Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
ne nego ON da ga olize![]()
![]()
Da, da... A onda da ga zamota oko struka, da drzi pantalone...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne nego ON da ga olize![]()
![]()
Ima muskaraca koji su gadljivi na menstruaciju, pa za vreme trajanja ciklusa nece dole da ga gurnu ni za zivu glavu. E sad mi smo zene jako uvidjajne pa ih ne prisiljavamo na oralni sex za vreme trajanja istog. Da li je to nasa greska? I mozemo li izboriti svoja prava na krvavi sex samo uvodjenjam i jezika u isti
Ima muskaraca koji su gadljivi na menstruaciju, pa za vreme trajanja ciklusa nece dole da ga gurnu ni za zivu glavu. E sad mi smo zene jako uvidjajne pa ih ne prisiljavamo na oralni sex za vreme trajanja istog. Da li je to nasa greska? I mozemo li izboriti svoja prava na krvavi sex samo uvodjenjam i jezika u isti
musko koje ne svrsava zeni po faci ili u usta i koje nema seks kad ona ima mecu nije musko![]()
Šta tu ima gadno? ŽEna stavi čepić (tampon), okupa se i udri.... Posle ućeraš kola u garažu i milina.
![]()
Samo me zanuma kako udri dok je tampon unutra?![]()
Ja sam gadljivija od njih ...a i odvratna mi je pomisao da zamislim k_rac u meni dok krvarim ili imam bolove...jeste da posle treceg dana dobijem neku neopisivu zelju ali ne ...e a kad bi mi predlozio da me lize prvo bih se verovatno smejala kao sada a onda se uplasila pri pomisli da je mozda neki psihopata i zgozila jer bih zamislila kako je i druge tako lizao i gutao njihovu krv....bljak
hahhahaha, slozicu se s tobom... ja ne volim sex kad imam, ali on je u fazonu, sto da ne... kad meni ne smeta sto bi tebi?
Jednom sam se ofarbao kao indijanac ratničkim bojama, s tim da mi je menstrualna krv i sekret bila boja kojom sam se izmazao, a onda smo cura i ja zaplovili u radosti sexa.
( Novaista, okupao sam se posle sexa )
hahhahaha, slozicu se s tobom... ja ne volim sex kad imam, ali on je u fazonu, sto da ne... kad meni ne smeta sto bi tebi?
ima neceg uvrjedljivog u toj rijeci - *****?musko koje ne jebbe zensko sa mecom je PICCKA OVOLIKA
![]()
ima neceg uvrjedljivog u toj rijeci - *****?
ili zena treba da se stidi svojih genitalija?![]()
o, da ,ne ulazimi se u lingvisticke rasprave, iskoristila sam cesto upotrebljivan izraz poznatog znacenja. kaputt
o, da ,
cesto upotrebljavan izraz poznatog zensko-degradirajuceg znacenja
a ovamo se cudi kada neki muskarac smatra krvarenje gadnjikavim