Bambi
Elita
- Poruka
- 19.139
Odlicno. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volina bi kresno i tarabu na kojoj pise chka ,al bitno da ona nahrani ego kako je fatalna,tjah
ne ne nisi skontala ne izvrci,niko nije volina svako bi nesto kresno,sad sto je prema zapetoj namontiranoj upucen pogled ''ispraznio bih se rado'',ne znaci da je ona prefinjena zavodnica,kapish
Zavodnica se radja![]()
sta znam umoran legnem ranije pa se naspavam,nastavio sam do 8Па то ти и ја причам.
Не значи да је она заводница, него да је он волина.
И што си ти будан од 5 сабајле?
Zavodnica se radja![]()
Е, то, не можеш научити да заводиш.
Или то имаш, или немаш.
Ja znam neke koje su učile, ali baš predano. Od stila, do ponašanja, skenira sve detalje na uzorima, kopira.
Prvi pokušaji bili smešni, jer se osim jake rešenosti i imitacije nije video i neki talenat. Posle par godina, deceniju i više, fino im to ide. Daleko iznad proseka što se zavođenja tiče.
Да вежбам завођење?
Научила бих вероватно у 60., а кога онда да заводим
Немам ја толику жељу, ни потребу за тим.
Rodiš se verovatno sa željom da budeš zavodljiv, da se svima dopadaš. Ostalo se uči, još kako. Ali na vreme, još kroz detinjstvo, adolescenciju najviše. Sad teško.![]()
Што сам заводила, заводила сам, ене га код куће.
Чак ни њега нисам заводила, заводио ваљда он мене, а ја одабрала међу другима.
Или се просто десила хемија.
Ђоле, не нервирај ме
Причамо о покрету, осмеху, ставу, не о црвеним ноктима и силиконским сисама и дупетима.
Svako poseduje erotizam. Kako i da ga emituje neko, svakome je razumljiv, univerzalan je i ako u erotizmu nema ni malo povrsnosti i jednostavnosti. Bio surov, kontraverzan ili plah, on zavodi. Poseduje teatralnost koja vapi za pokazivanjem kad se nadje pred ocima izabranog. Ono sto bi pred celim svetom sakrili, pred "zrtvom" otplesemo na sceni, bez zadrske, scenografija nas ne interesuje. Erotsko je i u telu i u auri koju nosimo, telo bez culnog bi bilo...mrtva priroda. Tako da se ne slazem sa konstatacijom da je telo presudno za "spoj", mozda za neke koji nisu shvatili da je erotsko estetika, malo u fantaziji i mnogo u spoznaji.
Nešto se na Ljisu jaja spominju često. Nisam sve razumeo..
![]()
(Koja i Japanac spavaju sve u jedanaest, ona se odjednom probudi i krene da ga drmusa za ruku)Šta bih preporucila prepecenim forumašima?
Slažem se da prepuste stvari u muške ruke kao što je priroda odredila i da budu ono što jesu i negovane i pozitivne to je dovoljno