- Poruka
- 10.129
Ja nemam problem s tim. Ako nije bilo jasno iz prethodne poruke. Nikad nisam imao problem.Probajte da nadjete opciju "update system" (firmware)
Neki put baš to bude rešenje problema
Ne kupujem telefon zbog kamere, ako hocu da fotografisem koristim kameru proper -Naime, teško je objasniti ljudima da nabavkom skupih pa i najskupljih telefona neće biti nikakvih problema a bez obzira na proizvodjača.
Naime ako zanemarimo da imamo kameru od hiljadu stotina milijardi megapiksela što je u 99 posto razlog kupovine priznajte sebi da niste gledali ostalo.
na telefonu mi treba NFC, Fingerprint i <10 aplikacija dnevno. Nisam spreman da platim ekstra 100E da imam barometar.
Tako da, nismo svi isti kad biramo telefone, da ne bude zabune
android ima neke fantasticne gluposti u UX, o iPhoneu sam pisao ranije, fala bogu pa ga ne koristim godinama,Ako je telefon izu mainline proizvodne serije proizvodjač itekako daje popravke sistema za detektovane probleme.
Sasvim drugi odnos su budget serije koje mogu i ne moraju da dobiju dopunu a verovali ili ne ne dobijaju sve regije sveta istovremeno.
Operativni sistem je nešto što kolje kako jeftine tako i skupe telefone.
Još ako ste uzeli preko provajdera (mts, a1, yettel) pa se oni udenuli...
ne pada mi napamet da platim 1000 ili vise E za telefon. Nisam pacenik.
Bilo je vreme kad je motorola razr bila vrh tehnologije. Imam jednu motorolu iz nasledja - nista posebno nisam primetio na tom telefonu osim sto je mozda hardverski malo robusniji.Ko god zna da krakuje Win10/11 da mu sa KMSpico bude "regularan" znaće kako se flešuje rom mobilnog sa proizvodjačkim firmverom.
Sa napomenom da je ovo drugo sasvim legitimno jer to radite sa proizvodjačevim legitimnim i besplatnim softverom
A opet Stojko je zadovoljan jer, slučajno ili ne, video da motorola ima najredje probleme sa softverom, ne žuri sa izmenama ali ako dodje do greške e to poprave messec dana najkasnije kroz novi patch.
Obeleh pricajuci kako su mi se svi popeli na glavu od proizvodjaca, krajnje je vreme za neki opensource OS za mobilneA Google što pravi havarije sa svojim androidima gde svaki ima nove kerefeke je drugi par rukava.