome, a lično sam alergičan na copy/paste komentare (što srećom nisam skoro viđao, ne računajući pdf religija tamo mora, citati iz Biblije).

На једном другом форуму, нећу га именовати, који је у првој декади овог миленијума био најбољи на простору бивше СФРЈ, имали су оделу форума по категорији тема. Теме, које су овде у врху, тамо су сврстане у две категорије, mad и ultramad!
За те две категорије био је паралелан форум, оно, да не загађује нормалан део форума.
Овде је малтене обрнуто. Нормалне теме малим бројем посета загађује теме у духу фарме и парова!

na pdf religija pa i nema teme koje nema. zaključavaju se neaktivne, a posle godinu dana neko otvori suštinski istu temu.
npr evolucija vs kreacija sigurno minimum 5 tema od kad se sećam. novi članovi ponašaju se kao da je forum od juče i ne koriste pretraživač.
uglavnom sve piše u pravilniku koji se i ne pročita.

На једном другом форуму, нећу га именовати, који је у првој декади овог миленијума био најбољи на простору бивше СФРЈ, имали су оделу форума по категорији тема. Теме, које су овде у врху, тамо су сврстане у две категорије, mad и ultramad!
За те две категорије био је паралелан форум, оно, да не загађује нормалан део форума.
Овде је малтене обрнуто. Нормалне теме малим бројем посета загађује теме у духу фарме и парова!
Prsli smo k'o Pink TV ...

na pdf religija pa i nema teme koje nema. zaključavaju se neaktivne, a posle godinu dana neko otvori suštinski istu temu.
npr evolucija vs kreacija sigurno minimum 5 tema od kad se sećam. novi članovi ponašaju se kao da je forum od juče i ne koriste pretraživač.
uglavnom sve piše u pravilniku koji se i ne pročita.
Ja priznajem da nisam pročitao pravilnik.
"Evolucija vs kreacija" je što se mene tiče i trebala ponovo da se otvori, jer nisam bio sedmicama i ispadnem iz fazona, onda vidim temu na 130 strana i pomislim ko će to čitati...

ne računajući pdf religija tamo mora, citati iz Biblije
besomučno citiranje biblije je isto za brisanje tzv spam.
umesto da navedu recimo matej 1:1-10 uglavnom se svih 10 stihova kopi/paste. uredu dva tri stiha da istakneš poentu ali dešava se i celu glavu da kopi/paste i time se guši tema. pa nadvikavanje STIHOVIMA :D

Ja priznajem da nisam pročitao pravilnik.
"Evolucija vs kreacija" je što se mene tiče i trebala ponovo da se otvori, jer nisam bio sedmicama i ispadnem iz fazona, onda vidim temu na 130 strana i pomislim ko će to čitati...
imaš u pretraživaču
Screenshot_20220504_173934.jpg

umesto da navedu recimo matej 1:1-10 uglavnom se svih 10 stihova kopi/paste. uredu dva tri stiha da istakneš poentu ali dešava se i celu glavu da kopi/paste i time se guši tema. pa nadvikavanje STIHOVIMA :D
Hahaha, jesmo posebni :D
Jednom sam i ja rekao
Šta se DERETE, malo tiše....:lol:

Šta za brisanje? To je za trajni ban, kako bih ih ošinula bananama, dvoje-troje najglasnijih za primjer. Bili bi ko bubice.

I po toj logici treba ih pustiti da rade šta hoće?
Da. Šta hoće, ali ne može dokle hoće. Postoji granica koju kad pređu, sledi banovanje, a ja sam čak rekao da je trodnevni ban na Krstarici med i mleko, slažem se sa tobom da bi trebalo da uvedu i duži ban, opet, ne isto za sve, po zasluzi.

evo i ja sam zapratio temu...
Dobrodošao

Back