Kršomi apdejt aplikacija - blokira aplikacije?

mario80

Stara legenda
Poruka
80.007
Dakle prvo aldi pa avast sada i telegram. Ne može da se apdejtuje niti deinstalira. Deinstaliram iz podešavanja ali na telegramu imam neke kontakte i prepiske.

Screenshot_2024-10-14-12-49-53-484_com.android.vending.jpg

Kada kliknem na update izađe ovo:

Screenshot_2024-10-14-12-49-06-957_com.android.vending.jpg

Mislio sam da ti ne voliš te američke stvari.
Imam Texas Instruments PocketMate 300 organizer
(ako i nije za danaśnje vreme a izgleda sexy)

A u mint stanju mi je US Robotics Dial-Up Surf (plavi) modem sa super funkcijama, čuvam ako dodje do III WW pa se vratimo na telegrafiju

Imam Texas Instruments PocketMate 300 organizer
(ako i nije za danaśnje vreme a izgleda sexy)

A u mint stanju mi je US Robotics Dial-Up Surf (plavi) modem sa super funkcijama, čuvam ako dodje do III WW pa se vratimo na telegrafiju

Истакнута ти је примедба да само пандури рабе Моторолу.

Зашто избегаваш одговор и образложење?

Evo zašto ne treba kupovati kineske telefone: miui blokira većinu aplikacija za komunikaciju jer ne dozvoljava kinezima ds ih koriste. Vip A1 kupuje direktno iz kine telefone zato što su podložni flešovanju i lažiranju njihovih radnih karakteristika i shodno tome aplikacije ne funkcionišu kako treba. U ovom slučaju ne radi ništa kako treba od prvog dana. Telegram blokiran, avast blokiran itd.
https://cybernews.com/news/xiaomi-telegram-block-china/

miui - nikad koristio kao launcher odma replacement
micloud i mi app store. nikad pokrenuto nikad nalog ako moze da se blokira - blokira se. Imaju problema s time.

problem je u tome sto daleki istok nema iste ideje o tome kako radi 'zajednicki' servis. Tako, ostaje ono ispod zita.
Ali dva telefona koja sam imao su bila odlicna, onaj prvi naravno ne radi onoliko brzo kao noviji ali nikad nisam imao nikakvih problema sa njima (ili vrlo minimalnih).

Videcemo sta ce bude sledece. Ne vraca mi se na samsung a tek na iPhone... ne pada mi ni napamet.

miui - nikad koristio kao launcher odma replacement
micloud i mi app store. nikad pokrenuto nikad nalog ako moze da se blokira - blokira se. Imaju problema s time.

problem je u tome sto daleki istok nema iste ideje o tome kako radi 'zajednicki' servis. Tako, ostaje ono ispod zita.
Ali dva telefona koja sam imao su bila odlicna, onaj prvi naravno ne radi onoliko brzo kao noviji ali nikad nisam imao nikakvih problema sa njima (ili vrlo minimalnih).

Videcemo sta ce bude sledece. Ne vraca mi se na samsung a tek na iPhone... ne pada mi ni napamet.
Probajte da nadjete opciju "update system" (firmware)
Neki put baš to bude rešenje problema

Naime, teško je objasniti ljudima da nabavkom skupih pa i najskupljih telefona neće biti nikakvih problema a bez obzira na proizvodjača.
Naime ako zanemarimo da imamo kameru od hiljadu stotina milijardi megapiksela što je u 99 posto razlog kupovine priznajte sebi da niste gledali ostalo.
Ako je telefon izu mainline proizvodne serije proizvodjač itekako daje popravke sistema za detektovane probleme.
Sasvim drugi odnos su budget serije koje mogu i ne moraju da dobiju dopunu a verovali ili ne ne dobijaju sve regije sveta istovremeno.

Operativni sistem je nešto što kolje kako jeftine tako i skupe telefone.
Još ako ste uzeli preko provajdera (mts, a1, yettel) pa se oni udenuli...

Ko god zna da krakuje Win10/11 da mu sa KMSpico bude "regularan" znaće kako se flešuje rom mobilnog sa proizvodjačkim firmverom.
Sa napomenom da je ovo drugo sasvim legitimno jer to radite sa proizvodjačevim legitimnim i besplatnim softverom

A opet Stojko je zadovoljan jer, slučajno ili ne, video da motorola ima najredje probleme sa softverom, ne žuri sa izmenama ali ako dodje do greške e to poprave messec dana najkasnije kroz novi patch.

A Google što pravi havarije sa svojim androidima gde svaki ima nove kerefeke je drugi par rukava.

Истакнута ти је примедба да само пандури рабе Моторолу.

Зашто избегаваш одговор и образложење?
Nadam se da si sada zadovoljan odgovorom.

p.s. ne znam da li panduri rabe motorolu, reklame ko da ima radi lgbt zajednica (urbano, samo urbano, limunada cedjena, frizurica sredjena) ali da im je softver stabilan čak i kod budžetskih verzija za Stojka i njemu slične to stoji, medjutim problem je kod nezrelih koji misle ako imaju prastari iPhone da su u toku u društvu.

Nadam se da si sada zadovoljan odgovorom.

p.s. ne znam da li panduri rabe motorolu, reklame ko da ima radi lgbt zajednica (urbano, samo urbano, limunada cedjena, frizurica sredjena) ali da im je softver stabilan čak i kod budžetskih verzija za Stojka i njemu slične to stoji, medjutim problem je kod nezrelih koji misle ako imaju prastari iPhone da su u toku u društvu.
Znaci, pandur.

Back