Критички осврт о учењу Јеховиних Сведока

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A bejah u Ognjenoj zemlji i nije bilo ognjenog jezera.

A zelim ti da sto pre da Ti se ispuni zelja za vidjenje sa tvojim. I pisi, mislim ako mozes.

Nego Ti mi ne odgovori ,koliko je tvojih vec odavno otislo kod svoga, jel se neki mozda tebi javio?

Ah . da mi Marsovci veoma dobro znamo ko je napravio sve ono dole na zemlji.....:zelenko3:

Niko jos nije otisao jer Sudnji Dan nije poceo z:mrgreen: Kad bude idemo svi zajedno pred Boga :heart: :lol:

A bejah u Ognjenoj zemlji i nije bilo ognjenog jezera.

A zelim ti da sto pre da Ti se ispuni zelja za vidjenje sa tvojim. I pisi, mislim ako mozes.

Nego Ti mi ne odgovori ,koliko je tvojih vec odavno otislo kod svoga, jel se neki mozda tebi javio?

Ah . da mi Marsovci veoma dobro znamo ko je napravio sve ono dole na zemlji.....:zelenko3:

Ti se javljas iz naj-trlololostije zemlje na Planeti !!!

I smejes se nama,sto je kod tebe podne ....... jel si poslusao dokraja video koji sam ti poslala juce ^^??

Mozda trebam josh jednom ... :lol:

- - - - - - - - - -

Niko jos nije otisao jer Sudnji Dan nije poceo z:mrgreen: Kad bude idemo svi zajedno pred Boga :heart: :lol:

Neki u 1.,neki u 2. Vasrsenju....

ja u 1.

mozda mi se vec sada sudi ^^

Pise da ce njegov narod biti oni koji drze sve Njegove zapovesti

svuda gde se propovedalo evandjenje...u svim narodima,plamenima i jezicima.

Mozda pronadjem i izraz "duhovni Izrael"

Izgleda komplikovano,pored toliko religija i pokreta - ali, u principu jel lako prepoznati pravi Bozju narod,

ako samo pogledamo ko postuje svih 10 Bpzjih zaapovesti... ne treba dalje ^^

Ne postoji ^^ taj izraz

Duhovni narod da :)

Pa jeste komplikovano kada proucavas sve religije - zbunis se :lol:

Boziji narod su oni koji veruju u Isusa i slede ga i drze njegove zapovesti ^^ i koji postuju Boga i slusaju

10 zapovesti nisu nista bez vere u Isusa

Vidi Stari zavet je pisan za Izraelce.

U Novom Zavetu dolazi Isus koji poziva sve otale narode da veruju u njega i spasu se kao Izrael :flert:

Sudnji Dan je za sve ljude na zemlji mrtve i zive ^^

I samo je 1 Sudnji Dan :lol: kada se sudi ljudima za svoja dela :aha:

Jos ti se ne sudi :rumenko:

Prvo treba Mesec da izgubi svoju svetlost i Sunce potmni i pojavi se Isus, zatim Sud pocinje

Sudi mi se.

Meni -da.

Jer cu ja biti u 1. vaskrsenju.

Vec sad mi se sudi, da bi mogla sa Isusom kada dodje po drugi put.

Ja cu biti u onom mnostvu pred prestolom...od svih naroda,plemena i jezika :)

Sudi mi se.

Meni -da.

Jer cu ja biti u 1. vaskrsenju.

Vec sad mi se sudi, da bi mogla sa Isusom kada dodje po drugi put.

Ja cu biti u onom mnostvu pred prestolom...od svih naroda,plemena i jezika :)

Onda cu ja biti s desne strane Isusu :lol:

Otkud znas ? Ne sudi ti se opusteno ^^

- - - - - - - - - -

Moram da ga nadjem i da mu dam

;)

Daj mu :rumenka: spasi ga ;)

Sudi mi se sada... znam jer postoji prorocanstvo 2 300 dana i noci...

:whistling:

- - - - - - - - - -

i ja verujem da sam u spasenim....

- - - - - - - - - -

Imam da smaram Isusa dok me ne pusti....

- - - - - - - - - -

isto kao Izrailj..........

- - - - - - - - - -

Hahahah
uposliu ga za narednih 10 sati :zelenko3::zgrudvanje:

Mozda ti sudi tvoja savest :whistling: ^^

ohh neeeeeee jadan on :malav: mora da popusti tebi :lol: ti si neizbezna :rotf:

Predrkkace :mrgreen: hahaha ne budi toliko zahtevna :manikir: jos je nov nema kondicije kao ja :cool: :rotf:

Ma Ajde, pricaj mi malo o tome.....hmmm koliko puta se dosada budala i idiota dozvolilo i preslo ,pa poverovali u propast sveta.

Ako, ako i dobro je kada ima budala ionih kojima ponesto fali u glavi ili imaju previse.

Dobro je to i za mene, jer na takvim budalama i idiotima, i dobro zaradjujem

Ma Ajde, pricaj mi malo o tome.....hmmm koliko puta se dosada budala i idiota dozvolilo i preslo ,pa poverovali u propast sveta.

Ako, ako i dobro je kada ima budala ionih kojima ponesto fali u glavi ili imaju previse.

Dobro je to i za mene, jer na takvim budalama i idiotima, i dobro zaradjujem

Sta ces kada padne Vavilon veliki ? plakaces za bogatstvom ? :mrgreen:

Znas i oni pre potopa su govorili kao ti pa ih je potom odneo :rumenko:

I oni gde je prosao Cunami su razmisljali kao ti pa im je voda odnela Bogatstvo :lol:

Ti se javljas iz naj-trlololostije zemlje na Planeti !!!

I smejes se nama,sto je kod tebe podne ....... jel si poslusao dokraja video koji sam ti poslala juce ^^??

Mozda trebam josh jednom ...

O Perlice, dal znas kako si postala, kako si ti dosla na ovaj svet, dal znas dal si produkt ili nisi.....

Odavno ti postavih pitanje i Ah, da to je nesto sto ljudi koji se bavi naukom ti mogu ukazati....o nastanku perle, ali sobzirom da si ti sa svojom mastom u drugom svetu. ....

A sto se tice Zemlje trolalalala, i tu si u pravu, Ja i mogu da trorilama i da uzivam i da putujem ...i da jos i pevam pesmice...

Narocito dok letim sas moj leteci tanjur...dok idem na seminare organizovane o zemljanima.

I da ,samo sebi pustaj tu muziku, mozda ce se i nesto pozitivno kod tebe desiti.

Recimo upoznati na primer suprotni pol i poceti da radis ono zasta te je i bog stvorio.......:zelenko3::zelenko3:

Sta ces kada padne Vavilon veliki ? plakaces za bogatstvom ? :mrgreen:

Znas i oni pre potopa su govorili kao ti pa ih je potom odneo :rumenko:

I oni gde je prosao Cunami su razmisljali kao ti pa im je voda odnela Bogatstvo :lol:

Kada sam hodao ulicama babilona, nigde te ne vidoh...ah osim onih slika i uklesanih razlicitih zivotinja.

Sto se tice potopa, bas dobro da se brines, no me cudi ,kak je moguce da su ti Tj on ostavio toliko idiotizma i gluposti u covecanstvu.

I da postoji dve vrsre bogatstva jedno je materijalnog i mislim ad nisam jedan od tih ali da imam zasigurno mnogo vise od tebe i to je fakat.

Drugo je duhovnog znanja i to se nikako ne moze kupiti vec se mora dosta godina raditi na svom usavrsavanju, izucavajuci saznanja minulih generacija ....I to imam i sve je to i potvrdjeno te sa tu ,kao i ovde i kao i dadose mi tu neke titule.

a kazu uz titule ide i jos.......:snesko6:

Al jedno sam naucio, da koliko god pomislim da sam dosao do nekog saznanja, tek uvidim , Koliko malog znam .:zelenko3::zelenko:

Pogledaj mesta gde je prosao zemljotres ili Uragan ? koliko ljudi je izgubilo sve sto ima jer su zaradjivali na budalama ? Cija je to ruka Bozija mozda ? Kazna za grehove koji cine ljudi i govore Nema Boga nema Suda !

Ali kada Bog digne ruku ima svega :lol:

Onaj koji nema pojma sta su vazdusna strujanja i sta za svet znaci karipsko more i golfska struja, sigurno ce pronaci u sve sto se danas desava da je to bozja ruka.

Ah, da zaboravih da napomenem , opet ce da se nove kuce rade, ljudi ce dobiti posao i tako ide zivot dalje, ali za neke....koji misle da je to bog i bozja ....ostavimo ih tj ostavljam ti ...da ne kvarim ti ....misljenje.:zelenko3::deda:

nema kao i "lucifer" sto nema

- - - - - - - - - -

Nego, gde je marsijaner...?

imam pesmu za njega.... taman za 12h :hahaha:

Da li u toj pesmi koji tako lepo hoces da delis samnom je od duvackog klana i bas bih voleo da znam na kom instrumentu duvas a mozda i sviras......

Mnogo volim da slusam tebe i tvoje tako uzvisene pesme i citate.

Ponekad pomislim da oni koji su u MI, su male pticice za tebe ,kako tako lepo cvrkuces.

Molim te samo se nemoj naginjati kroz prozor....?z:mrgreen:

Perlica ce da te nauci :zstidljivko: polako, iskusna je maca ^^ <3

- - - - - - - - - -

Onaj koji nema pojma sta su vazdusna strujanja i sta za svet znaci karipsko more i golfska struja, sigurno ce pronaci u sve sto se danas desava da je to bozja ruka.

Ah, da zaboravih da napomenem , opet ce da se nove kuce rade, ljudi ce dobiti posao i tako ide zivot dalje, ali za neke....koji misle da je to bog i bozja ....ostavimo ih tj ostavljam ti ...da ne kvarim ti ....misljenje.:zelenko3::deda:

I opet ce Bog da ih oduva novim Cunamijem ako budu gresili - ne mogu ljudi toliko da izgrade koliko Bog moze da ih rusi :mrgreen:

Mozda ti sudi tvoja savest :whistling: ^^

ohh neeeeeee jadan on :malav: mora da popusti tebi :lol: ti si neizbezna :rotf:

Predrkkace :mrgreen: hahaha ne budi toliko zahtevna :manikir: jos je nov nema kondicije kao ja :cool: :rotf:

O sveznajuci, vidim da ti je iskustvo tvoga dragog oca, posluzilo da saznas da se ruka moze koristiti i za nesto drugo.

nadam se da dok citas oce nas, ili jos bolje dok ti ga cita, da se uspevas zadovoljiti duhovno i zdusno.:zelenko3:

O sveznajuci, vidim da ti je iskustvo tvoga dragog oca, posluzilo da saznas da se ruka moze koristiti i za nesto drugo.

nadam se da dok citas oce nas, ili jos bolje dok ti ga cita, da se uspevas zadovoljiti duhovno i zdusno.:zelenko3:

Koristim ruke za sve sto mogu :lol: i zadovoljan sam :mrgreen: a ti jel gladis dok ti perlica pise PP i peva pesmice ? :lol:

Zasto se Babilon ponovo ne izgradi ? Bog ga je prokleo da se nikada ponovo ne sazida na tom mestu nista :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back