KUKAVICE u ljubavi

johnny_english_opet:
najdraza:
ZASTO NEKI MUSKARCI ISKORISTAVAJU DJEVOJKE SAMO ZA SEX? A UNAPRIJED OBECAVAJU LJUBAV ITD..........
ZASTO POSLIJE SVEGA NE ZOVU I NE PISU???
ZASTO SE JAVE TEK NAKON DUGO VREMENA I IZVINJAVAJU SE I GOVORE KAKO SU KRETENI ITD,CEMU TO?
DA LI SE TAKVI MUSKARCI BOJE LJUBAVI I VEZANJA?

DOK DJEVOJKE KOJE SU KUKAVICE ODALJAVAJU MUSKARCE JER SU NEKADA NEKOGA VOLJELE I BILE OSTAVLJENE,TAKO DA SE BOJE DA ZAVOLE DRUGU OSOBU NA TAJ NACIN.
zato sto su cure glupe tako im i treba .....odma bi da daju......e naka im..... ka nauce da postuju sebe postovace ih i drugi... danasnje cure nemaju ni grama morala.....ne znaju sta znaci nevinost.....to je za njih obicna rec...... dans samo sto se ne hvale kad izgube nevinost.....kad bi samo znale sta znaci gubljenje nevinosti?....kad bi znale samo da bi toga trebale da se stide ako naravno nisu izgubile sto eji normalno sa partnerom koji ima ozbiljne namere.....
Poznajem jednu osobu na koju me neverovatno podsećaš. Dečko je iz N. Pazara, ružnjikav u faci ali relativno zgodan. Dan i noć priča o svojim "doživljajima" sa silnim devojkama koje je k.rao, ne zna se koja je bila lepša od koje, ne zna se koja ga je više ostala željna. Ali, za njega su one kučke koje samo treba iskoristiti jer nisu nizašta drugo nego za nabosti na k.rac. Ove druge su za ženiti, sposobne da ga opslužuju, da budu poslušne, da ne pitaju sa kojom je noćas spavao, da kuvaju, sede u kući i rađaju mu decu. Nažalost, iz te dve kategorije spadam u ovu drugu, a mnogo bih radije da sam u prvoj!
Međutim, sve su to bajke koje su smislili ljudi kao ti i te dve kategorije ne postoje, sve devojke zele isto, a to nisi ti. Zato će se tvojim "doživljajima" svi smejati iza leđa i govoriti, kad ne čuješ: "Evo barončine, dolazi, šta si danas je.ao...". pa, čak i da je istina sve što govoriš niko ti nikada neće verovati, a ako si ti stekao drugačiji utisak, veruj mi - to je samo utisak.

Back