Критички осврт о учењу Јеховиних Сведока

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sta Ti mislis , koje bi to tvoje misljenje bilo, i sta bi mogao da nam kazes o uticaju njih na narod i isto tako i na Politicare?

Imam puno toga :lol:

Kao na primer Idolopoklonstvo koje Bog mrzi :mrgreen: zasto prave idole u obliku sveca i nvode narod da se klanja i gresi Bogu ?

Zatim praznici koji nemaju veze sa Bogom ni sa Biblijom :aha:

Zatim blagosiljanje tenkova, aviona.... da pobiju neke ljude tamo :bljak:

Kao na primer Idolopoklonstvo koje Bog mrzi :mrgreen: zasto prave idole u obliku sveca i nvode narod da se klanja i gresi Bogu ?

A otkud ti znas da blagosiljaju avione i tenkove ??

Jel to iz vojske ? ^^

A jel si uzimao oruzje u ruke u vojsci ? ^^ :)

Institucionalizacije vera tj religija, koja je prepoznatljiva u svim nebeskim religijama i verovanja u boga.

Idolopoklonstvo potice jos iz Paganskog drustvenog uredjenja, a praznici i nemaju veze sa knjogom Bajki, basne i ostalih divnih decijih pricica.

A ne , ne pobijaju se tamo neki ljudi, vec se ubijaju oni koji nisu moji a i moji ginu da bismo mi imali svoje,,, a pitanje je Ko ste vi a ko su to oni.

Za Marsovce se vec zna....:zelenko3:

Nisam znala...prosvetli me ^^

kako nastaju te recne ? ;)

Pa , valjda si naucila ista , sta je sve na ovom svetu prirodno a sta je vestacko kao i kako nastaju perle, u kojim delovima sveta ih ima najvise, i na kojim dubinama rone i ...

Pa kako se dobijaju vestacki ...pa kako i gde su recne perle....

Da si tu pored mene, Ja bih ti polako i uz knjige , nauke, prezentirao sva ta saznanaja a , mogla bi da koristis neki od pretrzivaca, i da dobijes...:deda:

A otkud ti znas da blagosiljaju avione i tenkove ??

Jel to iz vojske ? ^^

A jel si uzimao oruzje u ruke u vojsci ? ^^ :)

Postoje slike po internetu kako Svestenici blagosiljaju vojnike i vojnu opremu :lol:

SPC_Blagosiljanje_Zlocina.jpg

A to nije Bozija volja vec volja Drzave i sotone :mrgreen:

Jesam na obuci 3 meseca :) ali nisam nikoga ubio hvala bogu :aha:

Crkva ne sme u ime Boga da balgoslovi oruzje koje sluzi za ubijanje ljudi ili bilo cega :)

Postoje slike po internetu kako Svestenici blagosiljaju vojnike i vojnu opremu :lol:

Mogu da pronadjem ako zelis ^^

A to nije Bozija volja vec volja Drzave i sotone :mrgreen:

Jesam na obuci 3 meseca :) ali nisam nikoga ubio hvala bogu :aha:

Srkva ne sme u ime Boga da blgoslovi oruzje koje sluzi za ubijanje ljudi ili bilo cega :)

A sto si bio u vojsci kada to nije u skladu sa JS ucenjima ??

Sta bi oni rekli na to ??!?!?

Istina ima dva kraja :rumenko:

Na primer o paganskom poreklu dogme trojstva koje je crkva prihvatila Nikejskim saborom 325 ne ^^

http://www.heraldmag.org/olb/Content... Trinity.htm

zatim besmrtnost duse koje crkva praktikuje od 2 veka i to je Platonska filozofija...dogma o paklu i cistilistu

to su dogme koje je preuzala crkva od 2 i 4 veka N.E

dok izvorno hriscanstvo ih ne poznaje....:aha:

- - - - - - - - - -

Jel razumes i za 1914.godinu ?

Sta piramida znaci u Bibliji..pardon - u Kuli Strazara ? ^^ :lol:

Pusti to, nisam JS da me to pitas :lol:

Razumem ali ti ne verujes ^^

Odgovori na moja pitanja gore zasto Crkve blagosiljaju demone i ratne sprave za ubijanje ljudi ? ko im je dao to pravo ? Bog nije

Sotona ?

Zasto ne pomazu siromasima puni su $$$ koji primaju od svoj narod na prevaru i lazne obicaje koje Bog ne priznaje ? ? ?

Kako smeju da koriste Boga i Bozije ime za svoje Bogacenje varajuci svoje vernike o raznim obicajima koje im namecu da ih drze ?

Zasto je crkva puna idola koje Bog ocima ne mozze da vidi a kamo li da stanuje tu ??

- - - - - - - - - -

Isus je Bog od- pre stvaranja !!!

"Da naciniMO covekpo oblicju NASEM" !!!

- - - - - - - - - -

To je strasno... ja nisam Pravoslavka i ne moram da brinem o tome :)

- - - - - - - - - -

Srecna sam jer su moji svestenici za primer !!! :zaljubljena:

Toliko....

Ne okreci sada temu jer nemas odgovor znas da sam u pravi i govorim istinu :lol:

Pravoslavka ? woow to mnogo znaci Bogu :mrgreen:

Bog ne vrednuje ljude po tome kojoj veri pripadaju vec po delima i recima i nacinu zivota koji vode ^^

Poslednja izmena:
Ali ne moram ja da ih opravdavam... zasto mene napadas zbog njih?

Osudjujem kradju naroda,i ikone u crkvi, i krsenje 2, i 4, zapovesti...i blagosiljanje oruzja.... i laskalasan zivot u manastirima (!!!)....

Ne napadam tebe i nikoga samo iznosim istinu kao sto oni rade za JS :flert:

Ti se namestas sama i branis nesto sto Bog osudjuje ^^

E ,otvori temu o Prvoslavcima na kritickom osvrtu - pa se tu kriticki osvrci na njih......

- - - - - - - - - -

Bolje da sam odrasla okruzena ortodoxnim, nego katolicima...

To zahvaljujem Bogu svaki dan !!!

Hocu ali sutra :)

Po meni ni jedna nije bolja, bolje ne pripadati nigde a ciniti sto Bog zeli nego da pripadam nekoj grupaciji gde sam zaveden ili ne razmisljam svojom glavom i sve prihvtam bez provere da li je to istina i da li se poklapa sa Biblijom i sa onim to Bog kaze ^^

I kritikujem svakoga ko ne postuje 4.zapovest

I radi "sta je njemu drago na moj subotni dan."

Ovim osuđuješ i Boga Hristosa kao i njegove postupke il ne?

Aha, E i šta je Adventistički jedini(jer nisu tri) Bog Hristos rekao u vezi te subote?

Kad bi tebe neko pito " Šta radiš subotom a nesmeš raditi u ostalim danima" Šta bi mu ti odgovorila?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back