- Poruka
- 21.197
USD se prihvata od strane vlade USD.Tether ima isto pokrice kao i USD. Nikakvo. I jedan i drugi nastaju iz vazduha.
USDT ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
USD se prihvata od strane vlade USD.Tether ima isto pokrice kao i USD. Nikakvo. I jedan i drugi nastaju iz vazduha.
Jankec, ako hoces pare, uzmi ORN. Sad je na "popustu".
Takodje obratite paznju na SOV ( eSOV ) za godinu dana ce da ide x10 min.
Po meni genijalni projekat koji je tu da ostane. Kad procitas belu hartiju, kas'ce ti se samo:
https://docsend.com/view/mbhvi379crhagtwp
Ljudi moji SOV je usao u Mainstream. Nije za podcenjivanje.Uvek zelim pare. Sto vise i sto pre!
Odlicno za tip. Evo uzimam ovaj SOV
Inace jeste li videli OMI? Sve propada on drzi glavu iznad vode. OMI to the MOON!
Dobar dio je u obaveznicama ,negde sam procitao da se radi o 30 milijardi dolara a postoje spekulacije da je dio tih duznickih zapisa EvergrandeCena je vezana za dolar ali je pokriće u svemu i svačemu, uključujući razne kineske obveznice.
Mnogo si naivan.
Da ali banke su pod osiguranjem FDICDobar dio je u obaveznicama ,negde sam procitao da se radi o 30 milijardi dolara a postoje spekulacije da je dio tih duznickih zapisa Evergrande
Ostalo je u akcijama i drugim finansijskim derivatima,plementim metalima,nekretninama ,a posjeduju i velike kolicine bitcoina i eth
Negde sam procitao da imaju samo 3 milijarde u kesu kojim izmiruju trenutne zahtijeve razmjene usdt u usd
Problem moze nastati samo ako svi u istom trenutku krenu da traze zamjenu usdt u usd ali tako je i sa bankama kad bi svi dosli u banke i zatrazili svoje depozite nebi bilo novca za sve jer ih i banke plasiraju u obaveznice,kredite itd
Evo materijalizuju seBaba se još drži vlažnih snova o propasti kripta![]()
Pa eto od kad smo se pisali onomad SOV raste:@TTokarev zanimljiv je ovaj SOV, ali izgleda ga ceka veliki token unlock krajem meseca koji bi mogao da izazove dump.
Ipak, dovoljno je mali projekat i dovoljno niska cena u odnosu na ICO (5$ u februaru) da je risk/reward sasvim ok.
Salvador je prva država u kojoj je bitkoin postao zvanično sredstvo plaćanja i da je zbog toga,
ova najmanja ali i najgušće naseljena zemlja Srednje Amerike, kupila 400 bitkoina za oko 20,9 miliona dolara
Bila bi tu da joj ti nisi izdejstvovao "banovinu"...Pozdrav momcadijo gde vam je kripto-baba?![]()
Nama na cemu Muadibe, tu smo da savetima podrzimo jedni druge. Da si koj sat sacekao, mogao si prodati po $ 41.00...![]()
Ovo nije lepo prevedeno, ona koristi izraz "crossed the chasm" u smislu "prešao je kritični segment puta" tj nije ostao u limbu koji zaglavi tehnologiju u večitom obećanju a bez realizacije, tj ona smatra da je bitkoin izašao iz rizične zone i da mu sledi masovan adoption.– Nisam sigurna da se na bitkoin ovdje gleda samo kao na zaštitu od inflacije. Mislim da je on prešao put od ponora do mejnstrima – rekla je ona.
Dodala je da kriptovalute sada imaju tržišnu kapitalizaciju veću od 2 biliona dolara i preko 200 miliona korisnika, prenosi Bankar.me.
https://www.biznisinfo.ba/soroseva-kompanija-kupila-bitkoine/