Куца смирила агресивну децу у школи

Никад деца не постају агресивна из чиста мира већ због родитељског немара. Децу треба васпитати од малена а не после се чудити кад постану проблем.
Увек је грешка родитеља а не детета.

genetika ima itekakvu vezu sa tim kakvo ce dete biti a da ne govorim i o spoljnim faktorima sa kojima se dete suocava, obdaniste, skola, prijatelji, rodbina.....nije dete plastelin pa da ga roditelj oblikuje po svojim zeljama....naravno da su roditelji odgovorni za svoju decu ali nisu oni jedini faktor koji utice na formiranje ponasanja kod deteta....

Bas sam pratila pre neko jutro emisiju o tome kako u Nemackoj, cini mi se, roditelji placaju novcane kazne zbog neopravdanih izostanaka svoje dece. Izgleda da ni Nemci nisu nasli bolji sistem od udaranja po dzepu. A sto se psa na casu tice, ne bih imala problema da se to ponekad moze ostvariti, cak sam razmisljala kako da ubacim u plan nesto slicno, a da ostali ne pomisle da sam poludela, ali na svakom casu da mi bude, nekako mi nije jasno. Sta se desava kad, na primer, imaju pismeni? Da drzim kuce u krilu, sta? A sa ovim sto je Hellen napisala, takodje se slazem. I jos nesto, kad bi u svako odeljenje doveli po 1 zivotinju, skola bi bukvalno bila zoo vrt... Ili treba 40 odeljenja da deli 1 kuce? Pa ono jadno ne bi znalo kako se zove.

Back