Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Mnogo muskaraca prolazi kroz nju, kao i zena. Covek, odn. zena totalno poludi. Ranijih godina sam se odlicno nosila sa takvim muskarcima. Sada nesto posustajem. Sta da radim? Imate li neko iskustvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta su to srednje godine???
Polovina od života !
Mnogo muskaraca prolazi kroz nju, kao i zena. Covek, odn. zena totalno poludi. Ranijih godina sam se odlicno nosila sa takvim muskarcima. Sada nesto posustajem. Sta da radim? Imate li neko iskustvo?
Kada kažeš "odlično sam se nosila sa takvim muškarcima", šta to podrazumeva? Da li si ih se lako rešavala, a sada ne možeš ili...?
Ranije sam imala takve tipove i to je bilo sasvim ok. Kupe ti nakit, auto, bundu, vode te na letovanja zimovanja. Super izgledaju, puni su para. Sada mi to nije zanimljivo, pa gledam iz drugog ugla. Imam moj blog o tome da nisam vise klinka.
Zivot treba biti duzi ... !
Vrijeme da svako "sazri" ... !
Ipak,smrt to prekine ... !
NE kapiram tvoje stihove, ali bas su zabavni.
Kupi mu bebi šampon, kažu da im je kosa tada paperjasta![]()
Ej, pa ti sama pitaš i sama odgovaraš: "sada mi to nije zanimljivo, pa gledam iz drugog ugla".
Moj predlog: kupuj ti za promenu muškarcima aute, bunde i to....
Samo me ti zezaj. Naleteces i ti na nekog u srednjim godinama, pa ces reci: "Avaj, Cici sam govorila da kupi sampon, a ja ovog moram da ribam cetkom i praskom!"![]()
Ma ko zna...Nego sve to treba preventivno depilirati toplim voskom po lobanji <3333333333