Kriptovalute

Naravno da bit coin nije prevara (nema ironije), ali to je isto kao da ste plati li milijardu eura za toliko lajkova, mi botovi radimo besplatno.
Ne mozete prebaciti, ikada, u bilo koju drugu valutu, kupiti plac, sl, nego ce te biti milijarderi u bitcoinima. Objavite koliko imate, sto se tice dalje razmene za bilo sta apsolutno je uvek nemoguca.

tu pricu da je to spekulacija pricaju ljudi vec 7 godina. A on nastavlja i dalje da raste kao i sve druge kriptovalute barem ovih top 10 po kapitalizaciji...

Ima odredjene uspone i padove ali trend je - konstantan rast....

Spekulacija je nesto sto dobije na vrednosti preko noci , a onda se srusi i kraj price. A kod kriptovaluta to nije slucaj one imaju stalnu vrednost koja konstantno raste. Da i pada dosta , ali opet se vraca tamo gde je bila.

A te razlike u ceni upravo nastaju zbog armije spekulanata. Da niko od ovih koje kupio ne prodaje osim kad mu bas zaista treba kapital za nesto cena bi konstantno rasla.

Ovaj klinac je sa svoje dvojice brace dobio od babe 1000 dolara za skolu kad je imao 11 godina po $12 komad. Njegova braca kupila Soni Plejstejsen i patike a on kupio bitkoine.

Danas je on sa 18 godina milioner a oni nemaju dinara u dzepu

Kupio Lambordzinija u Njuport Bicu za bitkoine :)

decko ima 403 komada i usao je u pravo vreme u pricu. I najvaznije - nije ih prodavao i ako je u svakom trenutku posle par godina mogao da uzme 10-20-100 puta vece pare nego sto je inicijelno ulozio
Odlican promo. Kupite jos cripto.

Naravno da bit coin nije prevara (nema ironije), ali to je isto kao da ste plati li milijardu eura za toliko lajkova, mi botovi radimo besplatno.
Ne mozete prebaciti, ikada, u bilo koju drugu valutu, kupiti plac, sl, nego ce te biti milijarderi u bitcoinima. Objavite koliko imate, sto se tice dalje razmene za bilo sta apsolutno je uvek nemoguca.
Gde ti živiš? Ja godinama razmenjujem kripto, kupujem kriptom...

Decko, to sta si ti kupio kod mene ti ne pomazu ni dolari.
Jimmy Fallon Reaction GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Realno gledano, sve je skem. I USD i EUR. Da ne govorimo o AAPL, AMZN, TSLA, MSFT & Co.
Sve gola skemcina!

Ali realno trziste sa visokim volumenom postoji, te zato nama nikako ne smeta da kao sto rekosmo jucer otvorimo jedan LTC long @ 93,00 x5, a vec samo nepun dan kasnije biramo: da li da pokupimo profit na 98.00 ili da mu sad stavimo S/L na 96.00 pa ga sacekamo jos malo da probije 100.00...

Velike su to dileme...
:per:

To je taj rad:

Pogledajte prilog 1303491

Bas nas briga sto je nesto SKEM - ako pada mi pravimo pare, ako raste, mi opet pravimo pare...:)
Jbga,
Za USD iz dzepa i dalje mogu na ulici da kupim hot dog

Niko na tajms skveru ne prima buljakoine

Znam sve, ja sam #1 kritičarka kripta globalno.

Evo recimo prevaren je onaj ko je kupio na $67,000 nakon loženja da ide na $100,000

Mda. A je li su prevareni oni koji su nalozeni da kupe @ 4.000?
Nisu prevareni cak ni oni koji su kupovali na Mt. Gox ( bankrotirao ), a dobijace svoje koine od 10. Marta pa na dalje.
Da su ih dobili ranije, verovatno bi prevarili sami sebe tako sto bi ih davno prodali za sitne pare.

Trziste jbg. Zakon ponude i potraznje...

Mda. A je li su prevareni oni koji su nalozeni da kupe @ 4.000?
Nisu prevareni cak ni oni koji su kupovali na Mt. Gox ( bankrotirao ), a dobijace svoje koine od 10. Marta pa na dalje.
Da su ih dobili ranije, verovatno bi prevarili sami sebe tako sto bi ih davno prodali za sitne pare.

Trziste jbg. Zakon ponude i potraznje...
Ti se još trudiš da ove višegodišnje provokatore ubediš u nešto?

Ja ih sve oterao u ignore.

Back