Куцамо на врата заборављених асова - Зоран Живковић оснива нову странку

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Zoran Živković osniva novu stranku
Izvor: Večernje novosti

Beograd -- Bivši premijer Srbije i dugogodišnji funkcioner DS Zoran Živković potvrdio je za Novosti da osniva novu stranku, koju će promovisati u februaru naredne godine.

Foto: FoNet, Arhiva

"Za koji dan će biti završen i statut, a za dve nedelje formulisaćemo i programska načela. Ime stranke držaćemo u tajnosti do pred osnivačku skupštinu. Iako će do kraja godine biti sve spremno za promociju, sve smo odložili za februar zbog januarskih praznika i puno neradnih dana", rekao je Živković.

Ideološki, nova stranka će biti centar, pošto Živković tvrdi da je levica ogrezla u laži, a desnica u vulgarnom primitivizmu.

"U stranci će biti nekoliko afirmisanih političara, a većinu će činiti građani koji žele najbolje ovoj zemlji, a još se nisu uključivali u politiku. Za razliku od svih drugih stranaka, na našem sajtu neće biti mudre misli predsednika, ali će u svakom momentu moći da se vide uplate za stranku kao i troškovi", objasnio je on.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=22&nav_category=11&nav_id=662310

Kad je i kako ukrao?
Добио их је од неког из министарства пољопривреде за ништа,без икаквих гаранција.Е,сад чекам да ли ће Вучко да нађе и истера тога који му је дао и натера га да му врати паре...како је он добио те паре а виноградари са угледом и традицијом нису добили ништа?

Poslednja izmena:
Malo se vise ispucao za vreme penzije pa sad kako ce najlakse doci do love ako ne sa novom strankom i politickim prevarama!
Cist debilizam ako se neko upeca na ovo!
Uuaaaaaa stranke! Sve ih treba zatvoriti i ugasiti sto je moguce pre jer odosmo svi u PM i to vrlo skoro! Rade za strance a sopstveni narod terorisu i unistavaju!:kletva::kletva::kletva:

Добио их је од неког из министарства пољопривреде за ништа,без икаквих гаранција.Е,сад чекам да ли ће Вучко да нађе и истера тога који му је дао и натера га да му врати паре...како је он добио те паре а виноградари са угледом и традицијом нису добили ништа?
A kad je to dobio?

Ne,nije bilo tako. U Sluzbenom Listu je raspisan nekakav tender ( ili ybm li ga kako se zvalo) , mogao si i ti da se javis,
nego ne pratis fabulu radnje, za subvencije za unapredjenje vinogradarstva. Sasvim je legalno dobio te pare,
a i vinogradi su zasadjeni/ obnovljeni. Zar mislis da je stvarno toliko glup?

Ja naravno to nisam znala, inace bih ga ja preduhitrila. Ako me nesto na ovom svetu zanima
to su vingradi ( i psi, ali za njih niko ne placa)

A i razumem se u vinograde za razliku od Zorana Zivkovica.

Ideoloski, centar? Valjda misle politicka pozicija centar. A ovo sto prica o levici i desnici je tacno, ako se gleda iz ugla niskih strasti.
Ja mislim kad bi oni, a i sve stranke omogucile uclanjivanje u stranku putem sajta, bili bi uspesniji. Treba voditi racuna o tome da li ce biti stranka ili partija, ili nesto trece i boje i simbolika treba da imaju efekta. A i predsednik stranke bi mogao da se izjasni za koga navija u sportu.

Nisam to znao, ima li neki tekst o tome?

Ja sam igrom slucaja pola sata slusala Zivkovica ( pre 2 godine, recimo) kako objasnjava savrseno legalan nacin
sistema ( uredno se prijavio za te subvencije i dobio ih je, pri cemu je navodio neke likove imenom i prezimenom,
ali ja ih ne poznajem, a koji su dobili, takodje legalno i 10 miliona evra)

Ja sam igrom slucaja pola sata slusala Zivkovica ( pre 2 godine, recimo) kako objasnjava savrseno legalan nacin
sistema ( uredno se prijavio za te subvencije i dobio ih je, pri cemu je navodio neke likove imenom i prezimenom,
ali ja ih ne poznajem, a koji su dobili, takodje legalno i 10 miliona evra)

Da, da, kako da ne...nije valjda da verujes u te bajke? Mnogi stari vinogradari su se zalili da nisu dobili ni dinar subvencija od Drzave, ali je zato Zoran Zivkovic ekspresno dobio novac, iako se vinarstvom nikad nije bavio. A to, koliko je uspesan u poslu, vidi se i iz toga sto sada zasade prodaje Koletu. A i zemljiste u opstini Indjija je dobio po bagatelnoj ceni. Usput, odakle mu stanovi po Beogradu, ogromna nova kuca u elitnom delu Nisha, besna kola i kinta za provode, kad se zna da je taj shibicar vozio polovnu bubu i ziveo u pola oceve kuce? Ma, bagra jedna lopovska, sve bih ja to pohapsio i oduzeo svu imovinu!

Poslednja izmena:
Da, da, kako da ne...nije valjda da verujes u te bajke? Mnogi stari vinogradari su se zalili da nisu dobili ni dinar subvencija od Drzave, ali je zato Zoran Zivkovic ekspresno dobio novac, iako se vinarstvom nikad nije bavio. A to, koliko je uspesan u poslu, vidi se i iz toga sto sada zasade prodaje Koletu. A i zemljiste u opstini Indjija je dobio po bagatelnoj ceni. Usput, odakle mu stanovi po Beogradu, ogromna nova kuca u elitnom delu Nisha, besna kola i kinta za provode, kad se zna da je taj shibicar vozio polovnu bubu i ziveo u pola oceve kuce? Ma, bagra jedna lopovska, sve bih ja to pohapsio i oduzeo svu imovinu!

Nisu trazili pa nisu ni dobili. O kojim bre starim vnogradarima pricas?
Ja sam iz vinarskog kraja, znam da ljude cije su babe, dede pravili fantasticna vina, a vinograde su nasledili ( Rajac) ne odlaze tam
ni jednom godisnjue, sve je zaraslo u korov, nisu trazili subvencije jer i ne zele da imaju bilo kakve veze sa vinogradarstvom.
Sad ti znas da ima silne stanove po Beogradu, a i gde je tacno u Indjiji kupovao vinograde?

Nisam iz AP Pa cisto da pitam jer ne znam. U Indjiji ima vinograda?

Ja sam iz vinarskog kraja, znam da ljude cije su babe, dede pravili fantasticna vina, a vinograde su nasledili ( Rajac) ne odlaze tam
ni jednom godisnjue, sve je zaraslo u korov, nisu trazili subvencije jer i ne zele da imaju bilo kakve veze sa vinogradarstvom.
Sad ti znas da ima silne stanove po Beogradu, a i gde je tacno u Indjiji kupovao vinograde?

http://www.smedia.rs/m/vesti/vest/6...Vinarija-Zivkovic-prodao-vinariju-Koletu.html

Ма добили су и виногради,Већина фрушкогорских винограда су у Млађином власништву!!!;)

http://www.pressonline.rs/arhiva/read/102437/A-sto-ste-mu-dali-nasih-500.000-evra

Inace, u Nishu sam cesto boravio i jako dobro znam o cemu pricam. Lik je bio bizmismen u pokusaju, vozio polovnu bubu i ziveo u porodicnoj kuci sa ocem, a sad da mu vidis kucu u elitnom naselju "Beverli Hils".!!! Po gradu si ga cesto mogao videti jer nije izbijao iz raznoraznih restorana, a stanove u Beogradu ima, kao i besnu limuzinu, i to mozes lako proveriti. Uostalom, pitaj nekog Nishliju na ovom forumu, ako meni ne verujes.

http://www.pressonline.rs/arhiva/read/102437/A-sto-ste-mu-dali-nasih-500.000-evra

Inace, u Nishu sam cesto boravio i jako dobro znam o cemu pricam. Lik je bio bizmismen u pokusaju, vozio polovnu bubu i ziveo u porodicnoj kuci sa ocem, a sad da mu vidis kucu u elitnom naselju "Beverli Hils".!!! Po gradu si ga cesto mogao videti jer nije izbijao iz raznoraznih restorana, a stanove u Beogradu ima, kao i besnu limuzinu, i to mozes lako proveriti. Uostalom, pitaj nekog Nishliju na ovom forumu, ako meni ne verujes.

Ne, nego se cudim da si se za njega uhvatio pricajuci nam da je vozio bubu i bio siromasan, a sada je jel bogat.
Pa jel ima nekog politicara, pa i gradonacelnika u Svrljigu ili Majdanpeku da nije bogat?

O ovim klasicnim milijarderima tipa Karic ( a koji su jel svirali armunike) i da ne govorim.
Mislim, u cemu je problem? Ak0o je krao Vucic ce ga apsi, ako se snashao, ko je tebi kriv sto nisi i ti
kao on, Velja ilic ili onaj iz Jagodine sto mu glava lici na falus.

Back