KRUŽNE TRKE

• Začetnik teme Začetnik teme banne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo definitivno zasluzuje temu-varanje u superturizmu.
Naocigled hiljada gledalaca Asanovic i Komnenovic su prerano startovali i nikakvu kaznu nisu dobili.
Nikad nisam video da se Vesnici tako iznerviraju. :cry:
A svi znaju sta moze da se dobije kad iznerviras nekog ko je miran-bolje bezi. :lol:
Ima li jos onih koji smatraju da Asanovic(2) i Komnenovic(3) treba da dobiju 30 sekundi? :evil:

Naravno to je SAD nemoguce, ali...

RaiKkonen 911:
Naocigled hiljada gledalaca Asanovic i Komnenovic su prerano startovali i nikakvu kaznu nisu dobili.
Nikad nisam video da se Vesnici tako iznerviraju. :cry:
A svi znaju sta moze da se dobije kad iznerviras nekog ko je miran-bolje bezi. :lol:
Ima li jos onih koji smatraju da Asanovic(2) i Komnenovic(3) treba da dobiju 30 sekundi? :evil:

Zar ovo nije moglo pod već otvorenu temu Ušće umesto otvaranja novog posta?

Evo posto Espanola vise zanima da nov topik leba ne jede od toga sto neki ginu za pola sekunde a neki za mnogo vise od toga idu s druge strane zakona:
Nikad nisam video da se Vesnici tako iznerviraju. Crying or Very sad
A svi znaju sta moze da se dobije kad iznerviras nekog ko je miran-bolje bezi. Laughing
Ima li jos onih koji smatraju da Asanovic(2) i Komnenovic(3) treba da dobiju 30 sekundi? Evil or Very Mad

Ma ne brini Raikkonen ,Mikicina su sva tri kraljeva i Misheluk.Zna se ko je majstor za voznju ,sa autom koji je 30ak HP slabiji od ostalih.Voli covek zadnju vucu...A vidim dosao si i na GR.com ?

Danas se dogodila jos jedna teska nesreca kada je Popovic sa Sirokom izleteo izmedju dva boksa u Kraljevu i povredio 5 gledalaca, a tesko povredio dve sestre od 13 i 10 godina.Usput je takodje ostetio dva juga u boksu. :cry:
Prema najnovijim informacijama trka je otkazana.

Sad sam čuo... Strašno, baš decu da udari. Inače kažu da je to poligon za polaganje vozačkih ispita, ali od naših ''stručnjaka'' je proglašena za pogodno tle za trke...

Nije mi jasno koliko kod nas treba publike da se povredi da bi organizatori odredili samo bezbedna mesta odakle se moze pratiti trka.Pre par godina cinime se u Kotoru bilo je i poginulih na trci pa je cak policija uhapsila vozaca koji je izleteo (valjda je prebrzo vozio!!!!)a niko organizatore ne dira. Bolje da prekinemo nas sampionat dok jos nema vise nastradalih i nemamo bar jednu pravu stazu

Pa bili su najavljeni vozači iz SCG za vikend u Banaj Luci, ali očigledno da je došlo do preklapanja termina, šta li. Bilo je loše vrijeme, ali odvoženo je sve. Ni naša staza se ne održava kako treba niti ima para da se uredi pošteno, ali čini mi se (a i izjavilo je i dosta vozača da je OK). Inače za vikend je održan i prvi street race uz veliko interesovanje gledalaca (u slopu sajam automobila).

Srdjan_NS:
Nije mi jasno koliko kod nas treba publike da se povredi da bi organizatori odredili samo bezbedna mesta odakle se moze pratiti trka.Pre par godina cinime se u Kotoru bilo je i poginulih na trci pa je cak policija uhapsila vozaca koji je izleteo (valjda je prebrzo vozio!!!!)a niko organizatore ne dira. Bolje da prekinemo nas sampionat dok jos nema vise nastradalih i nemamo bar jednu pravu stazu
Činjenica je da nemamo pravu stazu i da bi auto trke mogli da zabranimo trenutno. Bio sam u Kotoru kada je Susi Cvetić produžio pravo u publiku i usmrtio dvoje ljudi. Stajali su na nedozvoljenom mestu, sa kojeg su pokušali da ih oteraju redari bez uspeha, uz napomene poginulih: Ja sam ti od Jova, od ovog od onog, samo probaj... I sam sam mnogo puta učestvovao u organizaciji trka i dolazilo mi je da čupam kosu. Koliko god redara i policajaca sam postavljao, uvek je bilo "genija" koji su znali odakle mogu bezbedno da gledaju trku...Rezultate znamo! Za razliku od Beranovca, Mišeluk je još opasnija staza, prepuna visokih ivičnjaka, bandera, drveća, o publici da ne pričam...I ipak će se voziti u nedelju, a neka neko proba da je zabrani! I znam da će moj drugar direktor trke imati iste muke i probleme, ali...to smo mi. Nikakvi, nedisciplinovani, bezobrazni, nesvesni opasnosti...
PS.Susija u Kotoru nisu hapsili, na predlog nekoliko članova AMS (među kojima sam bio i ja) samo smo ga sklonili od osvete "plemena" koje je htelo da se osveti zato što je na trkama vozio brzo a kočnice mu ispred krivine otkazale na mestu gde su "njihovi" stajali gde ne treba...

Danas mi je gost bio Zlatko Franković, nekadašnji šampion u Nacionalnoj klasi a poslednjih godina predsednik tehničke komisije za sport pri AMS SCG. Poslednja vest je da je juče okončan i poslednji protest ove sezone protiv Miloša Brkića ( Čedinog sina) u klasi Jugića grupe N. "Namazani" majstori pustili su ga da odvoza celu sezonu i na poslednjoj trci u Novom Sadu uložili protest. Naravno, motor se posle otvaranja pokazao kao neregularan.

Nocni soko:
Espanjol stvarno me interesuje, pa ako mozes nesto da napises?
Sta je kvarno i dali ima neka kazna.
Pitao si sigurno gospodina Frankovica (makar privatno).
Pozdrav
Izvini što kasnim sa odgovorom, upravo sam doputovao. Dakle, finale je u našem stilu. Skinuti su mu neki sumnjivi bodovi...Detaljnije kada komisija bude donela finalno rešenje i dostavila AMS.

Brkiceva kazna je neucestvovanje na 3 trke u sezoni 2006 u malom N-u,ali posto on verovatno prelazi u HIBRID ta kazna mu se nece vaziti.Po meni to uopste nije fer jer je mnogo varao.ISTI OTAC.Oni su mi najgora porodica u auto sportu.Lepo kaze Vuk Radenkovic malom brkicu`uvek si bio jadan`.

Back