Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo napravi inverziju i dobila si odgovor.Odakle ti ideja da je tvoje mišljenje nekom bitno?
ali... specijalniKoji kažu da je biti u paru najveća glupost i da je pravi život onaj kao list na vetru![]()
Više sam ja kao solo o svom dragom naučila nego što će nekih dvoje za ceo život jedno o drugom zajedno, ali OK.Koji kažu da je biti u paru najveća glupost i da je pravi život onaj kao list na vetru![]()
Meni je tako već izvjesno vrijeme, samo što ja to ne smatram krizom. Možda takav period ali stvarno mi partnerstvo ne fali. Nisam naročito ni zainteresovana, mirna sam i zadovoljna.Da li je još neko u krizi nesviđanja?
To je ono kad vam se hronično niko ne sviđa
Suprotnost onima koji su blagosloveni da se lako zainteresuju.
Gde ste u tom spektru?
Ne znam, ne mogu da se pronadjem u ovoj temi, jer ni ne trazim nekog, ali primecujem da nikada nije bilo lakse pronaci nekog za…neku vrstu ljubavnickog odnosa.Da li je još neko u krizi nesviđanja?
To je ono kad vam se hronično niko ne sviđa
Suprotnost onima koji su blagosloveni da se lako zainteresuju.
Gde ste u tom spektru?
Ima istine u tomeNe znam, ne mogu da se pronadjem u ovoj temi, jer ni ne trazim nekog, ali primecujem da nikada nije bilo lakse pronaci nekog za…neku vrstu ljubavnickog odnosa.
I mozda je u tome problem. U prevelikoj ponudi.
Dok ljudi razgledaju ponudjeno, a bas je puno tih stranica za raznorazna druzenja, verovatno im sve vremenom dosadi, pa malo klonu emocionalno i mentalno. Izgubi se uzbudjenje i sve postane ravna linija.
Mozda je dobro napraviti pauzu i distancu od svega toga.
Pitanje je bilo retoričko.Samo napravi inverziju i dobila si odgovor.
pa nismo svi bas tako laki i radodajniIma istine u tome
Sve nam je prelako i dostupno
I onda izgubi car
To je zato što nisi srela mene
jbg sta da ti kazem
meni ta kriza onda traje preko 15 godina
Potraži pomoć prijatelja ili dr.Нисам јебо два месеца, могло би се рећи. Кад си сјебан у психи није ти до ничег.