Krsta čašćava

• Začetnik teme Začetnik teme Adem1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

koji sto birate

• Ukupno glasova
    81
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da ne bi bilo nikakvih problema kada bi se organizovala takva vecerinka.........:think:

pod uslovom da mi sedimo u "djuk elingtonu ' , a shabani na zidicu ispred Hajata.....:hahaha:

A "šabani" su treća grupa po tebi/vama?

To ste kao postavili da se sprdate i zahebavate na čiji račun?

Veću bljuvotinu od ovoga ne pročitah odavno ovde:bljak:

A kakvi ste to vi, aaaa?

Šta ste u životu SAMI postigli?

Ili tvoj tata ima veći od nečijeg tate , pa je i to diskutabilno:bljak:

Tvoj tata beše onaj "car" što je Gadafija video 2-3 puta, aaa?

Pa pošalji ga kod mene da mu otvorim vidike...JA sam živela i radila pod istim krovom sa tim Gadafijem preko 2 pune godine , znači JA lično , a ne kompijine strine brata od ujne sestrić i to u njegovoj Rezidenciji i šta misliš koliko puta sam videla Gašu...možeš da sračunaš?

Aaaaa, ne...to je već nauka za tebe / vas, samoprozvanu "elitu"...duvandžije ili kako već...ma zgadiste mi se , onako grupno...u kompletu...bljuv:bljak:

"Hvalite me usta moja kad sam već u životu nula", odlično za vas, inače bi vam život bio previše težak i bremenit.

A "šabani" su treća grupa po tebi/vama?

To ste kao postavili da se sprdate i zahebavate na čiji račun?

Veću bljuvotinu od ovoga ne pročitah odavno ovde:bljak:

A kakvi ste to vi, aaaa?

Šta ste u životu SAMI postigli?

Ili tvoj tata ima veći od nečijeg tate , pa je i to diskutabilno:bljak:

Tvoj tata beše onaj "car" što je Gadafija video 2-3 puta, aaa?

Pa pošalji ga kod mene da mu otvorim vidike...JA sam živela i radila pod istim krovom sa tim Gadafijem preko 2 pune godine , znači JA lično , a ne kompijine strine brata od ujne sestrić i to u njegovoj Rezidenciji i šta misliš koliko puta sam videla Gašu...možeš da sračunaš?

Aaaaa, ne...to je već nauka za tebe / vas, samoprozvanu "elitu"...duvandžije ili kako već...ma zgadiste mi se , onako grupno...u kompletu...bljuv:bljak:

"Hvalite me usta moja kad sam već u životu nula", odlično za vas, inače bi vam život bio previše težak i bremenit.

:eek: Qq, a samo se zezamo..........:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back