Krstaričin kurs zavođenja za žene

volina bi kresno i tarabu na kojoj pise chka ,al bitno da ona nahrani ego kako je fatalna,tjah

То не значи да је она заводница.

Само да је он волина.

Овде се прича о префињеним начинима завођења, за шта сам ја лично обичан пањ.

ne ne nisi skontala ne izvrci,niko nije volina svako bi nesto kresno,sad sto je prema zapetoj namontiranoj upucen pogled ''ispraznio bih se rado'',ne znaci da je ona prefinjena zavodnica,kapish

Па то ти и ја причам.

Не значи да је она заводница, него да је он волина.

И што си ти будан од 5 сабајле?

Е, то, не можеш научити да заводиш.

Или то имаш, или немаш.

Ja znam neke koje su učile, ali baš predano. Od stila, do ponašanja, skenira sve detalje na uzorima, kopira.
Prvi pokušaji bili smešni, jer se osim jake rešenosti i imitacije nije video i neki talenat. Posle par godina, deceniju i više, fino im to ide. Daleko iznad proseka što se zavođenja tiče.

Ja znam neke koje su učile, ali baš predano. Od stila, do ponašanja, skenira sve detalje na uzorima, kopira.
Prvi pokušaji bili smešni, jer se osim jake rešenosti i imitacije nije video i neki talenat. Posle par godina, deceniju i više, fino im to ide. Daleko iznad proseka što se zavođenja tiče.

Да вежбам завођење?

Научила бих вероватно у 60., а кога онда да заводим :zcepanje:

Немам ја толику жељу, ни потребу за тим.

Да вежбам завођење?

Научила бих вероватно у 60., а кога онда да заводим :zcepanje:

Немам ја толику жељу, ни потребу за тим.

Rodiš se verovatno sa željom da budeš zavodljiv, da se svima dopadaš. Ostalo se uči, još kako. Ali na vreme, još kroz detinjstvo, adolescenciju najviše. Sad teško. :lol:

Rodiš se verovatno sa željom da budeš zavodljiv, da se svima dopadaš. Ostalo se uči, još kako. Ali na vreme, još kroz detinjstvo, adolescenciju najviše. Sad teško. :lol:

Што сам заводила, заводила сам, ене га код куће.

Чак ни њега нисам заводила, заводио ваљда он мене, а ја одабрала међу другима.

Или се просто десила хемија.

Што сам заводила, заводила сам, ене га код куће.

Чак ни њега нисам заводила, заводио ваљда он мене, а ја одабрала међу другима.

Или се просто десила хемија.

Pa mislim na žene koje se toliko posvete tom hobiju i sa takvim uspehom, da posle bude i problem kad treba obuzdati narcisoidnost radi nekih viših ciljeva.

Ђоле, не нервирај ме :evil:

Причамо о покрету, осмеху, ставу, не о црвеним ноктима и силиконским сисама и дупетима.

Pricaj o cem oces,nafura ona sve tako i svaki bi je kresno,aj nek ne bude ni to,slucajno je pogleda u prolazu,ona odmah pravi grimasu kako je upecala nekog i zavela,kao jaka sam ne riba nego eto zavodnica par exelans,i sta sad,jel mozemo da joj stavimo do znanja da prosto nije

Svako poseduje erotizam. Kako i da ga emituje neko, svakome je razumljiv, univerzalan je i ako u erotizmu nema ni malo povrsnosti i jednostavnosti. Bio surov, kontraverzan ili plah, on zavodi. Poseduje teatralnost koja vapi za pokazivanjem kad se nadje pred ocima izabranog. Ono sto bi pred celim svetom sakrili, pred "zrtvom" otplesemo na sceni, bez zadrske, scenografija nas ne interesuje. Erotsko je i u telu i u auri koju nosimo, telo bez culnog bi bilo...mrtva priroda. Tako da se ne slazem sa konstatacijom da je telo presudno za "spoj", mozda za neke koji nisu shvatili da je erotsko estetika, malo u fantaziji i mnogo u spoznaji.

Da kažem da se slažem
S nekim će ta hemija proraditi a sa nekim nikad
Nije to čak ni stvar zavođenja iako ono je nesumnjivo prisutno
Stvar je energije koju emitujemo
Svako ponaosob
Uvek je lako da bude dopadljiv neko duhovit pametan i iz koga izbija radost i energija
A opet
Ima i našla vreća zakrpu i slično se sličnom raduje
Ono što je meni na primer jezivo glup fazon nekom je smešno i obrnuto
Ja glasam za humor
To je ogromno oružje koje čini da se obrisi po malo izbrisu

Šta bih preporucila prepecenim forumašima?
Slažem se da prepuste stvari u muške ruke kao što je priroda odredila i da budu ono što jesu i negovane i pozitivne to je dovoljno
(Koja i Japanac spavaju sve u jedanaest, ona se odjednom probudi i krene da ga drmusa za ruku)

JAPANAC 11: Probudi se, ljubavi, upravo sam čula pacova kako zloslutno cvili!

KOJA: (mrmlja u polusnu) I šta očekuješ od mene... da ga ulovim i podmažem? :lol:

Back