danez
Ističe se
- Poruka
- 2.051
Pa rusija je puna dijamanata, samo treba da skoknes do tamolimunada:I sta sad da radim...gdje da nadjem dijamant?:-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa rusija je puna dijamanata, samo treba da skoknes do tamolimunada:I sta sad da radim...gdje da nadjem dijamant?:-(
Trzni centar "ZONA 2" - "Srpska radnja" u prizemljuspanjolka:A gde ima u Nisu?Recimo taj akvamarin?
ZA TEBE JE AKO NA ISTO MISLIMO SOKOLOVO OKO,DO JAJA IZGLEDA...NEKA TEGET PLAVA BOJA...COOL SKROZ.....MADA STA CE TI TO U ZIVOTU?Nestasna Ameba:A za Vodolije?
Kamen ZA OKO VRATA !!!LENNYKA:LJUDI STA JE ZA VAGU?
Ruzhichasti kvarc.Lucky Luck:E to vidish znam, za rakove je odgovarajuci kamenchic (kristal) rosenkwarz, sory ne znam tachno kako se zove na srpskom, bukvalni prevod bio bi ruzin kvarc. Chak i imam negde jednu ogrlicu, ali je ne nosim.
limunada:pa i energija je nesto...jos se sjecam one recenice iz skole :"Energija se ne moze unistiti ili nastati ni iz cega,vec samo preci iz jednog oblika u drugi"...
![]()
da li ista ostane od icega kad se zagrije na 12000 stepeni?![]()
lupam,nemam pojma,mozda si u pravu...
Elem, stvarno je bilo teshko prevestiCayca:Ruzhichasti kvarc.
Онда си ти сигурно ВАГА, па га окачи око ВРАТА! Свог сопственог!krvolok:Kamen ZA OKO VRATA !!!
jeste,jos se zove 'macije oko'veronikabgd:znam da je za rakove mesechev kamen