- Poruka
- 94.448
Nadam se da je ova kuhinja po tvom ukusu..dovoljno toplaPrevise hladna za kuhinju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da je ova kuhinja po tvom ukusu..dovoljno toplaPrevise hladna za kuhinju.
Previse hladna za kuhinju.

Nije losa,mada mi se ove zelene plocice ne dopadaju.

Hajde postavi neku koja se tebi dopada,zaista me interesuje kakav je tvoj ukus.Nije losa,mada mi se ove zelene plocice ne dopadaju.![]()

Hajde postavi neku koja se tebi dopada,zaista me interesuje kakav je tvoj ukus.![]()
Da to je ta neka sredina.Vidi se tu neko kuva i živi.Ovo nadjoh na brzinu,mada nije ni to nesto sto mi se bas 100% svidja.![]()

nije neobično za četvoročlanu porodicu u americi. Ima se može se.Kolika kuhinja...kao da kuvaju za hotel...a pitanje je da li i caj skuvaju ovde.![]()
Прво да поздравим другарицу која коментарише као и ја чак и кад нас нико не пита, ха ха
E, moj MI_KOПрво да поздравим другарицу која коментарише као и ја чак и кад нас нико не пита, ха ха
А кад смо код кујне, не волим оштре ивице, поготово на столу. Ту дете може да се повреди олако, а одрасли (жене нарочито јер су осетљивије) ће увек да имају модрице по ногама. А и иначе не волим војнички стил, све под конац.
Ја имам стаклени округли сто, супер је да развијеш тесто (@Duki Lu)
Pogledajte prilog 744234
izneseš napolje pa crevom spereš i uzmeš ono što čiste šoferšajbne kad staneš na semaforu, i eto dok dlanom o dlan, čist astal ko suza.E, moj MI_KO, odlično znam kako i gde se može mesiti, i da se može mesiti na staklenom stolu, ali ga treba i uglancati posle.
Прво да поздравим другарицу која коментарише као и ја чак и кад нас нико не пита, ха ха
izneseš napolje pa crevom spereš i uzmeš ono što čiste šoferšajbne kad staneš na semaforu, i eto dok dlanom o dlan, čist astal ko suza.
šaljiv kao i moj.I kakav odgovor očekuješ a da se ne naljutiš?!
Evo odbrusujem ti ja..da vidiš kako ješaljiv kao i moj.
A ja se skoro nikad ne ljutim tako da možeš mi odbrusiš i bez uvijanja.
I ko je rekao da ne može da