miui - nikad koristio kao launcher odma replacement
micloud i mi app store. nikad pokrenuto nikad nalog ako moze da se blokira - blokira se. Imaju problema s time.
problem je u tome sto daleki istok nema iste ideje o tome kako radi 'zajednicki' servis. Tako, ostaje ono ispod zita.
Ali dva telefona koja sam imao su bila odlicna, onaj prvi naravno ne radi onoliko brzo kao noviji ali nikad nisam imao nikakvih problema sa njima (ili vrlo minimalnih).
Videcemo sta ce bude sledece. Ne vraca mi se na samsung a tek na iPhone... ne pada mi ni napamet.
Probajte da nadjete opciju "update system" (firmware)
Neki put baš to bude rešenje problema
Naime, teško je objasniti ljudima da nabavkom skupih pa i najskupljih telefona neće biti nikakvih problema a bez obzira na proizvodjača.
Naime ako zanemarimo da imamo kameru od hiljadu stotina milijardi megapiksela što je u 99 posto razlog kupovine priznajte sebi da niste gledali ostalo.
Ako je telefon izu mainline proizvodne serije proizvodjač itekako daje popravke sistema za detektovane probleme.
Sasvim drugi odnos su budget serije koje mogu i ne moraju da dobiju dopunu a verovali ili ne ne dobijaju sve regije sveta istovremeno.
Operativni sistem je nešto što kolje kako jeftine tako i skupe telefone.
Još ako ste uzeli preko provajdera (mts, a1, yettel) pa se oni udenuli...
Ko god zna da krakuje Win10/11 da mu sa KMSpico bude "regularan" znaće kako se flešuje rom mobilnog sa proizvodjačkim firmverom.
Sa napomenom da je ovo drugo sasvim legitimno jer to radite sa proizvodjačevim legitimnim i besplatnim softverom
A opet Stojko je zadovoljan jer, slučajno ili ne, video da motorola ima najredje probleme sa softverom, ne žuri sa izmenama ali ako dodje do greške e to poprave messec dana najkasnije kroz novi patch.
A Google što pravi havarije sa svojim androidima gde svaki ima nove kerefeke je drugi par rukava.