Kuhinje

272eca1728613346ff4e699fddd754d5.jpg

Previse hladna za kuhinju.
Nadam se da je ova kuhinja po tvom ukusu..dovoljno topla :D

Kuhinja je dobra. Taman.

Kod kuhinje mi se dopada;
-Kombinacija boja
-Velika radna površina, naročito leva strana iznad sudomašine, pogodna za mešenje i razvijanje testa( pogotovu što je staklena površina stola te je jedini radni prostor kuhinjska ploča)
-Uzani deo levo od sudopere, pogodan za odlaganje plehova za pečenje. I ja imam takav deo samo malo uži.
-Gornje deo za čaše zato što se praktično otvara odole nagore.
-Ima dosta radne površine za aparate (mikser, toster, blender...)

Ne dopada mi se;
-Dugmad na ploči šporeta. Praktičnija su na dodir (lakše se očisti ploča šporeta, nema na čega da se hvata masnoća)
- Ne dopada mi se što je rerna ugrađena ispod ploče šporeta. Da je visočije (na primer sasvim levo iznad dela sa fiokama) praktičnije je za kontrolisanje pečenja i za samo održavanje rerne) Ili tako mislim jer je moja rerna ugrađena visoko i tako sam navikla.

Прво да поздравим другарицу која коментарише као и ја чак и кад нас нико не пита, ха ха

А кад смо код кујне, не волим оштре ивице, поготово на столу. Ту дете може да се повреди олако, а одрасли (жене нарочито јер су осетљивије) ће увек да имају модрице по ногама. А и иначе не волим војнички стил, све под конац.
Ја имам стаклени округли сто, супер је да развијеш тесто (@Duki Lu)
hdJDEPejdUmCINiz9I_7Wg.jpg

Прво да поздравим другарицу која коментарише као и ја чак и кад нас нико не пита, ха ха

А кад смо код кујне, не волим оштре ивице, поготово на столу. Ту дете може да се повреди олако, а одрасли (жене нарочито јер су осетљивије) ће увек да имају модрице по ногама. А и иначе не волим војнички стил, све под конац.
Ја имам стаклени округли сто, супер је да развијеш тесто (@Duki Lu)
Pogledajte prilog 744234
E, moj MI_KO ;), odlično znam kako i gde se može mesiti, i da se može mesiti na staklenom stolu, ali ga treba i uglancati posle.
Imala sam i ja staklenu površinu. Sada imam okrugli drveni sto.

Uostalom, sto je najmanje sporan, ima dosta radne površine.
I jedno je slika i namešteno za slikanje, drugo je upotreba i svakodnevne obaveze u kuhinji.

Stiče se utisak da je ovo na moj račun.
Imao si priliku za pozdrav kada si odgovarao pre ovoga

izneseš napolje pa crevom spereš i uzmeš ono što čiste šoferšajbne kad staneš na semaforu, i eto dok dlanom o dlan, čist astal ko suza.

I kakav odgovor očekuješ a da se ne naljutiš?!

Back