Crazy-Wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.397
Cudna prica koju mi je drugar danas ispricao za vreme Istorije.... nisam mu poverovao posto on prica dosta tih cudnih prica pa nisam ni hteo da otvorim temu o tome...ali eto,slucajem okolnosti,na ovom pdf-u backey je otvorio temu o ocima na na nebu koja me je inspirisala da otvorim i ja temu o ovome.... :S
thx backey.
Oci Na Nebu :
http://forum.krstarica.com/threads/350019
---
Drugar kaze....(uz moje oblikovanje
)
"Jednom godisnje u okolini Bele Palanke javlja se Kruna na nebu,i kada se ona javi to je znak da je tog dana pocela potraga za Svetlecom Krunom u okolini....ko god bio toliko srecan da je nadje,pokazace mu put do Male Ruze na kamenu i ispod tog kamena bi trebalo da se krije ogromno bogatstvo koje lezi tu vec stotinama godina,cekajuci da ga neko nadje."
Znaci to je prica....
Pored toga,rekao mi je da je dosta ljudi iz Bele Palanke islo u potragu za tom krunom,na dan kad se ona pojavila na nebu i nisu nista nasli....
Ja bas i neverujem u ovu pricu,ali.....ali...
----
Zelim da cujem vasa misljenja u vezu price...
Da li verujete u nju? Ako ne/verujete,zasto ne/verujete?
Da li ste jos negde culi ovu pricu? Ako jeste,od koga?
Da li ste mozda nekad isli u pohod blaga Male Ruze?
Speak,im listening.
Pozdrav.

Oci Na Nebu :
http://forum.krstarica.com/threads/350019
---
Drugar kaze....(uz moje oblikovanje

"Jednom godisnje u okolini Bele Palanke javlja se Kruna na nebu,i kada se ona javi to je znak da je tog dana pocela potraga za Svetlecom Krunom u okolini....ko god bio toliko srecan da je nadje,pokazace mu put do Male Ruze na kamenu i ispod tog kamena bi trebalo da se krije ogromno bogatstvo koje lezi tu vec stotinama godina,cekajuci da ga neko nadje."
Znaci to je prica....
Pored toga,rekao mi je da je dosta ljudi iz Bele Palanke islo u potragu za tom krunom,na dan kad se ona pojavila na nebu i nisu nista nasli....
Ja bas i neverujem u ovu pricu,ali.....ali...
----
Zelim da cujem vasa misljenja u vezu price...
Da li verujete u nju? Ako ne/verujete,zasto ne/verujete?
Da li ste jos negde culi ovu pricu? Ako jeste,od koga?
Da li ste mozda nekad isli u pohod blaga Male Ruze?
Speak,im listening.

Pozdrav.