Критеријуми за лепоту која вас привлачи и узбуђује

:!:Физичка, не духовна лепота! Глас - ОК, али ''леп'' није дефиниција.;-)

Ok..mada, bez ovih predispozicija, moze da bude lep koliko hoce, ne moze da me privuce. Ajd' generalno, preferiram crnokose, normalnog rasta, obavezno da nisu zgoljavi. Svidja mi se maaaalo isturena donja vilica..kao npr kod Ben Afleka (mada mi on nije nesto tragicno privlacan)
Glas..dubok, topao glas..e,da, mrzim i kad ima govornu manu da ne moze da kaze z, s, c

Ok..mada, bez ovih predispozicija, moze da bude lep koliko hoce, ne moze da me privuce. Ajd' generalno, preferiram crnokose, normalnog rasta, obavezno da nisu zgoljavi. Svidja mi se maaaalo isturena donja vilica..kao npr kod Ben Afleka (mada mi on nije nesto tragicno privlacan)
Glas..dubok, topao glas..e,da, mrzim i kad ima govornu manu da ne moze da kaze z, s, c

mislis na z,s,c ili zh,sh,ch ili ж,ш,ч ?????

Ja cu da se ponovim..

Sve primetim,,mada dosta pada na prvu loptu. Jako mi je vazno da ima neki stav, da se on oseca cim udje u sobu-da nije neka flegma koja samo stoji pored svojih drugova. Cudno je kako se stav moze tako osetiti,isto npr. kod neke devojke,sva doterana ali iudi se da je nekako prazna kad je pogledas u oci,obucena u najskuplju haljinu a psuje kao kocijas ,ili neka koja udje i jednostavno te nesto privuce...Biti sexy nije opiciti najduplji dekolte ili najkraci dopicnjak,ili kod tipova obuci se dobro,no false pretence. Nadam se da nisam preterala...

Какви су вам критеријуми везани за наслов?

Sto se tice naslova, ti moje kriterijume nisi ispunio. :razz:

Uzbudjuje me kad muskarac izgleda snazno i mocno, muzevno. Milion varijacija na temu. ***, ja sam klasicno zensko koje se pali na sigurnost i zastitu. I uopste ne mora da bude lep, vazno da je zver.

Склон сам тврдњи да се човек ''заљубљује'' подсвесно (ако је укључена свест то онда није ''права љубав'') па сам зато и поставио тему да мало продискутујемо шта у нашој подсвести иницира то заљубљивање а и да млађи нешто науче (или макар оставе отворено питање коме ће одговоре налазити наредних година тј. деценија).

...a kako ti se ovaj isecak cini:
"our sexual behaviour
has been programmed and shaped by evolutionary forces which
acted on our ancestors - and which still act on us, even today.
The main thrust of these forces was directed at our bodies, not our
consciousness.
Our bodies simply use our brains to manipulate
us into behaving in a way dictated by our programming
."
- dr Robin Baker

;)

Meni kad sam bila mladja, i kad je to imalo smisla, svidjali su se muskarci na granici lepote i ruznoce. Npr., da su mu oci jos malo sitnije, bio bi ruzan, ili da mu je nos vise povijen, pegav ili glas piskaviji...bio bi smeshan...tako su me uzbudjivali neki polufelericni muskarci. A od nekih standardnih, muzevnih kriterijuma, obavezno su to bila jaka ramena, siroka, koscata.
Sto rece neko, gledajuci Donu Ares, ja ne mogu da provalim da li je ona dobra riba, ili smesna riba.

Our bodies simply use our brains to manipulate us into behaving in a way dictated by our programming.- dr Robin Baker
Остало ОК, а с' овим се ,можда, не бих баш сложио (или сам изгубио смисао превода у игри речи). Пре сам за варијанту да је то манипулација хипоталамуса (оних 1% мозга) који манипулише и телом и остатком мозга.
''Брину'' ме ови савремени медицинари који покушавају да уз помоћ хемије и физике ставе све то под апсолутну контролу (а за генетичаре и да не причам)::confused:

Back