Kuća na moru raj ili pakao za vlasnike?

Solun je drugi grad po veličini u Grčkoj. Imaš poslova imaš sve. Grad funkcioniše 24/7 365 dana u godini nezavisno od sezone.
U Baošićima, ako neko radi u Bijeloj u brodogradilištu, ili neki majstor sezonski ako nešto zida u blizini. Lokalci na poslovima rade za 400€.-500e i ne treba im smeštaj :lol: Porediš neuporedivo. U Budvi ili HN,pa čak i Baru možda možeš za neke pristojne pare da izdaješ van sezone. Ostalo zaboravi. Nikakva potražnja.
Ne bih pričao da nemam iskustva.
Daj za 100€ onda uzimam celu zimu:lol:

Probali smo. Kao što rekoh, ne možeš ti tu puno dobiti a šteta koju naprave često prevaziđe zaradu. Jednostavno nema računice. Na sve to ti praktično nemaš kontrolu kao ovde kad izdaješ jer nisi tamo.
Ne. To ti je računica za sezonu.
Realnost je takva da od juna do septembra možeš da zaradiš tih 1000€ mesečno. Posle toga zaboravi. Sve ti je zatvoreno ,90% restorana i kafića, dobar deo prodavnica nemaš ništa...mrtvilo najobičnije. Tu samo može neko ko radi u blizini da uzme stan a nije da ima radnih mesta u seocetu kraj HN jer realno to jeste. Kada izdaješ stan na duže van sezone izdaješ ga za 100-150e mesečno, i to da pevaš.Toliko mi je karta avionska da ga obiđem. Nije to NBG da za dvosoban tražiš 500-600€.
I inače, kada izdaješ stan ne naplaćuješ po čoveku i krevetu nego izdaješ apartman.
Наравно, и локација утиче. Конкретно, знам да се у околини Котора или Тивта (дакле, не у граду) издавало за око 250 евра неких 40m², отприлике.

znam ja na sta si ti mislio...ali i dalje stoji moje...samo sto je to druga tema :mrgreen:

ova sa jahanjem na pravim plemenitim zivotinjama...u sutonu...mi je mnogo lepse :zaljubljena:od tih raspalih likusa koje parazitiraju na tudjim vezama nesposobne da stvore svoju...ni kucu ni ljubav :)
mnogo si romanticna osoba...sto bi rekao Jesenjin, PESNICKA DUSA U OBLACIMA

mislim na pozitivu, Jesenjin je to rekao za osobe sa nekim posebnim osecanjima prema okolini, u odnosu na same sebe... znaci, samo pozitiva i nesto posebno...
hvala :rumenko:
076.gif

Back