Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.613
Kurta je najbolji sa hranom. Samo, zadnji put kada sam bio malo je podigao cene !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel bio neko u septembru na Palicu? I zna li neko kako direktno rezervisati neki privatni smestaj?
mirarbi:Vile Lira i Regina imaju prihvatljive cene. U prvoj je, po osobi, 1.450,00 dinara nocenje sa doruckom, a u drugoj koja je u samom centru 1.750,00 dinara. Pro-google-aj malo, lako ces naci telefone za rezervaciju.
Palic definitivno preporucujem Vila Lira... suprug i ja bili u apartmanu Lira sa jacuzijem, obavezno proverite da li je slobodan jer je cena ista kao i za ostale sobe s tus kabinom, dorucak je sasvim pristojan svedski sto.
U blizini imate Majkin Salas takodje i Cvetni salas sa bezenom koji mozetekoristiti, jer sva 3 pomenuta objekta imaju jednog vlasnika.
mirarbi:Vile Lira i Regina imaju prihvatljive cene. U prvoj je, po osobi, 1.450,00 dinara nocenje sa doruckom, a u drugoj koja je u samom centru 1.750,00 dinara. Pro-google-aj malo, lako ces naci telefone za rezervaciju.[/QUOT
Hvala svima na odgovorima. Nego, jel se vama cini da je Srbija preskupa? Muz i ja smo u junu (kraj juna) u Grckoj smestaj platili 5 Eura po osobi. Ne mogu da se otmem utisku da nije ni malo jeftino pobeci iz Bgd-a na 2-3 dana. Mozda gresim, ali ....
Hvala svima na odgovorima. Nego, jel se vama cini da je Srbija preskupa? Muz i ja smo u junu (kraj juna) u Grckoj smestaj platili 5 Eura po osobi. Ne mogu da se otmem utisku da nije ni malo jeftino pobeci iz Bgd-a na 2-3 dana. Mozda gresim, ali ....
Bravo. E ako je 50 % duze odoh ja na Taru. Videcu koju cu povesti :razz:GSM doctor:Ovo je prava svalerska tema, glasam za Taru, predivna planina, na cistom vazduhu sex traje 50% duze.
U pravu si 100 %. Sve isto-tema do teme !mirarbi:Ova tema vrlo lici na temu "Gde otici na 2, 3 dana?", tako da mislim da bi moderatori sajta trebalo da ih spoje, da ne bismo iste stvari pisali vise puta.
Sta vi mislite o tome?
Jezevica,hotel se zove Jele ja mislim..mirarbi:Posto planiram odlazak na neku novu vikend destinaciju (ne mnogo skupu, podrazumeva se), zanima me da li mozete da mi preporucite neki dobar hotel u Srbiji, koji poseduje cist i odrzavan zatvoreni bazen, po mogucnosti na maximalnih 200km od Beograda, a eventualno i dalje? Naravno, bilo bi lepo da taj hotel bude u nekom lepom, prirodnom okruzenju.
Sta god da sam nalazila na Internetu, sve su hoteli kojima je dobro islo do pre dvadesetak godina, a sada su odrtaveli i neodrzavani, tako da im bazeni ili ne rade ili rade, ali ne deluju ni malo privlacno za koriscenje.
Dakle, imate li konkretnih predloga?
Jezevica,hotel se zove Jele ja mislim..