Kriza srednjih godina

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.825
Koliko je opasna za brak ?

Nešto razmišljam, krenu valunge, nesanica ili slabij san, nekako kao naduvena lopta a živci tanki ko dlaka …. A oko tebe ništa se nije promijenilo očekivanja su ista , miraš funkcionisati kao uvek

Popijes neku biljnu tabletu pita te “šta to piješ ? Za šta je to”

I samo kazete “suti ništa me ne pitaj”

Veoma zeznuta zivotna ženska priča

I sad se pitam

Kako je muškarcima? Kako vi doživljavate taj njen pre klimaks ili klimaks ?

Ima žena koje u tim godinama sebe na novo definišu

Menjaju stil garderobe
Upisuju klavir , sport,
Izlaze sa drugaricama
Yoga, zrnevlje

Trče za nekim novim “to sam ja” tu i tamo strada i poneki brak, ne zbog novih ljubavi već zbog želje da eto sam kreneš možda zbog propustenog a možda eto jer je takvo vreme 🤷‍♀️

Dok on ostaje onako prizeman, poznato isti ona se na novo definise

Da li pokušavate da je pratite u svemu tome ? Ili se molite Bogu da je to sto prije prodje ?

Svi normalni ljudi ( znaci i muskarci i zene) znaju da zene prve udju u krizu srednjih godina i svojim ljubomorama i jurenjem drugih muskaraca isprvociraju da se muskarac brani i sacuva porodicu odlazenjem kod drugih zena u krizi, dok zene dovode svoje svalere kuci da unize muza....
Pa ti reče da je muž kod druge žene u krizi,dok joj muž juri drugu ženu u krizi :rotf:
Dakle..muž joj nije kući da bi ga unizila.:zcepanje:

Da, .nabacivanje mladim ribama..ono da pokaže koliko je kul.
Pretesne farmerke i tetovaže..i obavezno majica kratkih rukava.. :mrgreen:
mlade ribe se same nabacuju
nikako matori
prvo ga skeniraju, ubace i abakuse u njinim glavicama sa iq od 65
i ako zadovoljava same sedaju za njegov sto

leti valjda svi nose majice sa kratkim rukavima
i farmerke kao ceo svet :hahaha:

sta treba da obuce odelo sa leptir masnom na 35 stepeni :rotf:

neko umire naulici u lokvi krvi..ranije ako si na zapadu jedan u 100 ce da se sagne i pokusa da mu pomogne... kod nas ili u zemljama treceg sveta ima da se polome da coveka povrate... a danas... svi stoje ko zombirani i snimaju ropac umiruceg mobilnim...

Problem je u tome što one uče njega..šta je sve
propustio u životu..i gde đavo spava.
zna on bolje valjda od nje sta je propustio
i kako ce da propusteno nadomesti :lol:

Postoji individualna kriza a ne neka opsta kriza srednjih godina; Trebali bi da definisemo te srednje godine, da li su to 40te, ili 50te.
U 40tim oni koji su ozenjeni (na brdovitom Balkanu) jos uvek zive sa roditeljima, jer ne mogu da kupe stan, i imaju problem zajednickog kucanstva, gde mama ili svekrva nastoje da pokazu ko je gazda. Unuci su ,ili poceli da masturbiraju, ili su otkrili cari seksa.Normalno da pod takvim pritiskom i ona i on su spremni da nadju srecu negde drugde

U 50tim roditelji su polumrtvi/mrtvi , i treba se brinuti o njima.Posao je kolotecina, dosadan do bola. Pocinje analiza zivotnih promasaja (da mi je ova pamet, a ona mladost) , bracni par ide jedan drugome na nerve.Ako su deca otisla, njih dvoje ostaju sami, i vide da nemaju nista vise zajednicko. I seks im je dosadio.Ona ima valunge, on pati od mekokitisa....

Back