Крста, љубав или страст...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ih bre topika , pa do toga treba doci......to je elitno zvanje....:)

Stvarno? Anina i Acova mama, to su moje komsije koji su mozda siptari, najverovatnije jesu siptari, ona se ljutila i psovala i vikala "Kalastura". Ja ponekad pomislim, mozda sam ja Aca spojila sa nekom mojom drugaricom koja lici na ciganku, jer ja ih imam 3 takve, i on se mozda posvadjao sa njom. Ne mislim da bi on nasao sam odgovarajucu kalasturu.

Jesi li ti "kalastura"?

Vukajlija kaze da je kalastura :Odvratna osoba ženskog, ili se izdaje da je ženskog, pola.

Ali takodje i kaze :prosečna novopečena mlada beograđanka, pogotovo u EXTRA izdanju kada se dotera za izlazak u provod s drugaricama joj...:lol:

A opet ima i misljenja da je kalastura Kalastura – poznata i kao vila koja ujeda .... :rol:

Ne znam sta ti podrazumevas pod kalasturom i na sta ja tebi licim ali svakako jesam zenskog pola i izdajem se za isti :D

Видим да се овде никови мењају али се иза њих често препознају исти људи.
Занима ме шта то привлачи људе да и након избацивања теже да се врате овамо?
Кад би мени то урадили, ја се не бих вратио...

Sachekaj prvo da ti se desi pa nam onda odgovori:)
Zavisi da li si net frik kao i mi ostali ili samo sluchajni prolaznik.
Elem ja se ovde vratjam zbog likova koji su mi jako dragi,cirka jedan ipo njih.
A banivan sam do sada dva puta kranjnje nepravedno..naravno ne na ovom podforumu,ali to i nije tema.
I nemam potrebu d akrijem identitet da sam neki bivshi,svi ili vetjina znaju ko sam bio jer sam im rekao..jedino malo smara dok svi za koje zelish da znaju skapiraju...bla bla i to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back