Kuc-kuc

Tooo rode jos da poslusamo interviju sa komsijom i :ok: Sigurno se nakundaci pa baljezga onako sam sa sobom,te ga malo sljiva ili loza baca po stanu i tako jadan padne uz tvoj zid i verovatno trazi pomoc, pa te doziva dok se ne otrezni ili zaspe taman oko sedmice kada ga vise ne cujes,i tako se svako vece ponavlja,a on jadan i cemeran se nada da ga cujes i priteknes mu u pomoc... A tiii ? gurno guzu do zida prekrio se cebencetom preko glavurde,noge gurno pod jastuk i cvokoces dok se sav ne uneredis do zavrat :hahaha: a komso bavulja po stanu i laprda ko otvoren prozor,a uz to i jos malo prekardasio sa lozom,a svako pice trazi pljugu pa dok jadan istera cigar iz kutije te mu fajercag ispadne iz bangavi ruku i on njega vitla celu noc po stanu dok ne upali cigar,a ti to sigurno i cujes kuc kuc verovatno komso ima zip-ov kremenik :D pa mu to klepece dok ne upali cigar ili dok se ne osvesti od loze te dodje sebi i ode na arbajt.
pozdrav

:cepanje::cepanje::rotf::rotf:

E ajde.ja licno jedva cekam da cujem te sablasne zvuke:whistling:

ej ej polako nisam rekao sad odmah to radim covece
moze to i da saceka malo

:cepanje::cepanje::rotf::rotf:

ej ej polako nisam rekao sad odmah to radim covece
moze to i da saceka malo

@ Nikola1808 Rode! moj ti je predlog; da sacekas komsu ispred ulaza da ga vodis na cugu dok se ne natambura loze ili kakve sljive i tu ga ostavi, ali.... za svaki slucaj svintaj ga za taj vatrokres za svaki slucaj ako se povrati onako komiran odma ce da trazi cigar a ti mu daj sibice (manje kuc-kuc-kaju :ok: ) a ziponju ponesi sa sobom pa ga cekaj kada udje u stan,ma ne brini cuces ga ti kada se on ponovo navuce na lozu u rane jutarnje sate oko cetvorke i kad pocne opet nesto da baljezga i pracaka po podu E.... tada mu nista ne odgovaraj vec ti njemu malo kuc-kuc sa tim istim njegovim zipom,pa ce komsu mozda sljiva ili kakva uzavrela komovica da baci i ovde na krstaricu da se zali kako sada njemu nesto kucka po stanu

@ Nikola1808 Rode! moj ti je predlog; da sacekas komsu ispred ulaza da ga vodis na cugu dok se ne natambura loze ili kakve sljive i tu ga ostavi, ali.... za svaki slucaj svintaj ga za taj vatrokres za svaki slucaj ako se povrati onako komiran odma ce da trazi cigar a ti mu daj sibice (manje kuc-kuc-kaju :ok: ) a ziponju ponesi sa sobom pa ga cekaj kada udje u stan,ma ne brini cuces ga ti kada se on ponovo navuce na lozu u rane jutarnje sate oko cetvorke i kad pocne opet nesto da baljezga i pracaka po podu E.... tada mu nista ne odgovaraj vec ti njemu malo kuc-kuc sa tim istim njegovim zipom,pa ce komsu mozda sljiva ili kakva uzavrela komovica da baci i ovde na krstaricu da se zali kako sada njemu nesto kucka po stanu

:klap::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
hahahahah care :rotf::rotf::rotf::super:

Bio sam budan i buljio sam u TV!

moja keva je citala knjigu ni mene nije cula.

a jel tebi keva svako jutro cita knjigu od 4 do 7h??

Buljio buljio ja ja ;)
Ne bre keva nije citala knjigu,keva je citala recnik neartikulisanih reci,da bi se bolje sporazumeli sa nacvrckanim komsom koji mi dete ometa i neda mu spavati sve do sedam ujutro.
Keva to telepatski kontaktira sa komsom,zato te i nije cula,posto je u astralu i posmatra komijine fanomimicne pokrete rukama i nogama dok ujedno pokusava da razume sta komso trabunja i zavrce dok komunicira

e pa castim te onda sa virtuelno pivo

ovo za zivenje u zgradu vazi a ovo da insekt udari pa ja to cujem jos kao da mi je neko lupio u glavu aj ne...

Ma kakav insekt rode moj ,to komso zalutao u ormar pa nezna da izadje onako napljeskan,pa udara glavom gde stige,jos ako je ugaoni ormar jaooo veselja tu se tek uspanici,jer pomisli da je ziv zakopan.Mozda bi trebao s'vremena na vreme da proveris komsu da nema koju felgu ili sljivik na glavurdi,a verujem da nosi neku kapu da bi sakrio onolike cvoruge i sigurno te ne gleda dok se mimoilazite u hodniku,jer ga je sramota a usput ce morati da plati novo malterisanje kod tebe u sobi i novi provod instalacije u tom tvom steheru ili sta vec jer to je bio njegov MIS cisto nije mogao da izdrzi vise i emigrirao kod tebe u steher

Kad meni u sobu uđe neka poveća leptirica, desi mi se slično. Kao da je neko lupio. Opusti se, ako se to jednom desilo verovatno nije nista strasno.

mnogo buba ima a pola mogu da dodju na peti sprat(od malih mrava do ogromnih nocnih leptirica i komaraca).Zivim tu gde zivim 5 godina i verovatno sam cuo sve bube kako zvuce i veruj mi nijedna se ne cuje tako glasno kad leti ili sleti.
Bio sam budan i buljio sam u TV!

moja keva je citala knjigu ni mene nije cula.

a jel tebi keva svako jutro cita knjigu od 4 do 7h??

e ne zajebavaj to je bilo oko 3h a ovo drugo oko 5h

Buljio buljio ja ja ;)
Ne bre keva nije citala knjigu,keva je citala recnik neartikulisanih reci,da bi se bolje sporazumeli sa nacvrckanim komsom koji mi dete ometa i neda mu spavati sve do sedam ujutro.
Keva to telepatski kontaktira sa komsom,zato te i nije cula,posto je u astralu i posmatra komijine fanomimicne pokrete rukama i nogama dok ujedno pokusava da razume sta komso trabunja i zavrce dok komunicira

**** te komsa

Ma kakav insekt rode moj ,to komso zalutao u ormar pa nezna da izadje onako napljeskan,pa udara glavom gde stige,jos ako je ugaoni ormar jaooo veselja tu se tek uspanici,jer pomisli da je ziv zakopan.Mozda bi trebao s'vremena na vreme da proveris komsu da nema koju felgu ili sljivik na glavurdi,a verujem da nosi neku kapu da bi sakrio onolike cvoruge i sigurno te ne gleda dok se mimoilazite u hodniku,jer ga je sramota a usput ce morati da plati novo malterisanje kod tebe u sobi i novi provod instalacije u tom tvom steheru ili sta vec jer to je bio njegov MIS cisto nije mogao da izdrzi vise i emigrirao kod tebe u steher

**** te komsa-Shortcut

opasne su to stvari , cuvaj se

ma ne znam od cega vise da se cuvam...ali hvala na savetu

tumblr_lp7l1g1lt91qh1ivc.jpg

Back