- Poruka
- 6.984
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci levom...![]()
Ovo je dobroHm...Mene privlači strastven veseo pogled. Iskren osmeh.
Uzbudjuje me da ja njega uzbudjujem![]()
1. Da ima samopouzdanja i da je smeo
2. Lep glas
Физичка, не духовна лепота! Глас - ОК, али ''леп'' није дефиниција.;-)
Ok..mada, bez ovih predispozicija, moze da bude lep koliko hoce, ne moze da me privuce. Ajd' generalno, preferiram crnokose, normalnog rasta, obavezno da nisu zgoljavi. Svidja mi se maaaalo isturena donja vilica..kao npr kod Ben Afleka (mada mi on nije nesto tragicno privlacan)
Glas..dubok, topao glas..e,da, mrzim i kad ima govornu manu da ne moze da kaze z, s, c
sve ovo, najvaznije da nije zgoljav..1. Da ima samopouzdanja i da je smeo
2. Lep glas
3. Da je "mesnat", odnosno ne zgoljav (ne volim da mu strce koske)
To bi bilo otprilike najbitnije.
Какви су вам критеријуми везани за наслов?
Склон сам тврдњи да се човек ''заљубљује'' подсвесно (ако је укључена свест то онда није ''права љубав'') па сам зато и поставио тему да мало продискутујемо шта у нашој подсвести иницира то заљубљивање а и да млађи нешто науче (или макар оставе отворено питање коме ће одговоре налазити наредних година тј. деценија).
Остало ОК, а с' овим се ,можда, не бих баш сложио (или сам изгубио смисао превода у игри речи). Пре сам за варијанту да је то манипулација хипоталамуса (оних 1% мозга) који манипулише и телом и остатком мозга.Our bodies simply use our brains to manipulate us into behaving in a way dictated by our programming.- dr Robin Baker
uopste ne mora da bude lep, vazno da je zver.