Zanima me koliko je proširena kultura kućnih žurki? I kod današnjih tinejdžera i kako je bilo kod prošlih? Ali ne mislim na klasično druženje kući, cuga i društvo. Već žurka u pravom značenju te reči?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam poslednji put bio u osnovnoj čkoli... mnogo je komlikovano, moraš da obavestiš komšije da neće moći da spavaju a i nema baš puno mesta u stanu
- - - - - - - - - -
plus što ti stan posle bude kao da je pala atomska bomba
Kucne zurke su izumrle. Danas se i deciji rodjendani i krsne slave spremaju po lokalima, a kamoli lumperajke gde ce doci pun koorac zvanih i nezvanih gostiju da se usvinje i prave sranja. Razloga je mnogo: neki se stide svojih kuca i stanova, neki ne mogu da se kurtalisu roditelja i babe i dede na jedno vece jer ljudi vise nigde ne izlaze i ne putuju, niko nece da mu kuca lici na svinjac niti da riba tudji slajm i mokracu sa wc solje i poda kupatila (a neretko i zidova), da skuplja srcu, opuske i kurtone. Da ne spominjem nervozne komsije i miliciju.
To je na neki nacin tuzno ali realno. Ali nijedan provod u gradu ne moze da se meri sa kucnom zurkom. Moje misljenje.
Zadnji put sam pravila kucnu zurku za 20. rodjendan u delu kuce gde sam zivela sama (sa odvojenim ulazom). Bila je polovina januara, zurka je trajala od 8-9h uvece do 8 ujutru, a kuca je izgledala kao da su kroz nju u toku noci protutnjali Huni, crvena i bela armija i za kraj krdo slonova. Osim krsa, izvalili su jedno prozorsko krilo pa mi je i sneg padao u kucu, odvalili dasku i poklopac sa wc solje, isprevrtali saksije po hodniku i razgzaili zemlju... Cale mi rec nije rekao, keva je siktala za oboje ali je ipak obavila najveci deo ciscenja.
Zanima me koliko je proširena kultura kućnih žurki? I kod današnjih tinejdžera i kako je bilo kod prošlih? Ali ne mislim na klasično druženje kući, cuga i društvo. Već žurka u pravom značenju te reči?
Zadnji put sam pravila kucnu zurku za 20. rodjendan u delu kuce gde sam zivela sama (sa odvojenim ulazom). Bila je polovina januara, zurka je trajala od 8-9h uvece do 8 ujutru, a kuca je izgledala kao da su kroz nju u toku noci protutnjali Huni, crvena i bela armija i za kraj krdo slonova. Osim krsa, izvalili su jedno prozorsko krilo pa mi je i sneg padao u kucu, odvalili dasku i poklopac sa wc solje, isprevrtali saksije po hodniku i razgzaili zemlju... Cale mi rec nije rekao, keva je siktala za oboje ali je ipak obavila najveci deo ciscenja.
masne fote,kamene face<3
Bez igri sa alkoholom zurke nisu zurke, bar po meni. Upotpune celu atmosferu...
a vis brate mi se nismo lesili,mogli smo da se opustimo i bez njega
Kućne žurke su uvek do jaja - osim ako ih ne praviš u svojoj gajbi
Mada danas me čak i te varijante smaraju, a i kad mi je prazna gajba (kao što je sad npr, na dve nedelje) onda pozovem maks dvoje-troje ljudi. Ako ću već da blejim s nekim pozovem i jednu osobu pa sedimo cirkamo i jedemo nešto, nije mi do gužve. A posle treba oprati sve te sudove xd
Zapravo, ako uporedim kućne i regularne klub-žurke uvek sam bio uspešniji u kućnim varijantama kad su ribe u pitanju, lakše prodaš priču, atmosfera je opuštenija. Doduše i izbegavao sam da blejim po klub-varijanta žurkama, ne slušam tu muziku, a samim tim ne mogu ni da se opustim, piće je preskupo, gužva, buka, zagušljivo - ipak ne ide.
Sad najviše volim kad odem da cirkam pre grafitiranja grada, zabodem sam u park, slušam neku ziku na sluškama i cirkam pivo. A pošto sam obučen ko klošar, jer ću svakako da se isflekam sprejevima, lepkom i farbom, onda sam bukvalno nevidljiv za sve prolaznike
A posle treba oprati sve te sudove xd
Kakvo crno pranje sudova, kupiš plastične čaše i kartonske tanjire i ko čovek pobacaš sve posle žurke.
Dobro to da, kada ti dolazi nekoliko ljudi glupavo je.pa ne isplati se to kad dolazi troje-četvoro ljudi, al čudo je šta i tako mali broj zna da isprlja
Kakvo crno pranje sudova, kupiš plastične čaše i kartonske tanjire i ko čovek pobacaš sve posle žurke.