Cynic
Aktivan član
- Poruka
- 1.319
Zadrži svoju ironiju za sebe, šta si hteo, da nasilno upadnu u skupštinu, građanski rat?Pa ja sam prvi sinoć čestitao ustanicima pobedu. Nek ostane zaobeleženo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadrži svoju ironiju za sebe, šta si hteo, da nasilno upadnu u skupštinu, građanski rat?Pa ja sam prvi sinoć čestitao ustanicima pobedu. Nek ostane zaobeleženo.
Pati.Nije ni smesno vise ...
DINSTAAAAAAJ!!!DINSTAAAAAAAAAAAAAAAAJ!
Molim da se koristi kao novi slogan umesto Pumpaj!
Koja masa, bilo pet hiljada ljudi.Pobedio je def.... Znas kad ces skupis opet tu masu ?
Da to su hteliZadrži svoju ironiju za sebe, šta si hteo, da nasilno upadnu u skupštinu, građanski rat?
Zadrži svoju ironiju za sebe, šta si hteo, da nasilno upadnu u skupštinu, građanski rat?
ni 350Koja masa, bilo pet hiljada ljudi.![]()
Pobedićete ako pobedite na izborima.Zadrži svoju ironiju za sebe, šta si hteo, da nasilno upadnu u skupštinu, građanski rat?
Oni su hteli da izazovu nemire, da mogu da upotrebe silu, uvedu vanredno stanje, ali ništa im nije uspelo.Da to su hteli
Posto se nije desilo od besa su upotrebili zvucni top.
sta ce nam izboriPobedićete ako pobedite na izborima.
Evo sve u 16....
Ajde da ludujemo ove noćista ce nam izbori
trazimo funkcionalne institucije
dobicemo ih.
disntaaaaaj
Neće Dodik nigde.Zajedno ćemo se na ovom forumu veseliti suverenoj nezavisnoj Srpskoj.Pardon neki ćemo se veseliti i a neki ćete cvileti,kmeketati i lelekati.Ovako ce Dodik kada dezertira iz Srpske po peti put, da nam kida srpsku dusu svojom cistom ljubavlju spram matice.
Mi smo oslobodili i njih i Hrvate od okupacije a kako su nam vratili?
Hrvatsku i Hrvate ste oslobodili od puno toga..svakako da jeste. Da bi reč rekel...u ime zahvale dodjeljujemХрвате јесте, то је 1 милијон посто сигурно.
Нијесам ја, вјеруј ми. Од мене не би било ни 1% од тога милијон %.Hrvatsku i Hrvate ste oslobodili od puno toga..svakako da jeste. Da bi reč rekel...u ime zahvale dodjeljujemi
u trajno vlasništvo.
Hrvatsku i Hrvate ste oslobodili od puno toga..svakako da jeste. Da bi reč rekel...u ime zahvale dodjeljujemi
u trajno vlasništvo.
"2грамашки", зар се не примети.Oni su hteli da izazovu nemire, da mogu da upotrebe silu, uvedu vanredno stanje, ali ništa im nije uspelo.
A botine ovde pišu o nekakvoj njihovoj pobedi, kakvi su to mozgovi.
U ime tvoje ćaci fantazme, prosla me opstipacija.Neće Dodik nigde.Zajedno ćemo se na ovom forumu veseliti suverenoj nezavisnoj Srpskoj.Pardon neki ćemo se veseliti i a neki ćete cvileti,kmeketati i lelekati.