Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 102.915
U oktobru krece bullrun. Sve ce da skace u rasponu 2x do 50x
Prati
https://www.youtube.com/channel/UCN9Nj4tjXbVTLYWN0EKly_Q
Osim ako...ne bude.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U oktobru krece bullrun. Sve ce da skace u rasponu 2x do 50x
Prati
https://www.youtube.com/channel/UCN9Nj4tjXbVTLYWN0EKly_Q
Osim ako...ne bude.
Ce da bude. Prodaj kucu i imanje i idi na all in.
Šta ako nemam ni kuću ni imanje
Šta planiraš da rudariš, taj segment tržišta polako odlazi u zaborav?Ja se inače povlačim iz trgovine, merkam opremu za rudarenje, koja je neverovatno poskupela.
Kako? Prvi put čujem nešto takvo. Zašto?Šta planiraš da rudariš, taj segment tržišta polako odlazi u zaborav?
Bitcoinkupovinaprodaja belezi nagle skokove i padove nisam siguran da je to normalno.Nešto ne ide bitcoinu u salvadoru. Kavi paceri, odobriti još uvek nesigurnu valutu totalno neodogovrno, prvo prema sopstvenoj državi i narodu. Sve se više piše po interentu da bitvoin gubi trku sa ostalim kriptovalutama (našao sam ovu analizu, verovatno prevedena sa enegleskog), ako je to istina, krahiraće im finasije. A nije dobro ni za sam bitcoin.
Ja se inače povlačim iz trgovine, merkam opremu za rudarenje, koja je neverovatno poskupela.
Pa PoW koini su, sa izuzetkom samog bitkoina, na zalasku popularnosti.
Eth uskoro prelazi na PoS, sve novo što izlazi radi na nekom PoS/DPoS koncenzusu, koji ti je plan za majning?
https://coinmarketcap.com/view/pow/
Nema tu ni pravila ni logike, još uvek smo u spekulativnom tržištu. Pogledaj samo dogecoin i biće ti sve jasno.Kako izracunati maksimalnu vrednost koju moze desgnuti neki coin? Citao sam da ADA matematicki moze maksimalno da se digne na 30$. Koristili su neki racunicu gledajuci marketcap, broj zetona i odnos prema bitcoin
Doge su vec passee. Sad je FLOKI in...Nema tu ni pravila ni logike, još uvek smo u spekulativnom tržištu. Pogledaj samo dogecoin i biće ti sve jasno.
Sat mislite o OMI?
Naleteo sam na par YT clipova gde neki likovi pricaju o tome. Kupio sam ih 100.000 po smesnoj ceni u maju. Bez nekog istrazivanja. Posle je palo a onda se polako pocinje dizati. Ima li sanse da ovo smece dode na 0.5$?
Jankec, ako hoces pare, uzmi ORN. Sad je na "popustu".Sat mislite o OMI?
Naleteo sam na par YT clipova gde neki likovi pricaju o tome. Kupio sam ih 100.000 po smesnoj ceni u maju. Bez nekog istrazivanja. Posle je palo a onda se polako pocinje dizati. Ima li sanse da ovo smece dode na 0.5$?
Krajnje neverovatno da bilo sta obori Tether. To je ista ona prica kao kad u ovakvim situacijama neko spominje "trziste" i neke zle "whalle-ove", a ustvari sve ovo nema nikakve veza sa trzistem, nego se ovi vlasnici Menjacnica i Berzi dogovore da naivcima pokupe "stop-ove". Posto nije lepo da grabe sopstvene klijente onda to pravdaju nekim zlim "whalle-ovima" koji tuku neke "slabe ruke" i slicno. Pa svako ko je stariji od 11 godina nece poverovati u ovako nesto.Niste vi osetili bear, zato se tako ležerno vrljate ciframa i množiteljima
Ovaj Evergrande pitchvajz može za nedelju dana oboriti Tether, a onda će od vaših perspektivnih altova ostati samo dugmići.
Tether ima isto pokrice kao i USD. Nikakvo. I jedan i drugi nastaju iz vazduha.Cena je vezana za dolar ali je pokriće u svemu i svačemu, uključujući razne kineske obveznice.
Mnogo si naivan.
Hahaha, da da, isti suTether ima isto pokrice kao i USD. Nikakvo. I jedan i drugi nastaju iz vazduha.