Krvava Meri

ja kad cujem komentare ovde o telu smuci mi se zivot. ako ste toliko smrdljivi i imate smrdljive partnere resite to kupanjem

Ma mani sad to, nego pricaj vise o mestima gde ne sija sunce i ljubljenju posle toga :mrgreen:..

Mislim, poneki tarzan mozda i preostane od potopa..
Sta vise, jadan dok se osusi bez sunca jeee..

:lol:
kad joj ga prinese k'pichci, ona će verovatno zažmuri...
...ako joj ne do bog prinese ustima, o5 će da zažmuri...
...ako taj nesrećnik bude imo pameti, oteraće je u ******...
...nije vidla svoju vaginu...? ...pa i kako bi...

Ima muskaraca koji su gadljivi na menstruaciju, pa za vreme trajanja ciklusa nece dole da ga gurnu ni za zivu glavu. E sad mi smo zene jako uvidjajne pa ih ne prisiljavamo na oralni sex za vreme trajanja istog. Da li je to nasa greska? I mozemo li izboriti svoja prava na krvavi sex samo uvodjenjam i jezika u isti

ja ne mogu da smislim ni kad neko hoće da me dodirne u tom stanju,
kamo li nešto drugo.

:lol:
kad joj ga prinese k'pichci, ona će verovatno zažmuri...
...ako joj ne do bog prinese ustima, o5 će da zažmuri...
...ako taj nesrećnik bude imo pameti, oteraće je u ******...
...nije vidla svoju vaginu...? ...pa i kako bi...

Pa budi realan..
Moze da zmuri ali u naletu ima da ih otvori.. I da ga ugleda, tu strahotu..
Mislim, bre, za jadnu devojku bi to tek bio horor..
Povez je to..

Usta? Pa to je tako reci neizvodljivo..
E sad, ljubav je cudo pa..
Pa ogledalom bre :)..

Ima muskaraca koji su gadljivi na menstruaciju, pa za vreme trajanja ciklusa nece dole da ga gurnu ni za zivu glavu. E sad mi smo zene jako uvidjajne pa ih ne prisiljavamo na oralni sex za vreme trajanja istog. Da li je to nasa greska? I mozemo li izboriti svoja prava na krvavi sex samo uvodjenjam i jezika u isti

.retko vozim kroz crveno ,dozvola je ipak dozvola...........................;)

Pa ti nisi znao da to i rade? :)
to sve mi radimo, verovao ili ne:lol:

...kako...:eek:
a015.gif

....nije valjda...:eek: :sad2:

pu benti lebac...

Ma nema problema, a i da ga olizes, kada ga izvadi - rumeno crvenog, sa fragmentima...

Back