Kriterijumi

Koji kriterijumi danas

Ma sve moze tebra!

I pederluk i kristijan golubović super star i malter u brushalter i u usta što ko gu.zica ispadnu

I dve zene ma sta dve tri, ebač na svaka tri meseca cim prodje seksualna napaljenost

Teretana bato i bicepsi tricepsi a kako proteini tebra samo jako!

Lova kriterijum menja od poštenja svakom se k.enja

Samo jako tebra!

Samo ful

Ful je kul!

imaju ljudi svoje kriterijume.

samo što se ti kriterijumi koje imaju provlače kroz moralni pogled drugih... što je naravno za pametne ljude nebitno.

možda baš zato što su im visoki i idu iz veze u vezu. a ne zato što ih nemaju.

Juče bese da seksualna napaljenost prodje posle 3 mjeseca... Pa ajmo dalje

A danas, menjamo cesto jer ne ispunjavaju kriterijume

Pa zar ni jedan da se nadje majku mu

Nadje se al posle tri meseca splasne napaljenost i Aj cao

Ni sama vise ne znas sta sve izjavljujes..

Sta se to desilo sa nama, dje je nestao nas ponos?

Postalo je nebitno sa kim spavamo, sa kim pravimo djecu, da li nas partner vara, da li nas sef mobinguje, da li su ljudi nepristojni...samo cutimo i trpimo, ne smijemo se ni pozaliti jer je lakse biti - isti.
Данас, у новом нормалном више није прихватљиво ствари назвати правим именом. Али је дозвољено искривити слику, па су људи без самопоштовања тако отворени, модерни, широких схватања... а они који држе до поноса затуцани. У свету толеранције се толерише све осим правих вредности.

Mislim da su na snazi totalno pogresni kriterijumi...kad se radi o zenskim osobama, njihov glavni kriterijum kod muskarca je $$$

I prilikom izbora, a svi mi uvijek - u svakom trenutku imamo pravo na izbor, ogromna prednost se daje $$$

Od silnog trcanja za parama sve ostalo bacismo u vodu i toliko stvari uopste i ne primjecujemo.
Многи од нас се и самопрецењују, то је друга крајност. Па очекујемо нешто што нам не следује по заслузи. Нисмо дорасли а умислили смо. И онда имаш епидемију незадовољних.
Мало да се спустимо на земљу :)

Многи од нас се и самопрецењују, то је друга крајност. Па очекујемо нешто што нам не следује по заслузи. Нисмо дорасли а умислили смо. И онда имаш епидемију незадовољних.
Мало да се спустимо на земљу :)
Internet, tehnologija, drustvene mreze...naglo je za kratak period doslo do promjena pa sad imamo tinejdzere koji zahtijevaju od roditelja da im priuste zivot na visokoj nozi.

Na balkanu je to dosta teze pa se stvara mrznja i produbljuje generacijski jaz.

Mislim da moja generacija i nekoliko godina +- jednostavno mora proci kroz proces lomljenja ega. Gledamo i zelimo ono sto imaju ljudi iz razvijenih drzava (ne svi, ali se stvara takav utisak) a na balkanu je to skoro nemoguce...makar za sire mase i tu nastaju problemi depresije i anksioznosti.

Necemo da se pomirimo sa realnoscu i to nas potiskuje sve do momenta kad nesto pukne, da li ego ili mozak. :)

Back