Kristalna lobanja

Meni su servirali jutros, na poslu, pilecu karadjordjevu.
Kada sam pitao sta su mi dali, rekli su mi da je to nekad bilo pile, koje je zaklane, cija je utroba izvadjena a telo iskasapljeno ostrim nozevima.

Zatim su delove tela mrtvog pileta umakali u jaja, brasno i prezle, ne odajuci ni najmanji respekt mrtvojh dushi.
I onako unakazen deo tela spustili u fritezu, u vrelo ulje.
Najgorim metodama su razvlacili piletovu agoniju.

Ja sam im poverovao, Milice.
Suze su mi krenule niz ledja kada sam trebao viljusku da zabodem u taj unakazeni i spaljeni ostatak tela mladog pileta, cija ga se majka nije ni nagledala, i nozem da ga rasparam.

Obrisao sam peskirom suze sa ledja, odlozio noz i viljusku i prozderao ga rukama.
Da mu iskazem postovanje u smrti i zdranju.

Naravucenje:
Uvek nosite peskir sa sobom u slucaju da vam neko nesto servira.
Da brisete suze sa ledja.

poglavlje "prakticni nacini za savladjivanje straha od konobara i ostalih ljudi koji serviraju i servisiraju"
iz moje knjige "Kontovi i dugokontovi prirode"

O Mu nastavite na Mu temi.
A ove lobanje. Nemam pojma šta su i od kada su, pa neću oko toga. Samo, iznijeti, onako iz čista mira, tvrdnju kako ih ima 13, samo nisu pronađene, to mi je posve bez veze. Zašto onda nije 30, ili 100, ili milion (samo nisu pronađene). Za taj podatak o 13 lobanja moraš imati neki izvor, neki pisani trag, bilo šta.

Kada se ujedine 13 lobanja,one ce poceti da pricaju pravu istinu o ljudskoj istoriji. To sam citao negde na owom forumu.
Pa sto se mucili da prave lobanje kad sav info imamo u unutrasnjosti sfinge, samo treba da banemo tamo ;)
A i forum ti nije bas neki izvor....Ja svaki dan ovde citam o Sal-ovim letecim wc soljama, pa ne navodim to kao neki dokaz o postojanju istih :mrgreen: ima i drugih dokaza :)

Zagonetna mrtvacka lobanja od kristala pronadjena je 1927. godine u Lubaantumu u britanskom Hondurasu (danas Belize). Nekoliko meseci posle pronalaska nazvana je "lobanjom nesrece". Naime, s njom u vezu dovodi se vise nerazjasnjenih smrtnih slucajeva. Naucnici koji su istrazivali lobanju bolovali su od neobicnih halucinacija i u mislima se vracali u doba Maja. Lobanja je pronadjena u hiljadu godina starom hramu Maja. Izbrusena je od jednog jedinog komada brdskog kristala, visoka je 13 centimetara i teska 5 kilograma. Skrivene prizme u bazi i rukom brusena sociva u ocima daju tajanstveni zaslepljujuci sjaj. Istrazivanja unutrasnje strukture lobanje govore u prilog pretpostavci da je stara najmanje hiljadu godina.Delo predstavlja naprednu tehniku optike i zahteva neverovatnu spretnost i znanje u rezanju kamena. Procenjuje se da je bilo potrebno oko 7 miliona radnih sati da bi se lobanja napravila. Ili je dosla, kako to naslucuje naucnik i restaurator Frenk Dorland, "iz nekog drugog sveta". Dorland misli: "Lobanja izaziva odredjene reflekse u mozgu tako da covek zamislja da oseca nepoznate mirise ili sumove." Potom je pronadjeno nekoliko novih kristalnih lobanja, takodje ne ispitanih. Ove lobanje su posluzile kao uzor za snimanje cetvrtog nastavka sage o Indiani Jonesu.

ZAR NE ZNATE DA SU PROVALILI PRIČU?
LOBANJE SU NAPRAVILI ISTI LJUDI KOJI SU IH KAO PRONASLI :rtfm: :rtfm:

Ali Icko tu vijest nije stavio na svoj forum, pa samim tim nije tačna :lol:

Ako nisi primijetio, gotovo sve teme otvorene ovdje zadnjih desetak dana samo su kopije s Ickovog foruma. Slike su prenesene odatle, tekstovi (nakon prevođenja koje i nije baš nešto) takođe su odatle. Tako to funkcioniše. Sada se čeka da još neko uradi isto na nekom drugom forumu, pa da se onda unakrsno izreferišu izvori čime bi priča kao postala vjerodostojna jer 'evo, o tome piše i tu'.

Poslednja izmena:

Ako nisi primijetio, gotovo sve teme otvorene ovdje zadnjih desetak dana samo su kopije s Ickovog foruma. Slike su prenesene odatle, tekstovi (nakon prevođenja koje i nije baš nešto) takođe su odatle. Tako to funkcioniše. Sada se čeka da još neko uradi isto na nekom drugom forumu, pa da se onda unakrsno izreferišu izvori čime bi priča kao postala vjerodostojna jer 'evo, o tome piše i tu'.

1. Naravno da su tekstovi tema kopirani odnekud. Sumnjam da neko ima sve te podatke u glavi...
2. Moj tekst s pocetka ove teme nije kopiran sa interneta. Prepisao sam ga iz jedne knjige. Zato nema govora o losem prevodu teksta sa nekog drugog foruma.
3. Ko je Icko (i ako mogu dobiti adresu njegovog foruma)?
4. Mozda je i Icko tekst prepisao iz iste knjige pa je slicnost velika.:D

Nisu sve teme sa "Ickovog foruma".

Mislim da je vreme da Mocni Rendzeri posete tog Icka.....

ICKO, DOLAZIMO...

powerrangers.jpg

Nisu sve teme sa "Ickovog foruma".
slazem se. Koliko ima vecih ljudi u toj oblasti od njega, koji su rekli vise, koji su ubijeni itd...on je samo popularan jer se prilagodjava obicnom coveku i nista vise, pa zbog toga ovi sto mrze te teorije se odmah uhvate za njega jer su samo za njega culi....a na tom njegovom forumu nisam nikad bio jer ima mnogo boljih foruma, pretpostavljam da nije nista spektakularno kao sto nije ni on...

slazem se. Koliko ima vecih ljudi u toj oblasti od njega, koji su rekli vise, koji su ubijeni itd...on je samo popularan jer se prilagodjava obicnom coveku i nista vise, pa zbog toga ovi sto mrze te teorije se odmah uhvate za njega jer su samo za njega culi....a na tom njegovom forumu nisam nikad bio jer ima mnogo boljih foruma, pretpostavljam da nije nista spektakularno kao sto nije ni on...

Nema nista sto nema i drugde. I on covek traga,... i pise knjige.

Back