KUĆNI LJUBIMCI-prodaja,kupovina,pokloni!(Kraljevo)

Da li neko zna da li se jos uvek i gde odrzava takmicenje lovnih terijera, jazavicara? Nekada je to bilo pored Magnohroma, postojao je poligon, ukopani prolazi, u kojima su psi jurili jazavca... davno sam to gledao i voleo bih opet, a mislim da se takmicenje odvijalo na pocetku jeseni...

Uh, kako možeš?! :sad2:

Poklanjam sivo mace staro 6 nedelja, pogodno za drzanje u stanu jer je (tako je rekao veterinar) hemafrodit, pa nece morati da se sterilise.

Baš zbog hermafroditizma ga i treba sterilisati i sve mu povaditi, inače neće moći da poraste i ugoji se kad uđu oba pola u pubertet. I koji je to vet? Baš ću da pitam muža i kuma šta oni misle o tome.

Tri maceta sam nasla u koprivama, tek progledala a vec odbacena. Ja i moja prijateljica smo ih uzele, hranile na flasicu. Jedno mace nam je uginulo, drugo je lepo poraslo, pa smo ga udomile i ostalo nam ovo trece. Posto u kuci vec imam macka a prijateljica ima psa ne znamo sta cemo sa njim. Zato trazimo neke dobre ljude koji ce da se brinu o njemu i da ga vole.

Ja bih tako rado usvojila bar jednu macu ali muž u radnji ima mačka a ja u dvorištu imam u zemlji virus-izazivač mačijeg infektivnog peritonitisa, 100% fatalne bolesti. :( I sorry, ali sinoć sam zaboravila da ga pitam oko kastracije hermafrodita. Sećam se iz škole samo da se takvi prasići ili kastriraju kao jako mali ili se škartiraju odmah po prašenju jer zbog preterane hormonske aktivnosti ne mogu da napreduju i da se ugoje.

Ma znam, ja se sa ovim mojim već mesecima preganjam oko škotskog ovčara, jedini trošak oko nabavke bi bio transport iz Zrenjanina-Smeh me uvrstila u top 3 kojima bi poklonila Donine bebe a on kaže "Da je taj škotski terijer o kom si pričala, pa još i nekako, ali Lesi... :roll:" -"Za tvoju informaciju, dragi, škotski terijeri su toliko skupi da se ni rodu najrođenijem ne poklanjaju, ali valjda ćemo zaraditi dovoljno da kupimo jednog kad odemo u peMziju. Dotad, ćuti i trpi!" :manikir:

Da li neko zna da li se jos uvek i gde odrzava takmicenje lovnih terijera, jazavicara? Nekada je to bilo pored Magnohroma, postojao je poligon, ukopani prolazi, u kojima su psi jurili jazavca... davno sam to gledao i voleo bih opet, a mislim da se takmicenje odvijalo na pocetku jeseni...

ako poznajes nekog terijerdziju resio si problem-do izlaska ovog novog zakona o d zivotinjama secam se da je bilo to sto trazis na hajci u boracu-nisam siguran da li ce sta biti u godacici na prolece.sadasnji zakon zabranjuje kontakt medju zivotinjama tako da na magnohromu ne verujem da ce biti:pravilnik za utakmice nlt a je modifikovan,radi se i dalje jamarenje ali bez kontakta izmedju psa i lije odnosno jazavca....tako da nije vise to ono sto je nekad bilo....

nacuo sam nesto o tome, bas mi je zao....pricao sam neki dan sa odgajivacem pointera, koji mi se zali da su ga zakonski obavezali da ne sme da trenira pse, a da mu psi lutalice i stetocine nanose mnogo problema domacinstvu....nikako mi nije jasno sta se to promenilo u poslednje vreme i da li su zakonske promene nanele vise stete nego koristi, ne samo terijerdzijama...

Ja bih tako rado usvojila.

Udomila sam mace, hvala bogu. Srecno je u svom novom domu. Pao mi je kamen sa srca. Shvatila sam i mnogo mi je drago da u ovom gradu ima i dobrih ljudi koji vole zivotinje i shvataju da su i oni ziva bica a ne neke tamo buvljive gamadi. Nazalost cini mi se da mnogo vise ima onih drugacijih, koji smatraju ludacima sve one koji ne mog da podnesu da ne pomognu odbacenim, bespomocnim jadnim zivotinjama. Da imam uslova rado bih napravila azil za sve takve zivotinje. Nazalost, nemam ni uslova ni finansiskih mogucnost ali se trudim kada god mogu da udomim po koju macku ili kucu.:heart:

Poklanjamo lep,bas veliki kavez za morsko prase ili slicnog glodara. Uz to poklanjamo piljevinu, seno, povodac za morsko prase, dve posudice za hranu i vodu, i PRO-DIGEST probiotski dodatak ishrani malih zivotinja. Ko je zainteresovan neka se javi na tel. 063304699. Poklanjamo samo pravim ljubiteljima zivotinja, jer smo sentimentalno vezani za kavez.

da li neko zna gde mogu da se kupe stenci beaglea a da nisu mnogo skupi?

Sta je po tebi mnogo skupo? Vilus, moderatorka sa Sveta zivotinja, ima, cini mi se, tri legla trenutno ali mislim da nije iz ekonomske kategorije koja te zanima.

Sto me dovodi do mog problema... Ako ste kao mali gledali Carlija Brauna i obozavali Snupija i njegovu narav, imam na poklon mladog mesanca koji ce celog zivota ostati takav, meni je previse da brinem o njemu tako blesavom u uslovima koje trenutno imam a zao mi je da ga drzim non-stop vezanog ili, jos gore, da ga izbacim posle skoro pola godine kako brinem o njemu. Zabica (mada se vise odaziva na nadimak-Krele) je kastriran u Cistoci u okviru CNR projekta tako da ne juri zenske, umiljat je prema hraniocu i divan prema deci ali i odlican cuvar, ako bi neko hteo da gauzme, dobio bi psa ociscenog od parazita sa sve amom i povodnikom i 3kg granula koje je i dosad jeo.

Back