Kriterijumi i ocekivanja

Ne kazem u tom smislu uzora..vec odbijanje da se prihvati savet iskusnijeg..to je sujeta

A nije sujeta to sto si u startu pomislio da si iskusniji i pametniji? :zcepanje: A na osnovu cega, mame ti? Na osnovu reputacija? Evo ti onda jedna i od mene, da budes jos vise iskusan!
haha.gif

Na osnovu cega formirate svoje kriterijume, i da li su visoki ili prosecni?
Cesto se suocavam sa primerom tipa : Neces valjda da kupis farke u Zari, koji je to krsh, a doticna osoba nosi Kineze! Banalan je primer ne vezivati se za isti, htedoh da ilustrujem to po meni nabacivanje kriterijuma drugima. Ili u gostima ne pij tursku samo nes, a u kuci nikad nema nes. Ne znam kako da objasnim to sto bih 'tela da kazem :lol:
Hm, dakleM primer je o osobama koje ocigledno ne mogu da potkrepe svoje za nekog mozda preteske kriterijume i zahteve opravdane tim kvazi kriterijumima a sama ih ne postuje ;)
Kako se borite sa tim? Patite li i da li spustate kriterijume (recimo u ljubavi i u ocekivanjima) kad vidite da one zadate ne mozete da dosegnete?

Zbunjujuce napisano:mrgreen:Ali super tema..:)
Ali te kontam..Uglavnom se radi tu o kompleksima,a ne o kriterijumima..
Ali sve te kompleksasice sto,jadne one,sto ne smeju ni da udju u kinesku prodavnicu(a kamoli tamo nesto kupe),trebaju da znaju, da nije bitno sta se nosi,vec"ko"to nosi..
Licnost,stav i karakter,pa sto se mene tice mozes i u dzaku..:manikir:
Jedna Jelena Karleusa,koja cita samo Tolstojevskog,prosto mora da nabaci iskljucivo sve od mr.Luj Vitona,i tako njemu slicnih,da bi podigla sebi kriterijume(kabajagi):roll:
A sta ce jednoj legendarnoj Mirjani Karanovic(na primer) taj isti LV kad je ona licnost vec sama po sebi?:manikir:Razumete sta hocu da kazem?
A i pitanje je KO to uspostavlja te kriterijume?Ako je to neko ko je juce sa ulice poceo da peva,a ne zna sta ce od para stecenih na ko zna koji nacin,onda sigurno necu dostici njegov nivo,niti dosegnuti njegov kriterujum..
Sta mi bi da se raspisem ovoliko,sacuvaj me boze:manikir:

Nisam pomislio jer znam..samo se stekujem skromno da vidim ko ce se izlane sujetno ko tinejdzer da mu ne treba niko popovati..e tu vidim kolko ko piski uz vetar:lol:

Skromno? :zcepanje: Ti plus skromno? :zcepanje: Ajde priznaj koliko imas godina pliz... tlinaes' jel da? :zcepanje: Ima ti jos more mleka da popijes dok dodjes u moje godine, Mr IskusniSkromniUcitelju. :zcepanje: Dalaj Lami sve neprijatno kad stane pored tebe, prosto ga zasenis. :rotf:
Evo necu vise da spamujem, izvini george! :kpozdrav:

:rotf::rotf::rotf: da znas da fali ponekad :mrgreen:

Skromno? :zcepanje: Ti plus skromno? :zcepanje: Ajde priznaj koliko imas godina pliz... tlinaes' jel da? :zcepanje: Ima ti jos more mleka da popijes dok dodjes u moje godine, Mr IskusniSkromniUcitelju. :zcepanje: Dalaj Lami sve neprijatno kad stane pored tebe, prosto ga zasenis. :rotf:
Evo necu vise da spamujem, izvini george! :kpozdrav:

UA UA Uahahaha:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:jao kako duhovito :rotf::rotf::rotf: pa ljudi stomak me zabole jao:rotf::rotf::rotf:zivoteee:rotf::rotf::rotf:

Kriterijumi?!!Ne pijem ni nes ni 3u1 jer ne volim,vec samo tursku,po restoranima espreso,ako nema turska.Ne doruckujem niti se davim u pecivima,grickalicama,a ni cokoladicama,jer doruckujem kod kuce i sama pijem prvu jutarnju tursku.Svi se cude.Kupujem samo i iskljucivo ono sto mi lepo stoji i znam za koju stvar koliko zelim da platim.Nisam rob predrasuda,trendova!Volim ljude i postujem ih.To isto ocekujem od njih!Nisam zavidna zlobna i ;ljubomorna i ne zanimaju me tudje stvari.Trudim se da delam po svojoj savesti,postujem tudj izbor i volju i svoju ne namecem.Po pitanju bitnih zivotnih stvari imam jasne stavove ,neko bi rekao visoke kriterijume.Ocekujem od drugih da pruze bar koliko ja.Ako to ne mogu,zao mi je!

Vidi ovako, da ti ja nesto kazem, kome odgovaram odgovaram, kome ne ajde zdravo.

Spremna sam nesto promenim, poradim na sebi, ali moj karakter je moj karakter i moja licnost je moja licnost. Ili me prihvataju u paketu sa svim mojim manama, vrlinama i osobinama ili ne.

Isto kao i ja njih. Ovde mislim i na prijatelje i na partnere. A bogami i na posao.

Kao da sam ja pisala. Sa godinama postaju veći, jer i sama dajem više, a ko može da me prati može, ko ne, nikom ništa, idem dalje.

A vise mi je muka od ljudi koji nemaju nikakav stav,nego kao majmuni ponavljaju,ja samo pijem nes,ne gledam farmu,i ne kupujem kod Kineza,i to bi trebalo da znaci automatski sam se kvalifikovala kao pametna moderna i urbana zena.Fuj!

Ili još gore istraživanja na temu zasto se gledaju serije, filmovi, rijalitiji, pa onda neko pametan kaže, asocijalizacija, nedostatak ovog, onog...Aman...Gledam šta mi se gleda, pijem šta mi se pije, oblačim se kako ja hoću.

Back