Kroki kao poštapalica flertu

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
®:
Čuvate li sitničice tog tipa, nastale pri slučajnim inspiracijama partnera? Nosite li ih umjesto fotografija u novčaniku, apdejtujući ih u fetiš, pridavajući im samo vama znane estetske i ostale vrijednosti?

Ja sam folder za takve drangulije davno kreirao, ali nešto se slabo popunjava :)

Jooooojjjjj.....ja sam uzasna u tim stvarima....:oops:
Ali nekako je slatko..... Otvorim svoju kutiju-svashtaru.....pa onda ugledam jednu presovanu ruzu (bila je bezobrazno crvena kada sam je dobila na poklon od jednog crnookog)..... karte sa nekih super koncerata i predstava.....bedzevi sa protesta.....ljubavna pisma.....jedan smeshni lav iz Kinder-jajeta...spomenari iz osnovne shkole....dnevnici puni tinejdz-patetike....moje prvi literarni pokushaji ( qq)......ma gomila dragih sitnica.... I stalno se razmishljam...."Ma treba da ih bacim...."...Ali mi zao... I tako....

imala sam gomilu, gomilu toga.
sve sam dala njemu, jbg, tako to ide, cvet mladosti svoje i sav kroki.
ostavila jedan crtež, on kako spava, zalepila na zid da se otac iznenadi svaki put kad uđe u sobu, a ulazi retkao, ali nikad ne pokazuje da se iznenadio.
i dalje je jedan od najboljih koji sam ikada uradila. mislim, crtež.
moj samsonajt, sa kosom razastrtom po uzglavlju mi.

imam i neke cvetiće. i tako, neke sličice, kao iz dnevnika, ili umesto dnevnika. pa ih na kvartalnom nivou skupim i dam mojoj muzi.

Back