RaiKkonen 911
Aktivan član
- Poruka
- 1.195
Pa ako je to ono sto mislim...svaka cast...slobodno dajte neki hint :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ovo nije moglo pod već otvorenu temu Ušće umesto otvaranja novog posta?RaiKkonen 911:Ovo definitivno zasluzuje temu-varanje u superturizmu.
Naocigled hiljada gledalaca Asanovic i Komnenovic su prerano startovali i nikakvu kaznu nisu dobili.
Nikad nisam video da se Vesnici tako iznerviraju.![]()
A svi znaju sta moze da se dobije kad iznerviras nekog ko je miran-bolje bezi.![]()
Ima li jos onih koji smatraju da Asanovic(2) i Komnenovic(3) treba da dobiju 30 sekundi?![]()
Naravno to je SAD nemoguce, ali...
Činjenica je da nemamo pravu stazu i da bi auto trke mogli da zabranimo trenutno. Bio sam u Kotoru kada je Susi Cvetić produžio pravo u publiku i usmrtio dvoje ljudi. Stajali su na nedozvoljenom mestu, sa kojeg su pokušali da ih oteraju redari bez uspeha, uz napomene poginulih: Ja sam ti od Jova, od ovog od onog, samo probaj... I sam sam mnogo puta učestvovao u organizaciji trka i dolazilo mi je da čupam kosu. Koliko god redara i policajaca sam postavljao, uvek je bilo "genija" koji su znali odakle mogu bezbedno da gledaju trku...Rezultate znamo! Za razliku od Beranovca, Mišeluk je još opasnija staza, prepuna visokih ivičnjaka, bandera, drveća, o publici da ne pričam...I ipak će se voziti u nedelju, a neka neko proba da je zabrani! I znam da će moj drugar direktor trke imati iste muke i probleme, ali...to smo mi. Nikakvi, nedisciplinovani, bezobrazni, nesvesni opasnosti...Srdjan_NS:Nije mi jasno koliko kod nas treba publike da se povredi da bi organizatori odredili samo bezbedna mesta odakle se moze pratiti trka.Pre par godina cinime se u Kotoru bilo je i poginulih na trci pa je cak policija uhapsila vozaca koji je izleteo (valjda je prebrzo vozio!!!!)a niko organizatore ne dira. Bolje da prekinemo nas sampionat dok jos nema vise nastradalih i nemamo bar jednu pravu stazu
Izvini što kasnim sa odgovorom, upravo sam doputovao. Dakle, finale je u našem stilu. Skinuti su mu neki sumnjivi bodovi...Detaljnije kada komisija bude donela finalno rešenje i dostavila AMS.Nocni soko:Espanjol stvarno me interesuje, pa ako mozes nesto da napises?
Sta je kvarno i dali ima neka kazna.
Pitao si sigurno gospodina Frankovica (makar privatno).
Pozdrav