KRUŽNE TRKE

• Začetnik teme Začetnik teme banne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BMW_M3csl:
Ove godine vozi i Andrej Kulundzic
Kupio je cinimise Hondu Acord
On je izjavio da ocekuje vecu borbu sa nasim vozacima

Sada imam i definitivni kalendar koji izgleda ovako:
-22 maj Zagreb
-6 jun Beograd
-20 jun Sarajevo
-25 jul Cerklje
-12 septembar Skoplje
Kulundžić je zajedno sa Pajom Komnenovićem pazario tu Hondu koju pominješ, pa će je voziti naizmenično? Ako bih smeo da tipujem na "naše", onda su to Vesnić, Asanović i Kunčer. U malog Kulundžića ne verujem preterano.Pozdrav

BMW_M3csl:
Ja mislim da ja Kulundzic nas najbolji automobilista.
On je vozio Porse Kup u Nemackoj cinimise da je dosta pobedjivao.
Najbolji rezultat našeg "najboljeg automobiliste" u Porše kupu je jedno peto mesto. Inače su u tom kupu završavali penzioneri iz raznih viših klasa. Kup je služio u reklamne svrhe Poršeu i Pireliju i zabavljao publiku pred prave trke F1. Iz tog kupa niko nigde nije napredovao. I bilo bi lepo da učesnici foruma u rasprave ulaze bolje "potkovani", bez onog "ja mislim"...

Znate li ko ce uopste voziti od hrvatskih i slovenackih takmicara i sa cime i da li su oni favoriti.Za Andrea cemo vidjeti, on nije dugo vozio, a sigurno je dobar vozac za ovu konkurenciju, on i mikica su buducnost naseg auto sporta

zao mi je nemam njegovu sliku, ali se slazem da je ekstra voyac. Izgleda kako je dobio batine sa kapisodom da ga nema nigdje. steta sto on nece voyiti ovaj kup, ili bar brdo kod nas

sena:
Znate li ko ce uopste voziti od hrvatskih i slovenackih takmicara i sa cime i da li su oni favoriti.Za Andrea cemo vidjeti, on nije dugo vozio, a sigurno je dobar vozac za ovu konkurenciju, on i mikica su buducnost naseg auto sporta
Znam samo da će od Slovenaca voziti Slavko Dekleva jedan opasan BMW.

Samo informacija za Espanola. Deklevace voziti Kuvaljinu proslogodisnju Alfu. Mozda bi i njemu bilo bolje da se malo bolje informise. Proslogodisnju Vesnicevu Vektru vozice Splicanin Krstulovic koji je nekada vozio Yugo 1300 gr. A.

Dusman:
Samo informacija za Espanola. Deklevace voziti Kuvaljinu proslogodisnju Alfu. Mozda bi i njemu bilo bolje da se malo bolje informise. Proslogodisnju Vesnicevu Vektru vozice Splicanin Krstulovic koji je nekada vozio Yugo 1300 gr. A.
Nema razloga za zloću i sarkazam na ovom forumu! Ja sam samo dobronamerno preneo informaciju koju sam dobio iz Slovenije. A dovoljno sam dugo u tome da znam da pola tih priča pre sezone možeš da baciš u vodu. Po nekad čak i zvanični kalendar. Jel tako?

Nisam mislio da budem sarkastican samo znam da je Dekleva kupio Kuvaljin auto od Optime i da je jedan od uslova bio i ucesce u kupu. Apsolutno si u pravu sto se tice kalendara. Naime zvanicni kalendar jos nije izasao a prvi reli bi trebao da se vozi vec 03.04. ali u to vise niko od takmicara nije siguran, a zamislite tek sta je sa publikom koja bi trebala da se okupi u sto vecem broju.

Dusman:
Nisam mislio da budem sarkastican samo znam da je Dekleva kupio Kuvaljin auto od Optime i da je jedan od uslova bio i ucesce u kupu. Apsolutno si u pravu sto se tice kalendara. Naime zvanicni kalendar jos nije izasao a prvi reli bi trebao da se vozi vec 03.04. ali u to vise niko od takmicara nije siguran, a zamislite tek sta je sa publikom koja bi trebala da se okupi u sto vecem broju.
Stara priča, ali je nažalost svake godine sve gore. Neke likove iz AMS i sporta bi najzad trebalo najuriti.

Pa nema veze oni su tu ionako samo da bi jeli i pili na racun takmicara i klubova, a takmicari neka se sami snalaze. Pitaj nekoga od vozaca u malom N-u koje ce gume voziti na krugu. Normalno niko ne zna. Reci ce im verovatno pred samu trku pa neka se snalaze.

Dusman:
Pa nema veze oni su tu ionako samo da bi jeli i pili na racun takmicara i klubova, a takmicari neka se sami snalaze. Pitaj nekoga od vozaca u malom N-u koje ce gume voziti na krugu. Normalno niko ne zna. Reci ce im verovatno pred samu trku pa neka se snalaze.
Ma znam, neko je uzeo lovu da se deca poubijaju na onim "plastikama" od Kumhoo guma, a za dalje videćemo ko će da se ponovo ogrebe. Strava od organizacije u kojoj jedni drpaju pare a naivni zaluđenici stavljaju glavu u torbu. Vidim da si dobro u materiji, ali šta da radimo da se najzad nešto promeni?

Opet moram da te ispravim -hankook. Ne mozes nista protiv njih. Prosle sezone sam pokusavao momke da ubedim da se pobune i da traze da voze neku gumu koja bi im bila pristupacnija i po ceni i po tome gde mogu da ih nabave. Zamisli da neko u Kraljevu na treningu potrosi dve gume, katastrofa nema gde da ih kupi i automatski odustaje. Da ne pricamo o tome da je Tigar bar duplo jeftiniji i ima ga svuda, a i bolje drzi.

dusman:
Opet moram da te ispravim -hankook. Ne mozes nista protiv njih. Prosle sezone sam pokusavao momke da ubedim da se pobune i da traze da voze neku gumu koja bi im bila pristupacnija i po ceni i po tome gde mogu da ih nabave. Zamisli da neko u Kraljevu na treningu potrosi dve gume, katastrofa nema gde da ih kupi i automatski odustaje. Da ne pricamo o tome da je Tigar bar duplo jeftiniji i ima ga svuda, a i bolje drzi.
Izvini, u brzini i pod adrenalinom sam pobrkao firme, ali si shvatio o čemu pričam. Dakle, kako omogućiti toj talentovanoj deci da se trkaju, da budu bezbedna i da ne zavise od mafioza koji od raznih "Paja Patak" firmi trpaju lovu u džep?

dusman:
Protiv njih ne mozes nikako. Samo pogledaj na cijem su automobilu reklame tih koji - sponzorisu- MALI N i sve ce ti biti jasno.
Znam, ali nekako mora da se počne. Deca nekih mojih prijatelja voze u malom N i pred svaku trku hvata me užas. Razumeš? Deca će da se poubijaju zbog mafioza.

Posto protiv njih nista ne mozemo, ostaje nam samo da pozovemo narod da 03. aprila dodju u sto vecem broju na Kosutnjak i Avalu da gledaju Zemunski reli koji je od ove godine memorijal Mirka Martinovica. Ovo je reli na kome bi trebali i takmicari da se pojave u sto vecem broju kako bi pokazali postovanje prema velikom Vozacu, Coveku i Prijatelju koji nazalost vise nije sa nama. Na reliju su stvari bar malo cistije bar sto se tice pravilnika (vozi se po pravilima FIA). Sezona napokon pocinje.

Dusman:
Posto protiv njih nista ne mozemo, ostaje nam samo da pozovemo narod da 03. aprila dodju u sto vecem broju na Kosutnjak i Avalu da gledaju Zemunski reli koji je od ove godine memorijal Mirka Martinovica. Ovo je reli na kome bi trebali i takmicari da se pojave u sto vecem broju kako bi pokazali postovanje prema velikom Vozacu, Coveku i Prijatelju koji nazalost vise nije sa nama. Na reliju su stvari bar malo cistije bar sto se tice pravilnika (vozi se po pravilima FIA). Sezona napokon pocinje.
Pozdravljam! Masovnost nam treba iz sve snage. Ovaj reli je usput i prilika da iskažemo poštovanje prema Mirku koji je bio sjajan vozač i veliki drugar. Pa neka ovo bude i poziv AUTO FORUMOVCIMA da šire priču i 3. aprila dođu na lepo druženje.

Narode evo nama pravog veselja vec ovog vikenda u Novom Sadu. Naravno krecu kruzne trke koje ce ove godine biti mnogo zanimljivije nego F-1 (bile su i do sada). Ako ni zbog cega drugog vredi otici i videti novu HONDU koju ce voziti Paja Komnenovic. Ako ste se uzeleli pravih trka pohitajte u NS jer kako sada stvari stoje Usca nece biti!

Dusman:
Narode evo nama pravog veselja vec ovog vikenda u Novom Sadu. Naravno krecu kruzne trke koje ce ove godine biti mnogo zanimljivije nego F-1 (bile su i do sada). Ako ni zbog cega drugog vredi otici i videti novu HONDU koju ce voziti Paja Komnenovic. Ako ste se uzeleli pravih trka pohitajte u NS jer kako sada stvari stoje Usca nece biti!
Bok Dušmane. Lepo je ovo tvoje navijanje, ali AMS uz sve prateće službe vezane za sport nikako da nauči da kalendar domaćeg šampionata mora da uskladi sa svetskim dešavanjima. Bojim se da će ipak više ljudi ostati uz TV da gleda F1 nego što će da pohrli u Novi Sad. Nažalost, ali to je nešto što se godinama ponavlja. A Ušća će biti, verovatno opet "poklopljenog" sa F1. :cry:

Ja samo mislim da ce u NS imati vise zanimljivih stvari da se vide nego u F-1. Ako nista drugo nasi vozaci su borbeniji i mislim da ce oni pravi ljubitelji auto-sporta pohrliti u NS.

Mrzim nase trke jer mi brane da se slobodmo krecem gde i kada ja hocu, elem necu moci da prodjem kroz Kamenicu zbog tamo neke glupe trke jedno 6 a mozda i vise sati jer posle trke moraju da ciste za svinjama koji ne znaju sta znaci red i ne citaju na kutijama oznake evropske unije gde je za seljake nacrtano baciti u korpu za otpatke, e zbog tih kretena ups sorry izvinite ne smem da vredjam jer se uvrede kad ih popreko pogledas taj deo nazovi "staze" je zatvoren. A sto se same staze tice bolji je i utaban pesak nego ta staza polu zakrpljena od rupa to se zove odrzavanje na nas nacin.
A za koji vikend ce i druga manifestacija slicnih osobina a za koju cu dati kommentar kada bude vreme

NICS:
Mrzim nase trke jer mi brane da se slobodmo krecem gde i kada ja hocu, elem necu moci da prodjem kroz Kamenicu zbog tamo neke glupe trke jedno 6 a mozda i vise sati jer posle trke moraju da ciste za svinjama koji ne znaju sta znaci red i ne citaju na kutijama oznake evropske unije gde je za seljake nacrtano baciti u korpu za otpatke, e zbog tih kretena ups sorry izvinite ne smem da vredjam jer se uvrede kad ih popreko pogledas taj deo nazovi "staze" je zatvoren. A sto se same staze tice bolji je i utaban pesak nego ta staza polu zakrpljena od rupa to se zove odrzavanje na nas nacin.
A za koji vikend ce i druga manifestacija slicnih osobina a za koju cu dati kommentar kada bude vreme
Na ovom forumu ne koristimo tvoju terminologiju (svinje, seljaci, kreteni...) a i ne omalovažavamo sportove koje drugi vole. Ako se ne prizoveš redu pada BRISANJE. Onda mišljenje iznosi na kućnom savetu.

Back